Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl böle değiştin .. 180 derece döndün anlamıyorum ... neydi seni değiştiren .. ikimizden birini öldürecektin sen beni öldürmeyi tercih ettin . o ölmesin sırf diye ...sırf o mutlu olsun diye ikimizide yaktın .. önce bana sonra kendine kıydın ... buna değecek biri değildi .. oda farklı bir yola gidebilirdi . biliyorum çok eminim ki bende farklı bir yola gidince seninde canın yanıcak ... biz birbirimize görünmeyen iplerle bağlıyız . ne sen unutabilirsin ne ben tamamen ...herşey farklı olabilirdi ama olmadı ....bir gün benimde hayatıma biri girecek ve o zaman aartık senin olmaktan vazgeçicem .. o zaman aklın başına gelicek ..

Daha şimdiden özledim..

Ben saf saf gelinliğin sırtındaki dantelin zarifliğini gösterirken senin dikkat ettiğin şey.
Çok fenasın sevgiliimm!
-Nasıl çıkarılır ki bu? Baştan aşağı düğme...
Yok canım bildiğin bomba.

öküzzzzzzzzz :113:
('z' harfini daha uzatasım var.)

bakısın gülüşün gözlerin bana herşeyi anlatıyor ama birde soylemeyi becersen yada becerebilsek beraber seviyorum seni anla sana uzak kalmak zor oluyor belkide gördüğüm andada nefesim kesiliyor kalbim yerinden çıkıyor zannediyorum

Ah be bebeğim.. Ah be ablasının bir tanesi..
Al be ehliyetini oğlum.. Senden araba sakındığımız yok üzme bizi, daha 17 yaşındasın bitanem..
Nasıl verelim, Allah korusun birine bişey olsa, hapislerde mi çürüyeceksin oğlum, ölmeden mezara mı koyacaksın bizi?
Kavga çıkarma, üzme bizi..
Yemin olsun, ehliyetini bugün al, kapıdaki 2 arabada senin, abla yetmiyor bunlar de, şahsına bir tane daha almazsam gel tükür yüzüme.. İnsan değilim ya.. Almazsam adam değilim.
Bağırma bize, kızma Allah aşkına.. Biz seni düşünüyoruz..
Arabaları benden kıskanıyorsunuz deme, canımızı al, bunu deme...
Senin köpeğin olsun.. Kaç araba sen eder meleğim?
Küçüksün.. Lütfen anla.. Lütfen ablasının bitanesi..
Bitir şu 18, at önümüze ehliyeti be yavrum..
Babamı da üzüyorsun. Aksilik etme ne olur.. Biz seni çok seviyoruz..
Hepimiz ağlayacak gibi olduk bu gece..
Nasıl kızdın bize.. Biz senin kötülüğünü istemedik..
İstersen al, uçuruma yuvarla, kafam kızdı attım de, hiç sorun değil.. Ama bunu ehliyetin varken yap bebeğim..
Nasıl salalım seni trafiğe? Ne farkımız kalır o cahillerden?
Biliyorum, farkındayım harika kullanıyorsun, ona da lafımız yok..
Canavar edemeyiz seni, vebalini alamayız..
O cahil çocuk, nasıl ailesiniz siz verdiniz, çocuğun başını yaktınız deseler? Ne deriz. Nasıl yaşarız bebeğim?
Üzme bizi daha çok...
Son 1.5 sene bitanem. Sabret.. Ne olur sabret..

Bugün seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladıktan sonra her zamankinden çok daha iyi hissediyorum kendimi,,

sürprizleri çok sevdiğim için yenilikler beklediğimi ruhumu okşaması gerektiğini tv yerine beni izlemesi gerektiğini vs vs işte :))

Niye böyle oldu aşk ben hep bugünü bekledim ama bugün seni göremedimm 3 e kadar vaktin vardı ve boş yer bulamadın nette üstüne bi de telefonunun şarzı bitti umarım bişeyler bulup gitmeden önce beni ararsın doğru düzgün konuşamadık bile 5 gün beklicem aşk 5 gün o kadar zaman da bi şekilde ararsn heralde en kötü cumartesi konuşucaz çok üzgünüm bugün bunları yaşadığımız için seni çok seviyorum çok özlüyorum keşke bunları okuma şansın olsaydı da beni anlayabilseydinn

Aynı sıkıntıyla karşılaşmışız seroşum. Ah ah

Son düzenleme:
sonunda yarın kavuşuyoruz demek... heyecandan ölebilirim... tam 22 saat var sana sarılmama ilişkimizin kaderi tek bir güne bağlı ve bunu bilmek daha fazla panik yapmama sebep oluyor umarım her şey güzel olur...

Eee kırdın kalbimi bir kere
Çok kabalık ettin. Bal gibi biliyorsun bunu. Ama üste çıkmak senin olmazsa olmazın.
Çık bakalım üste, haklı olduğunu zannet

herşeyi ben mahvettim

o an sinirle ağzımdan çıkanları ben bile duyamadıydımmm ki

seni çok ama çok kırdım yapmamalıydım biliyorum ama işte sinirle söyledim yazdım

özür dilerim çok kırdım seni sevgilim sen orda ağlarken ben burdane haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…