Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sevgilim benim,
İki günde nasılda herşey şekillendi birden
Tahmini tarihimiz gözüyle bakarken dün tuttuğumuz düğün salonuyla, balayımıza giden uçak biletlerimizle kesinleştirdik tarihimizi
ALLAH ın izniyle herşey çok güzel olucak
Beni mutlu etmek için yapmayacağın şey yok biliyorum birtanem.
İyi ki varsın çok seviyorum seni.

Ruhuma iyi geliyorsun adam. Sabahın ışığında da,gecenin karanlığında da, mesafelerin imkansızlığında da iyi geliyorsun..

Savaş çıkacaksa bunun galibi ben olacağım,direneceğim sonuna kadar bunu böyle bilin aklını çelmeyin sakın

Belki bana kızıcaksın ama istemediğin bişeyi yaptım canıııuum a şimdilik biraz beklemede kalmaya karar verdim zamanı geldiğinde öğreneceksinn ama çok kızma tamam mı sonuçta ikimiz içinn

Cansin sen bee, 3 ay sonra gorusecegizzz

Sevgilim kendime nasıl kızıyorum bir bilsen, senin gibisini üzdüğüm için. Ama sende fazla alıngan oldun kabul et. Hiç ummadıgım şeylerle geliyorsun karşıma, ben bile şaşıyorum kendime nasıl yapmışım diye. Hem de hiç istemeden. Özür dilerim bitanem benimm, özür dilerim..

Yakışıklım gönlümü aldın hafiften ama Istanbul'a gelince surundurcem oglum seni Seviyorum seni ordan bile sinirlendirmeye calisiyorsun ya hastayım sana Uyandir dedim insallah uyandirirsin cookk seviyorum seni tipini yedigim yerimmm yerrr

Kafana estiği gibi davranamazsın bana tamam mı ? Hayır birşeyde yaptığım yok. Bir öyle bir böyle. Halimi hatrımı bile sormadın be. Kalktı bir tarafların iyice. Sinirimi bozuyorsun. Birde sen beni pohpohla nazımı çek. Hiç kimse beni düşünmüyor yaaaaa. İçimde neler yaşıyorum o olanlardan sonra bilmiyorsun. Merakta ettiğin yok ki. Konuşmaya çekiniyorum yemin ederim. Ağlasam niye ağlıyorsun diye kızarsın bide. Anlayışsız odun ..

bitanecik sevgilim benim sen iyi ki benim hayatıma girdin iyi ki tanıdım seni çookk çookk özelsin benim için en kıymetlimsin 3 yıldır hayatımdasın beni çok mutlu ediyorsun herşeyim benim çok seviyorum seni hep yanımda kal.. herşeyin en güzelini en iyisini hak ediyorsun sen

Sabah ne yazdım şimdi ne yazıyorum sen tam bi öküzsün biliyorsun dimi
Hani aramayacaktın? Nasılda tanıyorum seni Sesini duymadan yapamıyorum diyen ağzın bal bal
Seni çok seviyorum yüreğimin neşesi, benim şapşal bi o kadar da öküz askeriiimmm

Benim iki elim var, hayata dört elle tutunabilmem icin senin ellerine ihtiyacım var Sana her seferinde diyorum ya ellerimi birakma diye bırakma tamam mı hiç bitanecigim Seni yüreğime düşüren Allahıma şükürler olsun

sanki hiç ayrılmadık...uyuyup uyanacağım ve sensizliğim geçecek...sanki biri gelip kamera şakasıydı el sallayın diyecek...meğer ben ne çok inanmışım sevgimize...hala kendime gelemedim...ha bu arada da sana eziyet çektirmişim...ilişkimizden herkesi haberdar ederek de nazar değdirmişim...şimdi niyeyse kimse seni sormuyor...neyse boşver...ben gerçekten seni haketmedim...kıymetini bilecek birini versin Rabbim...

Beni böyle sev dizisi 5 sene öncesine kadar götürdü üniversite yılları ve aşkımızın başlangıcı bizden kareler yakalamak mümkün o dizide çoğu üniversite aşkı bu durumu yaşıyormudur acaba çok mutluyum

Cumartesi bayramlıkalrı annenle aldık dünde babanla yemek yedik ne yoğunuz yalnız 30 dakkada çanta ayakkabı dahil herşeyi seçtim annen şok oldu nasıl hızlı ve zevklisin diye maşalllahları dizdi, aşkım sana bayramlık alacağız daha ama nasıl yavaş beğeniyorsun napacaz aşkkm biz çok zor sana birşey almak

Güzelim evimizin kahve mutfağı beyaza boyanıyor çiçekli kulplarda takıldımı değme keyfime Eski tip kahve mutfak bembeyaz olucak çok mesudum

Musmutlu oluyorum ben hergün

hayata sil baştan da desem...
yeni yollarda çizsem...
yoğunluk içinde hergünüm geçip gitsede...
sen sen sen ! Bunca şeyin arasında hala sen...
unutamıyorum ......

ya sabır! ya sabır!
başka çare yok, ya sabır......
gün olacak devran dönecek eminim, bu yaptıkların birgün seni bulacak, kafana dank edip ahhhh diceksin.
ben sabredeceğim ve kazanacağım bunu biliyorum..........
birgün bu yaptıkların seni bacağından asacak, Allahıma havale ettim seni, ne imişsin sen bu kadar yaaaaa.
boynuz kulağı geçti iyimi.....

Seni çok özledim dostum...
Rüyamda görüyorum birlikte gülüp eğleniyoruz.
O zaman böyle sıkıntılar yok beraberiz falan.
Çok hoş anılarımız var seninle keşke gelebilsen yanıma

arkadaşım, o kadar konuşuyoruz yazıyoruz konuşmanın bir yerinde gidiyorsun tamam olabilir ama daha sonra o kadar yazıyı da görüyorsun insan bir cevap verir dimi? hep aynı şey, özen biraz.. kaç kere söyledim.. sinirlendim iyice...

Her ne kadar bugün sesini duyamadığım için mutsuzsam da aklının bi köşesinde hep ben varım biliyorumm
Rabbime şükürler olsun bana sonsuz güven verdiğin içinn..Şimdi en sevdiğin şarkıyı dinliyorumm aynı ikimz birlikteyken dinlediğimiz gibi hep kıs sesini aşkım diyorum ya sana şimdi kendm sonuna kadar açtim sesiniiii.
Elimi hiç bırakma seni çok seviyoruuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…