Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta oldu sen geleli zaman simdi ne kadar cabuk geciyor :44: "sanki hic gitmemissin gibi" diyemiyorum ben :26: hala sabahlari uyandigimda seni yanimda görünce afalliyorum rüya mi gercek mi gidip geliyorum.. sonra gercek olduguna inandiriyorum kendimi .. tipki sen gittiginde yanimda neden olmadigina inanmaya calismam gibi gercek diyorum, o artik geldi diyorum ve daha sıkı sariliyorum sana

Bir daha gitme olur mu

herşeye inanırım da, hangout üzerinden yapacağımız toplantıya katılmama nedeni olarak "saçlarımın ön tarafını havaya dikemiyorum, modumda değilim" diyen biriyle aynı takımda olduğuma inanamam sadece ses ve bir- iki el işareti ile aramızda olduğun için teşekkürler, ruhlar aleminden katılıyormuş hissi versen de, olsun yine de seviyoruz biz seni

Çok özlüyorum seni Göğsünde uyuyakalmayı, sakallarinla oynamayı, Askim bi kahve yapta içelim karsilikli demeni, Saclarimi okşayışını, Pes oynamayi, Sımsıkı sarılmanı, Karnım agridiginda her seferinde hic usenmeden sicak su torbasini ayaklarima koymani, en zor zamanlarimda öpüp gecicek askim diyip sarilmani ozledim.. Oyle guzel seyler yasadik ki zaman cabuk gecmis gibi ama simdi gecmiyor sanki Yoklugun git gide büyüyor, kalabaligin icinde yalnizim en cok sana ihtiyacim var .. Seni yuregime dusuren Allahima sukurler olsun ki iyi ki hayatimdasin iyi ki benimsin mükemmelim ♥ Gelsene artikkkkk :26:

Sadece konuşmuş olmak için konuşmana, saçma yorumlar yapmana sinir oluyorum.

bonibon prens, ayarlarla oynarken dikkatli ol, yaramazlık yapmışsın bak geçen
ben de diyorum benim konum nereye gitmiş :44:
seviyorum seni

Çok kötüyüm Allah'ım, çok yalnızım, deli gibi savaşıyorum ama olmuyor yapamıyorum. Allah'ım nolur yardım et bana, yalvarırım al içimdeki şu aşkı. Ölüyorum mutsuzluktan,acıdan. Biliyorum Allah'ım yaptıklarımın cezasını çekiyorum ama çok zor, aşırı zor. Her taraftan kaybediyorum. Niye böyle oldu Allah'ım ? Çok kötüyüm yapamıyorum kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Biliyorum Allah'ım sana güvenmeli sana sığınmalıydım ama yapmadım, mesafeler upuzun mesafeler koydum aramıza. Bir zavallıya teslim ettim kendimi, seni unutup ona inandım. Her şeyimi ona verdim, ruhumun her zerresini, geleceğimi, gençliğimi, mutluluğumu hepsini ona verdim. Ne kadar zavallıymışım ben Allah'ım. Sen en büyük güçsün, her şeyden önce sen olmalıydın Allah'ım. Şimdi bir zavallı olarak ortada kaldım. Affet Allah'ım beni. Sana yemin ederim Allah'ım bir daha asla yapmayacağım. Nolur yalvarırım yardım et bana, beni gece uyutmayan bu acıyı al benden. Gözyaşlarımı dindir Allah'ım. Artık seninle buluşmalarıma geliyorum Allah'ım. Nolur sen de yardım et bana. Senin merhametin çok büyük Allah'ım. Nolursun bu iğrençliklerimden adiliklerimden sonra da merhamet et bana. Çok acı çekiyorum Allah'ım. Dayanamıyorum. Ölüyorum Allah'ım, ruhum ölüyor. 5 yıl Allah'ım. 5 yılımı mahvettim bir hiç uğruna, kendimi kandırdım. Allah'ım ben sevilmeyecek iğrenç biriyim belki de. Ama sen sev beni Allah'ım. Kendimi sevdirmek için uğraşmadan, yalanlar söylemeden, roller yapmadan, tüm ruhumla sev beni Allah'ım. Nolur al içimden bu aşkı. Nolur Allah'ım nolur. Tedavi et Allah'ım, beni iyileştir, yanlıştan koru beni Allah'ım, yanlış yapmama izin verme Allah'ım. Kalbimi ayır onun kalbinden Allah'ım.

Kuzum, harçlarını yatırdım ablasının gülü.. Resimlerini de aldım.. Babam da evrakını alıp kaşeletmiş.
Yarın işten izin alda, kayıt yaptıralım..

Son düzenleme:
Asker bey yarın kucağına bi poşet koncak içindende seni sıcak tutucak bir şey çıkıcak güle güle giy...kendime bir şeyler alırken sana almadan durmayı bırak göndermeden de duramadım gene heycanlıyım çünkü kargodan haberin yok alınca napcan bakalım ama çok bir şey bekleme aceleyle tek bir şey yolladım seni çok özledimmmm ...

suçunu kabul etmediğin sürece barışmıyacağım seninle

Nedenler içinizi kemirdiği zaman,
bir kez daha neden diye sorun kendinize...

Çünkü .................

Çünkü......................

Çünkü................

Çünkü Allah'ın sopası yok.

deliriyorum saat kaç oldu ve senden hala ses çıkmadı...off ne zormuş yaa ne var ki anlasan beni ne var ki arasan yaa mahvoluyorum burda:26:

Sesin 'huzur'un diğer adı..Gülüşün bir ömür
Seni çok özledimm koca bebek
Cadı diyosun ya bana ah bir de süpürgem olsa uçsam yanına gelsem acaba o zaman ne diceksin
Seni bana verene şükür olsun iyiki varsın minnoşuumm

Hayatımın alamı bak saat kaç oldu birtaneciğin hala uyumadı daha doğrusu bugun de uyuyamadı şimdi burda olsan benim uyumam için binbir türlü laf etsen ben de inatlaşsam o tatlı sözlerini duysam, seninle kendimi yine iyi hissetsem sabaha kadar uyumasak mesajlassak havanın aydınlandıgını yıne beraber gorsek ne olurdu kı Sen çoktan uyudun, ben bu gece de mesajlarımızı okuyup uyuyacagım sanki burdaymışsın gibi, iyi geceler sevdiğim, birtaneciğin seni çokkkk ama çokkk seviyor!

Cadın seni cookk seviyor Keske yaninda olsam beni yine ısıtmaya calissan, gogsune yatirip uyutsan Cok ozlettin kendini mukemmelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…