Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sırf "günaydın" diyebilmek için uykusunu bölen sevgili!
Yerim seni yeeer. Günüm fazlasıyla aydınlandı. İyiki varsın.

Son düzenleme:

Ben hayatımda senin kadar dengesiz birini daha tanımadım fesatsın sen ya...

gripten doktora gidilirmiymişş:44::44::44:
yüzüne üflesem fırtınadan etkilenmiş gibi hasta olan senn bence git kuzumm
sen benim hassas çocukumsunn çocukummm

dinlemedim ya ben seni ne kadar rahat kalktım bu sabah, bu sefer yürüyüşten önce mekik çekeyim dedim ve küt gitti boynum nasıl tutuldu pat diye yahu, ölüyorum sandım bir an ne yapacağım ben böyle kaç gün offfff

kendinizi bâki mi sanıyorsunuz siz?
öteki dünyada karşınıza kaç milyon kişi çıkıp hesap soracak, hiç mi korkmuyorsunuz
ben olsam korkudan tirtir titrerdim.
yazık... haddinizi çoktan aştınız....

Aşk insanın hayatı boyunca gördüğü en güzel rüyaymış sende benim gördüğüm en güzel rüyasın..Ayrı şehirlerde ayrı havayı soluyoruz belki ama kalplerimiz hep birlikte atıyo..Bugün rüyamda bana şeftali yedirdiğin için bugünde iyiki benimsin diyebildiğim için çok çok şanslıyımm yine söylüyorum iyiki varsın biricik sevgilicim 323 gün sabır

Benim aşk kokulum yanımdayken bile özlüyorum seni

Sahi bi gün bizde kavuşacak mıyız? Bi sabah gözlerimi açtığımda yanımda uyuyor olacak mısın?
Evet kavuşacağız, yanımda bi ömür uyuyacaksın. Seni çok özledim yariiiimmm!
Seni çokça bolca seviyorum romantik pandam benim

kim demiş sayılı gün çabuk geçer diye!
geçmiyo kardeşim geçmiyo

ben hep söyledim bunu sana zaten.
bende bir hal oldum artık inan hallerden hallere girmekten((
dediğim gibi hep söyledim zaten bunu sana.
bende kardeşim gibi bi değere sahip olmasan bunuda söylemezdim bile, hiç umrumda olmazdı bile hatta.

bugün biten rüyanın ardından ağlıyorum şimdi de... keşke çalışmasaydım da yanında kalabilseydim ya da sen yanımda olabilseydin dün akşam bu saatlerde koyu bir sohbetin içindeydik şimdiyse sen orda burda

Off. O kadar haklısın ki sevgilim kendimi savunmaya yüzüm yok. Ama gelmemekte nedir nasıl ceza o öyle? seni çok özledim.

10 günlük askerim benim Geçiyor günler ama daha hızlı geçsin şu 5 ay, sonra kavuşalım Olsun yolumuzdaki bir engel daha kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…