Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanlar ne kadar mutlu. Bizde böyle olabilirdik.. Sen neden böylesin. Benim için birşey yapmaktan çekiniyorsun. Bir güzel sözü bile esirgiyorsun. İyi geceler bile demedin yahuu.. Uyuyamıyorum bunalıyorum diyorum napıyım diyorsun. Ulan o nasıl cevap ?? Yok yok yine bir haller var sende. Tam diyorum düzeliyorsun sonra yine aynı. Yapma dediklerimi ısrarla yapışların.. Kaybetmekten korkmuyorsun. Çünkü çok iyi biliyorsunki ben sende tutuklu kaldım. Evet öyle... Yüzüme bir kez olsun bakışın yetiyor beni mutlu etmeye..

Ben sana bin veriyorum sen bana bir vermeye çekiniyorsun be adam. Ne gidiyorsun benden ne de sarıyorsun beni tamamen. Hep arada derede. İnan yoruldum. Vazgeçmek mi ? Hiç düşünmedim. Ama bence biraz olsun mutluluğu hakettim.

Çok ağladım be! Biraz güldürsen yüzümü ne olur ?? :105:

Son düzenleme:
canımın içi seni çok seviyorum..
şuan sebepsiz canım sıkılıyor, birden uykudan uyandım.. kitabımı okudum bitirdim..
keşke yanımda olsan aşkımmm şimdi sarılıp uyutmaya çalışsan beni keşke..

Son düzenleme:
İyi ki doğdun eLmayRa_

İyi ki doğdun lajoie

İyi ki doğdum ben

Muuuuupppmutlu yıllar bize

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/3/55033/0/1/o-ses-turkiye-yarismasinda-duygusal-anlar.aspx[/video]

belki bunu görürsün belki tanıdıkların görür yada görünmez ama ben dün akşam senin cümlelerinle senin gözyaşlarına gözyaşlarımı kattım..
iki elim iki bacağım olmasına rağmen bazen bazı şeyleri ertelediğim halde bana örnek olduğun için,hayattan bazen soğuma çizgisine gelir ya insan o çizgiye geldiğimde seni izlediğim için çok şanslı hissettim kendimi..

sen ağladın ben ağladım...engelli olmadığım halde kendime engeller koyduğum için.. sağlığımızın ve hayatımızın kıymetini illa ki başımıza acı bir olay gelince fark edildiği için...

gerçek sevgiyi sende,eşinde görüp eşime sarılıp binlerce kez şükretmemi sağladığın için sağol...

ayrıca bir sözün beni benden aldı ;"Allah bir yerden eksiltirim dedi bacağımı aldı ama bir yerden de veririm dedi oğlumda 6 parmak var".. tüylerim diken diken oldu... Ne mutlu böyle bakabilmene ve ne mutlu o evlada "mucize" demene.adını Kutsal koymana..

günaydn bebiş,
bugün mükaş'a mı gitsek
ve ben yine kendimi hırdavat katına atmak için uğraşıp başarılı olduğumda "mükaş tarihinde bu kata en çok giren kadın sensindir herhalde" desen ben merakla aletlerin ne işe yaradığını anlamaya çalışırken, senin canının sıkıldığını görüp merakımı çöpe atsam
şimdiye kadar sadece ikea'da sıkılmaıdğını gördüm, orda da ben bunalıyorum neye bakacağımı şaşırınca:26:
maalesef ki alışveriş konusunda ayrı dünyaların insanlarıyız galiba tatlım

Ah babacım... Yine yanacak o tatlı canın lanet ilaçlardan.
Yine girecek vücuduna o kahrolasıca hastalık yüzünden zehir...
Ve seninle beraber bizi de tüketecek zaman...
Allah'ım isyan etmiyorum ama niye biz?
Neden kanser denen o illet var ve çaresini bulamıyorlar?

ne kadar şanslıyım, senin karakterine sahip olmadığım için
milyonlarca şükürler olsun rabbime
ne kadar şükretsem az

Hep koliyle kargo gönderiodum ağzına kadar dolu dün tek bir şey gönderiyim dedim bugün hala ulaşmamış ne olduğnu söylemedm ama sana süprizi kalmadı haliye tek bir şey diye kaile almadılar hemen gelmedi heralde umarım kaybolmaz ya bende senden habire telefon bekledm sanki geldi de söylemedn gibi ama gelmemiş inşallah bugün gelir yoksa ağlıcam

Seninle en çok geceleri konuşmayı seviyorum, sesin uykulu uykulu hay kurban olduğum :78: Ama geceleri orası çok soğuk oluyor biliyorum üşüyorsun bu yüzden bi yanımda sevmiyor işte şu gece nöbetlerini..

Sabah ayazında kalkıyorsun, kaldırıyorsun ''üşüdüm aşkım'' diyorsun ya hani.. İçim bi cız ediyor. Çaresiz kalmak ne zor şey hayatım.Üşüdüğünde seni sıkı sıkı sarmalayamıyorum, ellerini tutamıyorum ya
Sabredeceksin benim için, sabredeceğim. Bitecek elbet sonra her üşüdüğünde ben seni sıkı sıkı sarmış olacağım.
Seni çok seviyorum ela gözlüm, canıımıınn taa içii, yüreğimin neşesii

bizde bu inat oldukça herşey kötüye gitcek bu sefer sanırım...ama hiç geri adım atmadın çok moralim bozuldu..yine bıkmışsın benden işte hele dedin ya şu son zamanlardaki kavgalara kadar seviyordum diye işte ordaki di li geçmiş zaman beni mahvetti..ne diyim sana bilmiyorum ki en zor anlarda yanında olmaya çalıştım bazen üzerine geldim evet ama karşılığım bu mu olmalıydı hasretinden döktüğüm gözyaşımın karşılığı bu olmamalıydı

çocuk gibiyiz ve ben bu hallerimize bayılıyorummmmmm
seni çok seviyorum benim kafa dengi kocam

Son düzenleme:
Bir gün daha bitti sayılır canımcım
Bir gün daha azaldı 200 lere doğru hızla ilerliyoruz ve eminim 100 ler daha çabuk gelecekk
Her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz ya sona bu beni çok mutlu ediyo iyi ki varsın sen biricik sevgilim

MoaRozam benim doğumgünümü kutlamış, o da bugün doğmuşşşşş. O farzetmiş ben görememişim, simdi de ben farzedeyim o görsün

İyi ki doğmuşuzzzz, benim 30 a 1 varrr siz daha kücksünüz benden :)

İyi ki teraziyizzz

Biraz paniğim dime sevgilim aynen öyle ama kargom eline ulaştııı güle güle giyyy için ısınsınn ay ölürüm sana ya çok özledim seni ,,işte az sabredelim bi günde aniden çarşı izninde çıkcam karşına seniiii çok özledimmmm çoookkk ...

aşkım neden böyle söylüyorlar... :85::85::85:
sana bunu anlatamıyorum ama çok üzüldüm bugün...

Son düzenleme:
Hatununun bitaneciği Sesini duymadigim icin yuzum gulmuyor icim rahat etmiyor Dersten erken ciktim tam aramak uzereydim seni ama saate baktim kesin yemektedir dedim Cok ozledim ben seni cirkin sözlüm az kaldi yakinda kavusacagiz .. Gogsunde uyudugum zamanlardaki yakaladigim huzuru tekrar yasayacagim, bunu dusunmek bile mutluluk veriyor

Sevgilim niye bagiriyosun bana ya Dun aramissin bugün aramissin ama bazen cekmedigi oluyor bagirman mi gerek len seviyorum seni tippp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…