kusura bakma aşkım sen bunu hakettin
en sakin insan olan beni bile çileden çıkarttın dünden beri
sonunda attım sinirimi
cok iyi oldu çok da güzel oldu
oh be rahatladım valla
Ohh be diyesim var sana sadece ve yine iyiki varsın seni verene bin kere şükürler olsun:26:Ben sormadan açıklamanı yaptın ya teşekkürlerimi sunuyorum canımcım Sesini duymak bile güzel içimi rahatlattınn seni çok seviyorum şebeğiiimm
bu haftasonu son çarşın sevdiceğim çok az kaldı az daha dayan...hasretle bekleyenin burda sen iyi ol yeter ki ben beklerim gözümün nuru....şafak 06 bayıldığın ANKARA
aşkım tatlım bitanem, sonunda evimize yerleştik anneler babalar da gitti tam başbaşa kaldık derken, bu sefer ikimizin de iş yoğunluğu başladı sen de ben de çok yoruluyoruz ama eve gelince dizine başımı dayayıp yatıyorum ya herşeyi unutuyorum:) ben yorgunum diye gitmiş bulaşıkları makineye yerleştirmişsin yerim seni yaa ne kadar tatlısın sen öyleee:))
anne, rica ediyorum her söylediğimin altında bir şey arama. ben bebek severken niye suratını asıyorsun? biliyorum, evlenmekle çocukla ilgili şeyler aklına geliyor hatta sana göre ben bunu düşünüyorum, o yüzden surat yapıyorsun..
kendimi öldürsem önünde bana inanmama, anlamama inadından vazgeçmeyeceksin sanırım... çok bunalıyorum bazen.