Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bundan 1yıl önce ne de güzeldi herşey...

harika bir üniversite dönemi yaşadık her gün beraber el ele diz dize görenin sıkılmadınız mı siz yahu cümlelerine karşılık 'ben nasıl
sıkılırım ki prensesimden daha yeni başladık yaşamaya, yaşayacağımız uzun yıllar var 'cümlelerin kulağımda hala... sıla konseri ise miladımız olmuştu harika bir danstı ayaklarımı yerden kesmiştin o günlere dönmek mümkün olsa keşke... o konser gecesi aşağıya inemeyip çimlerde sabahlamakta ayrı bir keyifti şimdiyse o grubun kimisi askerde kimisi evlendi... evimizde tekrar toplanırız dimi aşkım eski günlerdeki gibi bol kahkahalı zamanlarımız olur hemde daha kalabalık olarak

şimdiyse öyle mi sen orda ben burda iş güç koşturmasında vakit bulmaya çalışıyoruz 10dk konuşabilmek için... o kadar özledim ki o yılları biliyorum az kaldı kavuşmamıza engelleri bir bir aştık ama söz geçiremiyorum kalbime üzülüyorum işte kokunu almadan uyuduğum için, sıcaklığını hissedemediğim için

Son düzenleme:
çok güzel bir gün daha geçirip .birbirimizi öpemeden ayrılamadık , otobüse koşuşumda ayrı bi konuydu

Hani dedin ya dün gece biz hiç ayrılamayalım sevgilim diye . bugün desen iyiki varsın iyiki hayatımdasın diye işte o zaman iyiki bu adamı hayatıma sokmuşum dedim içimden

kimi zaman çok sinirlendirsen de yinede senin yanında surat asamıyorum

suratına vuruyorum ya ,öyle seviyorum seni .öyle hoşuma gidiyor ki küçük çocuklr gibi oluyorsun sevgilim ..

hepp de ofladın durdun , ben seni çok özlüyorum deyip durdun , yanındayım işte gıcık sevgilim , yetmiyormuşmuşş

canımsın ,bitanem ...

yüzümde gülümseme sebebimsin .

Sana yazmiycam demistim ama duyurmak istiyorum sesimi. napsam ne etsem bilemiyorum.. resmine bakiyorum her gun. Cok guzel gozlerin var masallah, sevmelere kiyilmaz ya
bekliyorum hala bir umut. sen yeter ki gel

ne senle olabiliyorum ne sensiz

Allahım sabır ver güç ver

yoksa kafayımı yemeye basladım ben eski duygu degilim nesemi kaybettim mutlulugumu kaybettim cocuksulugumu kaybettim bunun sebebi hem sen hem yasadıgım yer bazen herseyi arkamda bırakasım geliyor ama sensizliğe cesaretim yok ben sensiz yapamam kokuna cok alıstım bazen cesaretleniyorum,ama sonra gözlerim doluyo içim kan baglıyo yok onsuz yapamazsın diyo kalbim

bana bi kavgamızzda demiştin ya ben duygumsuz yapabilirmiyim diye bana söylediğin en güzel sözdü o öylecede sözde kaldı

Son düzenleme:
ölüp gidiyim ya ben artık lütfen yoruldum benim artık kimseye faydam olmaz kendimi mutlu edemiyorumki

ölüp gideyim artık ben

benmi evlenicem benmi anne olacagım güldürme kızım beni.ben kendimi kandırıyom beeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi ordan

Oy ben canımı mezuniyete mi yollamışım? :)
Benim aşkım bu yıl diplomasını alıp mühendis mi çıkacakmış? :)
Sevsinler seni.. :)
He bu arada bal adam, ekmek almaya giderken annenle karşılaştık. :) Söyle oğluma diplomasını alsın, babası artık çalışmak istemiyor, A.. gelsin de tamamen işlere başlasın dedi; dedi...
Bende güldüm, ay benim dememle almaz ki dedim tüm masumluğumla, onunda hoşuna mı gitti ne hoş hoş güldü, tipik kaynana olacak bu hatun..
Ayrıca, seninle buluşurken ay iyiki aynı mahallede oturuyoruz diyorum, hemencecik görüyorum seni ama, her bakkala çakkala çıkıldığında kayınvalideyle karşılaşmak da tuhaf oluyor yahu. :)
Annenin etisiyle bile karşılaşıyorum.. Kayınvalidenin eltisi, vallahi kulağa hiç hoş gelmiyor aşkım yaa..

Seni sevdim ki, öptüm kuzum.. :)

Şu ana kadar beni tanımış olman lazımdı.

Geçen sene de aynı şeyi söylemiştim yine aynı şeyi söylüyorum ''İçin rahat olsun.''

ne meraklı melahatsınız siz ya

bayanlara derler ama siz bin betersiniz... size ne bizden karşıdan gören de ağır efendi sanır...

sanane sana neeeeeeeeeeeeee

iyi ki bana sormadın yoksa

Biliyor musun? Aşk aslında olup da bitebilen bir şey değilmiş. Öyle olmuş olsa sana her gün yeniden aşık olmaz her gün seni sevmeyi baştan öğrenmezdim...

Sana bu kadar yakın olup her gece aşkını soluyarak uykuya dalınca, sadece seni değil herkesi, her şeyi baştan sevebilmeyi öğrendiğimi fark ettim...

Kimsenin kötü olamayacağına inandırdın beni. Bu bir mucizeydi.

Seven bir kalbin asla başka bir kalbi kıramayacağını gösterdin. Beni kıranlara belki de kırdıklarıma... Hepsine farklı bir gözle bakmaya başladım sayende.

Beni inciten hayal kırıklığına uğratan herkesi hatta düğünüme gelmeyen o çocukluk arkadaşımı bile affettim... Neden etmeyecektim ki? Başkalarının kırıklıklarını omuzlarımda biriktirmeye ne gerek vardı...

Hayat bana seni armağan etmişken... Gerçek aşkla tanıştırmışken ... Ve evime kokunu doldurmuşken şükretmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Şükrettikçe daha da çok anlıyorum bunun ardındaki o ilahi planı... Beşeriden ilahiye açılan bir yol varmış sevgilim... Sen bana bencil bir aşık olmamayı öğrettin. Gözü yalnızca bir bedeni gören ve ötesine kör kalan bir aşık...

Sen bana sadece senin ruhunu değil... Başkalarınınkini de görebilmeyi öğrettin...

Aşkın dokunduğu her ruhun temizlendiğini gördüm orada. Sırf bu yüzden aşka aşık olan herkesi sevdim ben de...

Şimdi düşününce diyorum ki hepimiz aşk nazarında bakabilsek keşke her şeye...

Bir adamı, bir kadını sevebiliyorsak eğer bütün dünyayı sevebileceğimizi görebilsek.

Kıskançlığı kibiri bırakabilsek geride... Hepimiz bu üç harf kadar basitiz işte: A Ş K

Bir dilek tutsak bugün sevdiklerimizin gözlerindeki yıldızlardan...

Kabul olsa

Ve bitse bu kin bu öfke...

Çocuklara tankları uçakları değil, çiçekleri öğretsek...

Bıraksak bencil aşıklar olmayı...

Diğerlerinin ruhundaki ışığı görsek

Yeni neslin anneleriyiz biz...

Keşke çocuklarımıza düşmanlığın, savaşın ve nefretin olmadığı bir dünya bırakabilsek...

2 gecedir rüyamda seni kaybediyorum bulamıyorum bi türlü
ve 2 sabahtır huzursuz uyanıyorum bu rüyamda da dişçideymişsin ama ben seni göremiyorum bi türlü
otobüsle bi o tarafa bi bu tarafa gidiyom
ulaşamıyorum sana bi türlü
hiç sevmiyom böyle rüyaları, sen hep ol hayatımda.. rüya bile olsa kaybetmeyeyim seni..

artık ara da geçsin şu sıkıntım ben seni üzer miyim de inat etme artık ya etme etme etme

Alışveriş yaptım sevgilim
Akşam sana süper bir sofra hazırlayacağım.
Hem özlediğin bi kaç yemeği de yapacağım senin için

acaba bende bir gün buraya senle uyandıgım günlere sana yaptıgım yemekleri mutlu anlarımızı seni ne kadar cok sevdigimi yazabilecek miyim:44::85::106:

Canımın içi bugün gidişinin tam 40.günü, senden bir dakika bile ayrı kalamazken sensiz 40 gün geçirmek ve sesinle yetinmek... Bu aralar sesim iyi gelmiyor sana ve sürekli beni teselli etmeye çalışıyorsun tam tersi olması gerekirken kıyamam ki sana ben hiç her canım sıkıldıgında sesin yetişiyor imdadıma. Daha sabretmemiz gereken çok gün var ama sen dönünce herkese karşı daha güçlü olacağız ve zafer bizim olacak öyle değil mi birtanem sadece biraz sabredeceğiz, seni özledim ve çok seviyorum...

Benim beniim beniimm canıımın içi aşkımmm İçimde bi aşk depreşmesi oldu sanki
Seni çok seviyorum şapşal. Çok özlediim seniiiiiiii!
Dün abin geldi bize, 9 ay sonra düğün var falan diyordu. Allahım içim öyle bi hoş oldu ki. :78: Seninle bi yuvayı paylaşacağımı düşündükçe suratımda bi gülümseme oluşuyor.
Çabuk bitsin şu askerlik sonrasında Allahın izniyle 2 ayımız kalıyor O da düğün telaşından çabucak geçer zaten

Hem sen kilo aldım diye dert ediyorsun boşuna demiyorum sana düğün koşuşturmasında verirsin diye verirsin vermesine ama sonra ben sana güzel güzel yemekler yaparak aldırcam o kaybettiğin kilolarıı. Bananeeee göbişi seviyorum, yakışıyo benim askerimee

Ya daha hiç gitmemiş olsaydın 5 ayı geçirmemiş olsaydık..
5 yıl oluyo başlayalı ilk buluşmamız dün gibi aklımda..
Başlamak bitirmenin yarısıdır sevdiğimm zor da olsa dayanıcazz ikimiz için en büyük engel ortadan kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…