Çok kötüyüm Allah'ım, çok yalnızım, deli gibi savaşıyorum ama olmuyor yapamıyorum. Allah'ım nolur yardım et bana, yalvarırım al içimdeki şu aşkı. Ölüyorum mutsuzluktan,acıdan. Biliyorum Allah'ım yaptıklarımın cezasını çekiyorum ama çok zor, aşırı zor. Her taraftan kaybediyorum. Niye böyle oldu Allah'ım ? Çok kötüyüm yapamıyorum kendimi kandırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Biliyorum Allah'ım sana güvenmeli sana sığınmalıydım ama yapmadım, mesafeler upuzun mesafeler koydum aramıza. Bir zavallıya teslim ettim kendimi, seni unutup ona inandım. Her şeyimi ona verdim, ruhumun her zerresini, geleceğimi, gençliğimi, mutluluğumu hepsini ona verdim. Ne kadar zavallıymışım ben Allah'ım. Sen en büyük güçsün, her şeyden önce sen olmalıydın Allah'ım. Şimdi bir zavallı olarak ortada kaldım. Affet Allah'ım beni. Sana yemin ederim Allah'ım bir daha asla yapmayacağım. Nolur yalvarırım yardım et bana, beni gece uyutmayan bu acıyı al benden. Gözyaşlarımı dindir Allah'ım. Artık seninle buluşmalarıma geliyorum Allah'ım. Nolur sen de yardım et bana. Senin merhametin çok büyük Allah'ım. Nolursun bu iğrençliklerimden adiliklerimden sonra da merhamet et bana. Çok acı çekiyorum Allah'ım. Dayanamıyorum. Ölüyorum Allah'ım, ruhum ölüyor. 5 yıl Allah'ım. 5 yılımı mahvettim bir hiç uğruna, kendimi kandırdım. Allah'ım ben sevilmeyecek iğrenç biriyim belki de. Ama sen sev beni Allah'ım. Kendimi sevdirmek için uğraşmadan, yalanlar söylemeden, roller yapmadan, tüm ruhumla sev beni Allah'ım. Nolur al içimden bu aşkı. Nolur Allah'ım nolur. Tedavi et Allah'ım, beni iyileştir, yanlıştan koru beni Allah'ım, yanlış yapmama izin verme Allah'ım. Kalbimi ayır onun kalbinden Allah'ım.