Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuhafsın tuhaf.. anlam veremiyorum yaptıklarına.
amacın ne,kalbin ne, fikrin ne... bana sadece sorulardan ibaretsin ................

elma dersem çık, armut dersem çıkma

Son düzenleme:
uzaklaştığım insanlar.. kararlılığım büyük... yoruldum ben, zamanında takmaktan, düşünmekten. içimdeki esas şeyleri söyledim, yüz yüze gelme ihtimalimiz olduğunda daha da söylerim. iyisinizdir elbet, Allah bilir, lafım olamaz bu konuda. çok şey paylaştık, yıllar geçti ama yok bazı davranışlar için sabrım buraya kadarmış, ben fazla özenliyim fazla sahipleniyorum ama siz tam tersi, beni tanımanız gerekirken yanlış anlaşıldığıma dair bir bakış bile iz bırakıyor bende. buraya kadar sürüyomuş uyuşmamız, uzaklaştık, güven sorunum var, hoşlanmadığım davranışlar var.. bence bir dost çekişme yaşamaz dostuyla. gönül hep affeder dimi, yada kızar geçer nasılsa, o kadar takılmayalım. yok efendim, bir sonu var. asla dememek lazım ama çoook zor artık bir şeylerin eskisi gibi olması, pek niyetim olduğu da söylenemez. yalnızlık iyi geldi, takmayacak kadar uzaklaştırdım.. "dost" "kardeş" büyük kavramlar, sadece arkadaş diyebilirim artık. biz bu kadar tersken canımı daha fazla sıkmak istemiyorum... o kadar yılın üstünden geçmek zor oldu, ama sabrın sonu geldi mi huzur için cesarette geliyor insana.
Allah'ım niye bu kadar hassasım? bu da benim imtihanım sanırım, değişim yaşıyorum, yaşayacağım da inş. ...

seni çok özledim 1 yıl oldu beni bırakıp gideli her şeye rağmen köpekler gibi seviyorum seni içimdeki bütün umutları yakıp yıkmana rağmen hala dualarımdasın bi gün yine o sevgi dolu gözlerle bana bak diye

üzülme aşkımm canını sıkma herşey düzelecek yoluna girecek sen yeter ki sağlığına dikkat et sana bişey olmasın ben yaşayamam seni çok seviyorum bitanem canın sıkkın biliyorum ama bana neden böyle davranıyorsun ben ne yaptım ki sana konuşuyoruz dertleşiyoruz ya bitanem yada birbirimizi görmedik onunda mı etkisi var gel pazartesi aşkımın kara gözlerini göreyim özledim çok... lütfen rabbim yol göster yardım et aşkım iyileşsin gönlündekiler olsun inşallah...

Sana doyamıyorum çocuk, yastıgı yorganı kemiresim var şu an
Seni çok seviyorum çocuk, vazgeçemeyecek kadar çok

sana olan aşkımın tarifi yok ama şu an hissettiklerimi söyleyim kıymetlim...içim huzur dolu benimsin diye aşk dolu o sesini duydum diye kapatırken seni acayip özledim yakında yanına gelcem dedin diye belki de bilmiyorumbu can seni öyle böyle sevmiyor bilesin biriciğim...rabbimin bana lütfusun hamdolsun varlığına benim oluşuna

Kırgınım sana!
Bugün, yarın, ertesi gün...

Özledim...
Senle sabahlara kadar konuşmayı özledim.
Hayatımdaki en gereksiz saçma sapan ayrıntıları anlatırken, ilgiyle dinlemeni özledim.
Bana '' çorap giy minik ayaklarını üşütme. '' '' yemek ye aç kalma sakın, tüy gibisin üflesem uçacaksın. '' demeni özledim.
Minik kuşum demeni özledim.
Aramızda adını koyamadığımız o ilişkiyi özledim.
Beni, benden çok düşünmeni özledim.

Bunları sana neden mi söylemiyorum ?
Gurur denen şey yüzünden.
Ama beni bu hale getiren de sensin.

bi sen ol yeter bana.. para, pul, kariyer, eğlence, gezmece, tozmaca hiç biri umrumda değil
hiç biri başımı göğsüne gömdüğüm o anlardaki huzuru, o tarifsiz hissi yaşatamaz bana
sana dokunmadan, nefesini duymadan uyuyamam ki ben geceleri sabahları alarm çaldığında kapatıp bana sımsıkı sarılıp yaramaz çocuklar gibi kalkmak istememeni, yaptığın mızmızlıkları tarif edemem ki..
bi insan kocasını aynı zamanda çocuğuymuş gibi de sevebiliyomuş aşkım.. sen koynumda uyurken, ben o sırada saçlarını okşarken yaşadığım duygu aynen bu işte
sen benim hem kocam, hem çocuğum, hem en iyi arkadaşım, hem ailemsin
bir insanı kendinden daha fazla düşünmek böyle bir şey işte..
sebze seven ben sen sevmiyosun diye 3 aydır sadece 1 kere ıspanak yapabildim
seni senden çok düşünüyorum çocuk!
sen iyi ol, sen mutlu ol, sen huzurlu ol istiyorum hep
akşamları sana kapıyı açtığımda, beni gördüğündeki o yüzündeki gülümseme herşeye bedel
sabahları seni kapıdan ben uğurluyorum, akşamları sana kapıyı ben açıyorum
tıpkı hayal ettiğin gibi, hayal ettiğimiz gibi
herşey hayallerimizdeki gibi.. Rabbim bozmasın, hep 'iyi ki' lerle geçsin ömrümüz
seni çok seviyorum gözbebeğim, eşim, sevdiğim

Son düzenleme:
Sen nasıl birşeysin böyle sevgilim
Hem bu kadar olgun hem de bu kadar çocuksu olman harika...
Karnın doyunca şarkılar söylemeye başlarsın, mutfakta kahve hazırlarken öpüp kaçarsın.
Ufak gibi görünen şeylerle beni çok mutlu ediyorsun. Hayatımı sıradan olmaktan kurtarıyorsun.
Seninle geçen her saniye çok değerli bunu daha iyi anlıyorum.
Seni çok seviyorum...

Mutluluğumuza kalkan ilk uçak için biletlerimizi aldık ya sevgilim,
İçimde kanat çırpan kelebeğin sesini duyuyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…