Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben senin annen gibi oldum bu ara aman üşütme aman sıkı giyin amann da aman valla onu bunu bilmemde annenden çok düşünüyorum heralde şu sıra gene dayanamadım üşütmeyesin diye sıcak tutsun diye bişiler gönderdm içim rahat etmio ben burda evde sıcak otururken senin üşümene dayanamam ben kendime bişi alırken sana almadan da duramam ...

sevgiLim,canım,hayat arkadaşım, herşeyim nasıl anlatsam ki sana içimdeki hissi..
çok şükür Rabbime birLikte 5 yılı devirdik gittik

iyiki birbirimizi tanımak nasip oLmuş sevgiLim,iyiki..

bugün öyle senelere dalıp gittim.. ne çabuk geçmiş yıllar,daha dün gibi..
ama çokta yıpranmışız be sevgiLim.. neler yaşamışız,nasıL hala birLikteyiz biz

bu yıL bizim yıLımız olucak inşallah .. kavuşucaz,bu hasret biticek inşallah.. tam anlamıyla ''eşim'' olucaksın inşallah

iyiki iLk seni tanımışım, iyiki sonumuda seninLe düşünmüşüm sevgiLim

Rabbim bizi birbirimize bağışLasın inşallah

ben kendi kendime sinirleniyorum artık ne yapıyorum ben diyorum kendime..

Yine seni üzdüm ben ne yapıyorum böyle yaaa offf

o kadar güzel hayaller kurarken benim sorduğum soru garipti tuhaftı haklısın ne desem bitanem

arada bana geliyorlar napim sevgilim , ben böyle değildim niye böyle oldum ben ya:26:

özür dilerim sevgilim seni üzdüğüm için

neyse yarın ben senin gönlnü alırım

hem istiyorum seni hemde istemiyorum bir yandan kafamı çok karıştırdın kendin söylemesen de duyduğumla bile karmakarışık oldum şuan ben:26::26::26:

seninle konuşmak,
sesini duymak,
o kadar iyi geliyor ki bana..
bütün sıkıntılarım uçup gidiyor...
keşke yanımda olsan aşkım ama öyle buluşup sonunda da ayrı ayrı evlerimize gitmeyelim...
ikimizin evine bizim evimize gidelim yaaaaaaaaaa
seni çok seviyorum..

Son düzenleme:
Tutamadım kendimi bu akşam ağladım işte özlemekten ağladım ,bide insanların aaa şafak 209 az kalmış demelerine sinirimden ağladım oturdum ağladım işte sensizliğe ağladım ayrı nefes almaya ağladım yanında olamamaya ağladım doldum doldum sonunda gülümsemelerim bıraktı yerini ağlamaya

vayy, şaşırttın beni. ilginç oldu gerçekten..

Faceden mesaj atmışsın .niye mesaj attın uzun zaman sonra .

hayatımı düzene sokarken neden bir mesaj ile aramı bozdun sevgilimle

neden attın o mesajı ,

sen hayatımdayken ne çok acı yaşattın hele ki o sorduğun soru benim psikolojimi bozdu , herşeye sinirlenen insan oldum senin yüzünden ,hayatımı mahvettin keşke seni tanımasaydım

çok kez yollarda ağlayıp durduğum zamanlar hep aklımda .allaha havale ediyorum seni

Kkendimi toparlamıştım üzerinden 3 sene geçmişti ayrıldığımızın niye ansızın birden mesaj atma gereği duydun

Her şeyi başkalarından bekleme kabiliyetine sahip olanlar var.
Oturun araştırın, elinizin altında internet var.
Yazabildiğinize göre araştırma yetiniz de vardır sanırım. Ne böyle armut piş ağzıma düş? her şeyi başkasına soruyorsunuz ya hu
Allah'tan lisans mezunusunuz bir de

Radyoda şarkı tuttum bu şarkı ikimize gelsin dedim çıkan karşı bile isyan edio bu özlem duygusuna

Tanrıdan diledim bu kadar dilek
O yarin yüzünü bir daha görek
Bana kısmet değil dizinde yatmak
Dizinde yatıp da yüzüne bakmak

Gel aman aman yanıma
Kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün
Değer dünya malına

Ayrılık hasreti canıma yetti
Kalmadı gözümün yaşları dindi
Bahçenizde lale sümbül gül bitti
Eridi yüreğim tükendi bitti

Gel aman aman yanıma
Kıyma bu yazık canıma
Bir kara kaşın bir kara gözün
Değer dünya malına

Hadi bakalım bende Lol'e başladım. Hayırlı uğurlu olsun.
Sup olmam ama Ad kasarım ona göre

en desteğe ihtiyacım olduğu zamanlar geldin, şimdi yoksun, biraz da böyle olması gerekti.. ama yine de çok teşekkür ederim.. aklıma düştün, yazmak istedim.

Ömrümmmm artık evliliğimiz mi oturdu ne oldu senin yanında huzurluydum zaten ama şuan daha da huzurlu ve güvende hissediyorum kendimi.

sanırım evli olduğumuzu yeni idrak ediyorum

ayrı bi mutluyum hep sana şımarıklık yapayım sen de gül.. ben seni bu yüzden sevdim de

ayrıca dün dediklerini de duydum sen beni uyuyor sandın ama demek ben senin temiz kalplinim, güzel karınım, iyilik meleğinim gel buraya öpeceğim kaçamazsın

off baba öyle kızgınım ve kırgınım ki sana anlatamam
sabah sabah bu tartışmaya ne gerek vardı
özür dilerim ama bencil düşündüğün içindi bu parlamam

bir tane bonibon prens varmış, bir tane de fındık prenses varmış
fındık prenses bonibon prensi çok severmiş. bonibon prens de fındık prensesi çok severmiş.
sonra bunlar evlenmeye karar vermişler, bir tane adam ellerine kırmızı bir cüzdan verip "artık evlisiniz" demiş
sonra bunlar birlikte yaşamaya başlamışlar. bonibon prens evde sürekli aynı şarkıları söyler, aynı replikleri tekrarlarmış. fındık prenses ona çok gülermiş.
fındık prenses evin içinde kocasını başını önüne eğip takip etmeyi çok severmiş. sonra kocasının beline arkadan sarılıp kendini bırakarak, evin içinde gezinti yapmayı da çok severmiş.
bonibon prensle fındık prenses evlerine büyükleri geldiğinde birbirlerini usullca öperlermiş, dudak ucuyla. yalnızken şap şap.
eğer bonibon prens evdeyse ve fındık prenses işten gelirken camdan onu seyretmemişse ve kapıda karşılamadıysa kızarmış.
bir ritüel gibi kim dışardan geldiyse veya dışarıya gidecekse üç kere öperlermiş kapının önünde birbirlerini. sonra da sarılırlarmış.

bebişşşşş bu masalı kitap mı yapsam, aslında yapabilirim.
iyi fikir
bugün bir defter ediniyorum ve mış'lı cümlelerle bizi anlatıyorum

Ego kötü bir ruh hastalığıdır. Sinsice sizi ele geçirir... Yazık, ne kadar küçük dünyan var senin. Güzellik iki kaş, bi estetik burunda değildir. Karakter,donanım bunlar daha önemli şeyler. Eğer o koca bana öyle diyecek yada ailesi ben onu 1 dk tutmam boşarım bir de bununla gurur duymak ayrı bi tartışma meselesi pööööfff ziyan olan bir ömür çok üzücü

Son düzenleme:
Bir dudağımın uçuklaması eksikti değil mi bitanem?
İçime ata ata herşeyi sonunda bağışıklık sistemim çöktü
Seni çok seviyorum unutma e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…