Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşam için pasta hazır.
Oyun oynarken yeriz

Çok özledim seniii asker! Çok özledim kokunu, bakışlarını, sarılışını ne bilim çok özledim işte seninle her saniyeyi.
Rüyamda tezkere gününü gördüm, seni almaya geliyordum kışladan içeriye girdiğimde tam karşımda bana koşarak geliyorsun.
Uyandığımda bi sinir oldum ki. Gelsin artık o gün gelsin. 216 kaldı yarim, sabır !

benim aşkım, benim canım, benim bitanem, benim hayatımm yarın akşam yanımda mı olcakmış
ayyyy içim içimeee sığmıyoooooooooo

Sbah bir tek günaydın mesajı attın ,

şu saat oldu hala ne aradın ne de mesaj ettin , işine yorumluyorum bakalım saat 3 den sonra arıcak mısın veya mesaj atıcak mısın sevgilim.

merak ediyorum .

Eğerki attmazsan benden de mesaj bekleme

Haykırsam göklere artık yanımda beni benden çok seven dünyalar benim olsa yine de istemem yalnız sensin benim yüzümü güldüren
Taaaa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına içimde yanan hasretinle ben baktım durdum senin yollarına

Ne zormuş sevgilim özlemek ne zormuş!!
Bir dakika olsun sesini duymak ne kadar mutlu ediyomuş insanı.
Söz verdik birbirimize ne kadar zor olsada bıktıramayacak bizi bitiricez bunu da
Sonu mutluluksa eğer 460 gün ne ki bir ömür beklerim seni koca bebeğimmm

Sana o eşofman takımını bulmalıyım.
Nasıl olurda unuturum böyle bir şeyi...

Eski kız arkadaşın izmire gelmiş. Eminim onunla görüştün belki de yeniden barıştınız. Sadece tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyorum. Midesiz. Pisliğinde boğul.

insanlardan ayrı olmak en iyisi bebek, özellikle dedikodu yaptıklarında
birbirlerini dolduruşa getirenlerin dedikodusunu yaparken, bilmiyorlar ki kendileri de birbirlerini dolduruşa getiriyorlar
hiç hazzetmiyorum böyle büyük iştahla dedikodu yapan kadınlardan, kavga eder gibi birisinin arkasından konuşandan, bir de hakim gibi, en doğru yargılama yapar gibi
çok itici bebeğim çok...
kimsen bahsettiğimi biliyorsun, sen çok iyi tanıyorsun o güruhu
sadece görüntülerine ve konuşmalarına, karşı tarafa verdikleri izlenime önem veren kadınlar
tek doğruyu kendilerinin bildiği sanıp aksi söylendiğinde itiraz edenler
farkında mısınız? sizleri itiraz etmenize ramak kalacak kadar bile kaale almıyorum
arkamdan konuşursanız da sefam olsun.
elbet görüşürüz öteki dünyada

Oy ben seni yerim sarıp sarmalarım yaaaa
Hanii bölee ahtopot gibi sarıp beni boğum boğum boğuyorsun ya ne kadar üfflesem de püflesemdeee hoşuma gidiyor

Aşk ♥ Sabah ne de güzel fırça attın ama:18: Bi daha bana seni cok seviyorum demicekmissin Ağlarım bak:26: Sıkıysa deme oğlum bak noluyor sonra Ama valla icime dert oldu ya kırıldın mı ki acaba:44: Alicam gonlunu kirildiysanda son derse giriyorum, ders bitince ilk işim aramak olcak off offf özledim hayatım ya

Sana okkalı bi mesaj yazardım ama durup bekleyeceğim.
Hediyeni geçtimde, bakalım doğumgünümü kutlayacak mısın.

eğer hayırlı ise; bir yengeç burcu bebekim olsun istiyoruuuuummmmmmm artık.....
kız erkek farketmez, sağlıklı olsun, hayırlı olsunda......
ama seçim hakkım olsaydı; şuan için erkek derdim:)

Caanıımmmm ,, güzel kalpli arkadaşım benİM....

O kadar iyisinki ,, taaa dünyanın bi ucundan AMERİKA ' dan kızıma ve bana hediye gönderdin...

Kızıma cicili bicili elbise , bana ise çok şık bi parfüm almışsın....Bir de içine mektup yazıp koymuşsun....

Kaç tan okyanus , kaç tane kıtanın üzerindn geçerk geldi bize...

Nasıl sevinip mutlu oldum bir bilsen....EN DEĞERLİ hediye bunlar olsa gerek....Artık ömrümce saklarım onları SEN ' den hatıra...

Mektubunu ise her fırsatta tekrar tekrar okurum....

Gönlü güzel arkadaşım bugünlerde tedirginsin tüpbebek tedavisi gördüğün için...

Dualarım hep seninle....Bu kez hayırlısıyla sevinip , bebeğine kavuşursun iNŞLLH.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…