Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DELİLER GİBİ ÖZLEDİM SEVGİLİM:26:ne olur herşey güzel olsun ne olur ne olur ne olur

gözlerin dahil heryerin çakma ama kendini dünya güzeli sanıyorsun aslında sen bir hiçsin senin g..tünü kaldıranlarda hata sinir oluyorum sana

benim bitanecik evim
kaloriferlerin hiç sönmesin
içindeki mutluluk sesleri hep sürsün
bizim hep kucağına al, kocamaaaaan açarak kollarını

seni seviyorum sevgili evim
seni bebek gibi süslemeyi ve sana bebek gibi bakmayı ve beni bazen annelerin çocuklarına sinirlendikleri gibi sinirlendirmeni seviyorum
keşke saçlarımızı öğüten bir sistemin olsa ve yerlerin kendi kendini temizleyebilse
neyse ne kadar emek o kadar sevgi aslında

zeboş az evvel profilini en önde gördüm geldin sandım

yüreğim cızzz etti girdim bakdım yok bişey gel artık kuzucum gell..

Bugün tam 2 ay oldu soyadına bir adım daha yaklaşalı aşkım...
Beni hiç pişman etmediğin için çok teşekkür ederim

Ben senii çookçaa özlediimmmmm!! Çok çok çok özlediimmm ömrüm. Gel artık gel de gelişinle şenlensin yüreğim, yüreğimin neşesi.
Sabıır sabıııır, bitecek! Mehtapta çabucak gelsin, Kasım gelsin son iznimizide kullanalım sonra kalıyo 5 aycık :97:
Seni çok seviyorum. Ve ilk defa 2000 dakika'yı bitirdik askeeer

rabbim sevgini içime verdiği için hamdolsunkurtulduk esaret bitti aşkım artık her sabah msjınla uyanıcam sesinle uyuyacağım geceleriaramızın düzelmesine vesile olduğun için teşekkür ederimseni çok seviyorum iyi ki benimsin..

neredesin bilmiyorum, var mısın bilmiyorum, ama hayırlısını dileyip bekliyorum...

Özledim seni bunu ne kelimelerim ne cümlelerim yetmio aslında tek kelime 7 harf özetliyo her şeyi ÖZLEDİM !

Asker yarim her şeyi çok özledim tam 40 gündür kokuna hasretimmmm ,evet ben seni çok özledimmm ellerini tutmayı,saçlarımla oynamanı,boynuna kafamı koyup sinemada uyumalarmı özledim ...

Hayırlısıyla geldikten sonra beklemeyelim evlenelim birbirmizden ayrı nefes alıp vermeyelim ,,,gece birlikte uyuyup sabaha birlikte günü aydınlatalım,haftasonları sabahlayalım hatta birbirmize doyalım doya doya vakit geçirelim,,,tatile gidelim her şeyi arkamızda bırakaıp gidelim 1 hafta sessiz sakin sadece ve sadece ikimiz olalım telefonlarıda kapatalım hiç bir şey olmasın yalnız sen ve ben yani biz olalım...Seni gerçekten çok özledim gelmeme de az kaldı diyelim ekimi atlatırsak Ankara'yı fethetcem ...

- içim sıkılıyor çok çok.. bu hafta çok feci haberler aldım ondan olsa gerek daraldım..
- 10 gün sonra gider dedikleri kargom 1 ay sonra hala kızın eline ulaşmadı, buradan sevgilerimi iletiyorum kucak kucak!!
- Bak benim saf yavrum, whatsapp profil zımbırtını değiştirip bana laf atamazsın, ilgilenmiyorum özetle.. kışt üle kışt

Zor bir gün daha bitti
Ve bir gün daha yaklaştık mutluluğa
:109::109::109:
Güne senin sesinle uyanıp uyumayı o kadar özledim ki ah ah bir ay daha geçse de şu alt devren gelse aşkıım rahatlıycaksın belkiii
Seni daima seveceğiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…