Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yalova'nın dili olsa da konuşsa, her gece terasta ışıklarını taciz ediyorum o şehrin seni anlatarak Sense kimbilir 23843783478 bin rakımlı bir tepede uykusuz beklemektesin

bebem,tatlım,canım,akşam gözlüm,esmerim,balım...senin için dua ediyorum...bul gönlüne göre birini diye...

Sana sesleniyorum salak arkadaşım salak diyorum çünkü bunu hakediyosun sadeceeee..12 yıllık arkdaşlığımızı hiçe saydın seni defalarca aradım ama telefonu açmak istemedin belki buraya üyesindir bilmiyorum keşke olsan da okusann..Her zaman yanında olmak için çabaladım oldum da kötü gününde buldun iyi gününde yoktun bundan sonra ben yokum canıım arama boşuna gitmiyo hoşuma

Yanımda olsan, sarilsan bana kokunu ceksem icime huzuru hissetsem kollarinda yine Cok ozledim askkkk hadi gell kavusalim artık

Ümitsizlikten sonra nice ümitler, karanlıkların sonunda nice gülüşler var!

Niyetin mutlu olmaksa,
huzur bulmaksa ve yalnız yürümemekse soğuk kaldırımlarda
az buçukta sinemaya gitmek,
kaçmaksa etrafındaki boş kalabalıktan..
yardımcı olabilir miyim? :78:

öküzlük ebediiiiiiiiiii
:113::88:

Son düzenleme:
En çok ta geceleri özlüyorum sevgiliiiiiiiimm
Keşke yanımda olsan bana sarılsan da hiç birşeyi düşünmeden uyusak sessizce
Sen orada ben burda bende özledim bendeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu gece ankesörlüden son kez konuştuk sevgilim konuşma iç açıcı olmasa da moralim bozulsa da artık ankesörlü numaraların hepsini silebileceğimi bilmek muhteşem bi duyguseni herşeye rağmen çook seviyorum:26:

21 dakika sonra doğumgünün senin, hadi kalk gel...
Pastanı keselim, mumları aydınlatsın hayatımızı, hadi çitlenbiğim, gel ne olursun...
Hadi.........................
Yine konuşalım, yine dertleşelim, yine gülelim. Ayrı ayrı değil ama-birlikte...

haklısın sevgilim özür dilerim... beni de anla askerlik döneminde senin kadar bende yıprandım yanlız kaldım üzüldüm ağladım ve sen bir çoğunu bilmedin... şimdi gelmiş bana beni anlamıyosun diyosun haksızlık ediyosun bana bu zorlu süreçte beraberdik senin gidişinle kaybettim ben herşeyi gelişinle tekrar hayat verdin ruhuma
sorunumuz yok ki bizim tek sorunum zaman ikimizde çok yoğunuz bir türlü kesişemiyoruz 10dk konuşma gün boyu yetmiyor ki bana akşam da yorgunluktan uyuya kalıyosun yine konuşamıyoruz özlemim dinmedi sevgilim doyamadım ki ben sana sitemim bu yüzden isyanım hayata aslında
yarından sonra 2 koca gün beraberiz inşallah telafi edeceğim bu hırçınlığımı seni çok seviyorum bitanesi... azad ettim seni uyu bakalım artık

özlenecek kim ve ne varsa bi çoğunu özledim bugünlerde.....
en çokta babamı.............

ben özlediğimden mi bu sonbaharım......
yoksa sonbahardan mı bu özlemim......

ah bi de şu geceler bu kadar uzun olmasa...
geceler geçmiyo sevgilim..
içime kocaman sıkıntı oturuyo sevmiyorum hiç ben...
o kadar, o kadar özledim ki seni; şu an sabrımın son noktasındayım sanırım..
seni herşeyden çok seviyorum mis kokulum tatlı uykular

Ruyada bile boylesine titrediysem, gercekte sarilsan ne halde olurdum ben
cok ozledim . .

Günaydın sevgilim Icimde yine sen dolu bir sabaha uyanmak harika bisey Sabah arardin ama aramadin bende suan kendimi tuhaf hissediyorum bu yuzden.. Aksam insallah ararsin gerci butun gun okulda olucam ama olsun sen ara yeterki Yoksa bana kirgin misin gercekten, olma sakin aşk özledim ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…