Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak olmuş Eskişehir telefon kodu 2 2 2 / Bu rakamlar bi daha bi araya gelmeyecek kiii!
Seni çok ama çok ama çok ama çokça bolca seviyorum askeeeerr

kusura bakma aşkım sen bunu hakettin
en sakin insan olan beni bile çileden çıkarttın dünden beri
sonunda attım sinirimi
cok iyi oldu çok da güzel oldu
oh be rahatladım valla

senin bana benim sana kalmadı minnetimiz, baştan dedim bunu sana sen yoluna ben yoluma, ben yokum artık hiç bir oyunda. susmak istiyorum sadece .

Ohh be diyesim var sana sadece ve yine iyiki varsın seni verene bin kere şükürler olsun:26:Ben sormadan açıklamanı yaptın ya teşekkürlerimi sunuyorum canımcım
Sesini duymak bile güzel içimi rahatlattınn seni çok seviyorum şebeğiiimm

Bizi bize bıraksınlar artık... Gerçekten artık sadece bunu istiyorum

bazen öyle dar geliyor ki her yer. kaçış olmadığını bilmek, köşeye sıkıştığını düşünmek şizofrene vurduruyo insanı. kopasın geliyo

bu haftasonu son çarşın sevdiceğim çok az kaldı az daha dayan...hasretle bekleyenin burda sen iyi ol yeter ki ben beklerim gözümün nuru....şafak 06 bayıldığın ANKARA

aşkım tatlım bitanem, sonunda evimize yerleştik anneler babalar da gitti tam başbaşa kaldık derken, bu sefer ikimizin de iş yoğunluğu başladı sen de ben de çok yoruluyoruz ama eve gelince dizine başımı dayayıp yatıyorum ya herşeyi unutuyorum:) ben yorgunum diye gitmiş bulaşıkları makineye yerleştirmişsin yerim seni yaa ne kadar tatlısın sen öyleee:))

anne, rica ediyorum her söylediğimin altında bir şey arama. ben bebek severken niye suratını asıyorsun? biliyorum, evlenmekle çocukla ilgili şeyler aklına geliyor hatta sana göre ben bunu düşünüyorum, o yüzden surat yapıyorsun..
kendimi öldürsem önünde bana inanmama, anlamama inadından vazgeçmeyeceksin sanırım... çok bunalıyorum bazen.

Son düzenleme:
bunca yıL birbirimizden nasıL gizlemeyi becermişiz bunu sevgiLim ya
ikimizde delicesine sago dinliyomuşuz ama daha yeni öğrendik

neyin kafasını yaşamışız biz sevgiLimm neyinn

Bir kez daha aşık oLdum sanaa

kader günü yaklaştıkça heyecanım da artıyor... umarım ikimiz için en hayırlısı olur

dediklerinin çoğu doğru.. ve inşallah diğer dediklerin de doğru olur mucize gibi bir şey.. dönüm noktası gerek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…