Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyorum seni çok seviyorum...

dogru düzgün yanıt verecegini bilsem valla seni arayıp 'sahi sen beni neden terkettin' diye sorasım var
o kadar merak ediyorum ki
ama bulamıyorum işte, hiç bi zaman bulamadım beni terkeden sevgilimi
o kadar değişmişsin ki
sahi ne oldu sana ?
Seni sevmiyorum artık :) Sevme kelimesini kullanmak bile rahatsız etti ikimizi, evet biliyorum :)
Ne bedduam var, ne sorgu sualim, ne bir istegim senden
Ama merak ediyorum işte neden terkettigini, en agırından ama en gerçeginden olsun
söyle neden terkettin beni ?
Ayrı geçirdigimiz yılların hatrına olsun söyle nolur
Çirkin miydim ? Huysuz muydum ? Ama bunları ben sana sormuştum. Ama ben her şeyi düzeltmek için deli gibi ugraşmıyor muydum. Gerçek bir cevapla gel bana. Beni sevmemen gerçek sebep, biliyorum. ama ne değişti de büyük aşkın bitti ? Nolur söyle ya. Oku burayı, ara, çirkindin de. Bişey söyle, sebep söyle.
Neden terk edildim ben ?

Allah'ım sinirlerime hakim ol.. arkadaşım sorunun varsa söylesen ya direk...

boşuna hayal kurma kızım! gerçekler ve hayallerin hiç kesişmeyecek, aç gözlerini gör gerçekleri artık bu kadar aptallık fazla anlasana!

herkes sevdigiyle 2 günde evlenirken ben hala evlilik asamasına bile gelemedim.Allahım sitem degil sadece üzülüyorum.Yine sükür olsun herseye ama facede kızların sözünü falan göryom bi garip olyom bende istiyorum yuva kurmak sevdigimle.artık dalga gecilir oldum biliyorum görüstüğün var yüzügün nerde diyolar.kimseye verecek cevabım kalmadı artık veremiyorum.ümidim bitiyor.içime kapanıyorum iyice.hatta bunalıma girmeye basladım belkide girdim.sevmekten baska ne yaptım ona deger vermekten baska nasıl sevdiğimi sen göryon Allahım.gelinliklere milletin resimlerine baka kaldımsevdiğimle yuva kurayım ne olur.beni üzmesin artık.lütfen yanlız ölmek istemiyorum.benimde yuvam olsun ne olur cok üzülüyorum.Allahın bi köyüne kapandım kaldım burda yaslanmak istemiyorum.sevdigime kavusayım ne olur.içim aglıyo artık. susuyorum susmaktan baska carem yok yoruldum

cok yoruldum halim kalmadı mecalim kalmadı . karsıma cıkan herkese sevdiğim var dedim görüstüğüm var dedim bütün talipleri elimin tersiyle ittim.sen hala neyin derdindesin.mutlumusun simdi yüzügü takmadıgına.hakkım buysa tamam.makyaj yapmıyorum kapalı giyiyorum telefon numaramı degiştim erkek olan hiç bi yere gitmiyorum bu dag köyünde evin içinde bir basımayım daha napayım söyle.tek yaptıgım içimi buraya dökmek sen bunları bilmiyorsun susucam ve dayınıcam sabredicem elbet kış gececk bahar gelecek

belki burayı okuyorsundur beli kk ya üyesindir..dün doktorda sıra beklerken karşılaştık seninle..onca insanın içinde soru sormak için birbrimizi seçtik nedense..önce sen sordun hamile misiniz diye evet dedim bende sordum sana hayır dedin..şimdi aşılama yaptırdık çok korkuyorum ve heyecanlıyım diye ekledin..normalde ne yaşadığımı kimseyle paylaşmam ama bende aynı şeyleri yaşadım dedim..o anda sanki yıllardır tanışıyormuş gibi muhabbete başladık..yaşadığımız süreçleri anlattık iki yakın arkadaş gibi.

12 gün nasıl geçcek şimdi dedin,geçecek sadece sakin ol ve dua et olumlu düşün dedim..ama emin ol geçecek dedim..sen de gündüz iyi de geceleri yatağa girince aklımdan çıkmıyor dedin..ah bilmez miyim o sancıları kabusları dedim..o an yerimden kalkıp sarılmak istedim sana kırk yıllık dostmuşusz gibi..sonra doktor beni çağırdı birbirimize güzel dileklerimizi sunarak ayrıldık..

İnşallah bir daha ki muayanemde seni de orada göreceğim,İnşallah..

ama anladım ki insan yarası yarasına denk geleni seviyormuş demek ki...

Şu an mutfakta bana hellim kızartan güzel gözlü güzel yürekli adam4 dilim hellim için nasıl 2 tabak 2 tava kirletebildin mutfağı yıksan bile sorun değil,şu an seni izliyor olabilmek her şeye bedel

Senii şapşal senii ! Çok özlettin beee
Kurban olduğum 1 gün daha yaklaştım sanaa 1 gün daha düştük şafaktan.. Çömezlerimiz de geldi artık şafaklar düşüşe geçer
Eee devir böyle ilerliyo, ben nasıl seni askere yolladığımda bi üstlerimizin şafakları düşüşe geçtiyse.. Sıra bizde
Seni çok seviyorum askeeeerr !! 22 gün sonra 199 demeyi sabırla bekliyorum

Sevgilimmmmmmmm çok özledim seni çok ama çok ama 1 ay sonra gelmeyen ne olsun ya uçak ya da otobüs ayarlamaya çalışıcam ...bu arada uykuluyken çok aksi oluosun yandık ...

Son düzenleme:
yıllar sonra karşıma çıktın...
pişman ve kederli...
affetmemi istedin...
seni gerçekten affetmeyi istedim...
ama geçen yılları ve o masum güzel duyguları o kadar geride bıraktık ki...
affetmek neyi geri getirecek ki...
ama başını yastığına rahat koy diye affediyorum seni...
sende beni affet...
dönmeyeceğini düşünerek sol yanımda sakladığım için seni...

:26:

Son düzenleme:
Bi sifre nasil bu kadar kiymetli oluyor ya da ben nasil bu kadar kiymetsiz oluyorum.bazen senin icin yaptigim herseyin bosa oldugunu dusunduruyorsun bana ...ben senin icin zerre onemli degilim yine hatirlattin tesekkur ederim...

"Huysuzluklarını da seviyorum" dediğinde gözlerim dolu dolu oldu biliyor musun sevgili...
Bilme yok daha bilme sen bence...

Sevdiğiimm:123: yarın ki çarşıyı iple çekiyorum o telefonda senin numaranı görmeyi llahımm bu nasıl güzel bişey böyle..Gerçekten askerlik bana çok şey öğretti en önemlisi de sabretmeyi özlemek bile güzel özlenen sen olunca.:26:.Askerlik te hayatımızda yaşayacağımız en zor ama güzel şeylerden biri sevgilim bir daha yok işte ilk ve son ama önemli olan birlikte olmamız Hayatta ki bütün zorlukları el ele aşabilmek dileğiyle seni çok seviyorum minik faremm

Bi gun beni gercekten bosa uzdugunu anlayabilecek misin acaba....kirginim sana ama umurunda da degilim biliyorum sana gore seni surekli bunaltan ise yaramazin tekiyim...sirf su surecte yasadiklarima yaninda olmama degmez miydi beni ufacik mutlu etmen...degmezmis demek ki ben hic bi seye degmezmisim...

Ya seni var ya yakalarsam hakikaten muck muck yapıcam yaa çok özledim seni çok Senle hayallerimizi konuşurken cidden moralim yerine geliyo seni çok özledimm,özledimm,özledimm

Sevgilim sen aramissin da ben bıcı bıcıdaydım duymadim ya :-( offf offf ama sen aramistin bugun ben de bir daha aramaz diye rahat takiliyordum nerden bilebilirdimki uzuldum simdi :-( insallah yarin carsida bol bol gorusuruz seni cok seviyor hatunun

Çok güzel bir gün geçirdimmmm seninle , hiç ayrılmak istemiyorummmmm yanından sevdiğim

iyiki hayatımdasın yüzümde gülümseme sebebim mutluluğumsun sevgilimmmm ..

hayallerimiz gerçkleşsin artık o zaman gelsinnnnnn

çok çok çok seviyorum seni bitnaemm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…