Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tıraş oluyorsun ve ben o bebek gibi yumuşacık yanakları 5 dakika sonra öpebileceğim.
Hatta mıncıklayıp olayı abartmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Inat ettim bu sefer bakalim ipi kim koparcak vazgecmiycem sen beni umursamazsan bende eskisi gibi olmiycam isine geliyorsa...

Ben Aşk'ı sana yakıştığı için severimm..Bana da yaşattığım için sevgilimm çok teşekkür ederimmm

biz çok güzel bir arkadaşlık kurmuştuk..sonra ne olduysa oldu ve yollarımız ayrıldı yada biz öyle sandık..ama biliyorum ki kızgınlıklarımız değil kırgınlıklarımız oldu..ben sana çok kırıldım bana haksızlık ettiğini düşündüm sen bana çok kırıldın yanlış anladın..insan zaten değer verdiğine darılırmış.. geçti gitti..

bugün haber aldım senden miniğimiz için çok çok dua ediyorum inan..zaten msjında da öyle demişsin ya ben iyi olacağına inanıyorum..gerçekten inanıyorum..bu süreç seni zorlayacak ama iyi olacak İnşallah.güçlü olma zamanı şimdi!

bunları telde sana diyecektim ama konuşamadık bugün maalesef bende buraya yazmak istedim..

Son düzenleme:
çok çok kötüyümmm

ağlamaktan bir hal oldummm ağlamaktan hastalanıyorum halsizleştimm iyice.

haklısın haklısın hatalıyım ama yeter artık yıpratma beni

sırf kendini söylüyorsun ben ne haldeyim diye,

beni birde görsen

yarın olsun görüşelim sımsıkı sarılmak istiyorum tabii bu sinirle iş çıkışı gelir misin bilmiyorum

çok seviyorum seni çok

Bir dağ var karşımızda sevdiceğim... Koca, yalçın, dik ve aşılması zor bir dağ var...
Biz bu dağa varan yollardaki engelleri aşabilmek için de çok mücadele ettik vakt-i zamanında. Çok hırpalandık, çok yıprandık ama toparlandık daha bir bütün olduk her engelin ardından...
Şimdi işte... Vakit seneler evvelinin aşk vaktiyken, heybemize anılar eklediğimiz bu demlerde geliverdik dağın eteklerine...
Ellerim ellerindeyken kalplerimizi ve ömrümüzü birbirimize sunmaya söz veriyoruz o dağın gizli gölgesinde...
Ve sevdiceğim daha bir sıkı tutuyorum sıcacık ellerinden...
Çünkü yüreğim hiç bu kadar korkmamıştı seni yitirmekten

Son düzenleme:
Bir haftadir bugünü bekledim ben.. Bugunku planlarimi onceden hallettim senin için.. Ama sen cok incittin beni belki bunun farkinda degilsin bile simdi guzelce uyuyorsundur yorgunlugunun ustune .. Hayallerim, demek isteyipte diyemediklerim hep içimde kaldi bugün .. Gittiginden beri ilk defa hickira hickira agladim hic boyle kotu olmamistim .. Neyse artik bisey diyemiyorum.. Bildigim bisey var seni cok seviyorum cirkin herifim.. Iyi geceler tatli ruyalar diger yarım:2:

Askerim'e, En Kıymetlim'e ithafen,

Senin kokunla uyuyacağım yine bu gece. Bir ay dönümümüzü daha seninle karşılayacağım. Umarım yarın arayabilirsin de söylerim sana içimden geçenleri. Ne çok söylemek istediğim şey var sana, ah bir bilsen. İyi olduğunu öğrenmek, haberini almak çok güzel ama artık iyiden iyiye o bir-iki dakikalık konuşmalar yetmemeye başladı. Ben seninle saatlerce konuşmayı özledim, seninle saatlerce yürümeyi özledim, seni saatlerce izlemeyi özledim, seninle birlikte uyuduğumuz o günü özledim. Bana sarılırken tenime değen nefesini, üstümde kalan kokunu, öptüğünde heyecandan tenimi yakışını sonra kalp ritmimi hızlandırışını... Her şeyini, her şeyini çok özledim Sevgilim, çok özledim...

Herşey güzel olacak sen''le olunca
319 gün gecicek sen geliceksin ve kaldığımız yerden devam edicezz

sevgili kocacığım
o battaniyeyi çektin durdun gece benim de totom açıkta kaldı saçma sapan rüyalar gördüm
rüyamda sözde liseye devam edicekmişim hatta 12. sınıf olcakmışım ama sen yoktun başka liseye mi gittin yoksa sen de
bu sabah seni kapıdan uğurlayamadım yataktan kalkamadım resmen ya.. çok yorgunum..
akşamda ütüler beni bekler.. kocamın gömleklerini ütüleyeyim de mis gibi gitsin işine..
erken çıkayım ben de bugün biraz işten..sen gelene kadar hem ütü hem yemeği halledip akşama senle keyif yapmak istiyorum ben
bu arada tatilimize az kaldı sevgilim..şu ekim bi girse.. çok heyecanlanıyorum nasıl olucak nasıl geçicek diye
senin olduğun her yer cennet gerçi ama bu bizim hayalimizdi..
ve de dün 3. ayımıza da girdik düğüne gün sayarken bi türlü geçmeyen zaman su gibi akıp geçiyo yanında

sevgili kayınbiraderim bu da sana
dün seni üniversiteye bırakmaya gittik.. ben yaşımdan küçük gösteriyorum ya orda üni öğrencilerinin yanında kendimi onlar gibi hissettim
böyle artist artist öğrenciymişim gibi salındım.. ama sen vedalaşırken elimi öperek benim tüm karizmamı yerle bir ettin
tamam aramızda 8 yaş olabilir ama öpme elimi yahuuu ben de gencim daha
inşallah çok güzel bir üni hayatı yaşarsın kardeşim

Son düzenleme:
nedense hiç öylesine sorduğuna inanmıyorum...

Benim soyleyecegimi karikatur karakter Pic Bahattin soylemis de karikaturu buraya yukleymedim

"Seni bana mesaj atmazken online gorunce, on yerinden picaklayasim geliyor yeminlen "

Sen bu dünyaya beni sinir etmek için gelmişsin cidden ama Sinir oluyorum sana siniir! Uyuzsun uyuz!
Ama unutma kırıldığın kadar kırdın. Seni kırmış olabilirim ama hakettin paşam kusura bakmada.. Beni kırarsan, kırarım seni.
Heee bi de konuşmasak daha iyi lafını alda neyse neysee.. Konuşmayalım çokta umrumda, sanki durabileceksin
Son olarak uyuzsun, öküzün dibisin ama seni çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…