Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni anlamıyorsun İnsan sevdiğine böyle yapmaz. Sevmiyor musun sen beni yahu ? Bu nedir ? Yediremiyorum..

nasıl bir yüz var sende anlamadım ki... anladık kandır candır, ama insanın iyiliğini kullanan
insanları birbirine sokan birini allah bıle affetmez. sen allah değilsin
nedir bu sürekli affedici gözükme çaban? nedir bu aptalca korkun?
dimdik ayağa kalk ve lütfen kendine gel.
bu kaçıncı sorun, kaçıncı kaşınması/ kaşınmaları?
sen böyle yaparsan daha çok sırtından darbelerı yersin
malsın mal.

dun gece ruyamda gordum seni..
evlenecekmisiz ama ben son anda vazgeciyorum, oylesine sacma bir ruya ama bir o kadar da gercek..
sanki gercekte yasiyormus gibi hissettim kendimi.. Bana yasattigin onca acidan sonra bir de seninle evlenmek... ??
uyandim ama o ustumde gelinlikle, dugunun baslamasina saatler kala
hissettigim huzursuzlugun etkisi oglen ezanina kadar gecmedi..

Her ne kadar niye oldugunu hic bir zaman bilemeyecek olsam da, 5 yili bi anda cope attigin icin tesekkur ederim..
sukurler olsun ki bitti.. "iyi ki" dedirterecek insan girmemesine ragmen hayatima, hala senle olmak ne buyuk yanlis olurdu.
sana inat bu sene BENIM SENEM olacak, basaricam ve de mezun olcam, neden oldugun $erri hayra donusturmek icin
var gucumle calisip basaracagimm.. :124:

Sesime bile hasret oleceksin. ve ben sadece dogru iliskiye baslayacagim gunu bekliyorum.
Ben mutlu olmadan da asla hakkimi helal etmiycem sana,
Sen de helallik istiyorsan, yasattigin acilara ragmen , yine kendini dusunerek dua et ki ben mutlu olayim.

Son düzenleme:
Nefesimi kesen bir koku...
Ruhuma işleyen bir Aşk...
Tüm dünyaya karşı gelebilecek bir güç...

En eşsiz yarım sensin... Eski bizden bile daha Aşık ve bağlı olmak hayata daha bir anlam katıyor sevgilim...

Sevgilim kalbimi kırmak zorunda mısın ? Butun gun okulda deli gibi o ankesorluden o ankesorluye atladim durdum sirf sesini duyuyim diye o yorgunlugumun ve islerimin arasinda.. Cikinca aradin ve sirf sana 'iyiyim canim sen nasilsin' dedim diye telefon konusmamizi zehir ettin ya Yapma artik şöyle aşalım bunları ya gercekten sabrimi zorlama yeterince yoklugunla sabrim ölcülüyor:26: Umarim yarin carsida hersey guzel olur ve gecen haftaki davranislarini yarin tekrarlamazsin.. Iyi geceler odun erkeğimseni cok seviyorum kiii

Yağmur yağıyo burda aşkım ,sizin orda hava nasıl ki ?

Orası çok soğuk olur nolur belini ört açma bak off ben olsam uyandığımda örter sarar sarmalardm seni şimdi o günlerde gelcek dime sevgilim ...İyi geceler seni seviyorum...

Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm

Eksik işte sensiz her şey eksik,yarım ben bütün değilim hep eksiğim sensiz ağlıyorum ne kadar kızsanda ağlıyorum işte çok özledim sarılmak istiyorum sarılamıyorum,dokunamıyorum,öpemiyorum ağlıyorum

Son düzenleme:
Bu akşam o kadar durgun ki sular
Gömül benim gibi kedere diyor.
İçimde maziden kalma duygular
Ağla geri gelmez günlere diyor.
Ey gönül , gidenden ümidini kes!
Kaçan bir hayale benziyor herkes,
Sanki kulağıma garipten bir ses Buluşmalar kaldı mahşere diyor...

Yapma! Türlü çabalar sarf ettin seninle yeniden iletişim kurayım diye. Zaten insanlığından emin değildim de olmadığından emin oldum bu hadsiz çabaların sayesinde. Ancak bu son yaptığını bir daha yapma...

Hayır, seninle görüşmeyeceğim. Zira senin leş kokulu ruhunun kabul edebileceği bir eylem olsa da, ben hayatımda biri varken tek kelam bile etmeyeceğim seninle. 2 yıldır yapmadığım gibi. Söyleyecek çok şey vardı elbette. Biterken ağzıma tıktığın, söylememe fırsat vermediğin o kadar çok şey vardı ki. Kısmet işte, yalnızlığıma denk gelmedin. Yapma, hayatımda değer verdiğimi bildiğin tüm insanlar hakkında önüne gelen her platformda en çirkin kelamlarınla saldırma. Israrla susuyorum lakin beni kışkırtma.

Yapma, o kadar hakkım var ki üzerinde sırf çektiğin zulümlere dayanamayıp hak etmiyor olsan da hakkımı helal ettim. Kıçını başını biraz toparladın beni yeniden kışkırtma. Bilirsin ki tepem attığında o naif kimliğim toz olup uçuyor semaya. Yapma, içinin pisliği sıfatına yansımışken hayatını da pisliğe batırmam konusunda beni doldurma.

Burayı belki okuyorsun belki haberin bile yok bilemiyorum. Girdiğim her ortama leş varlığını dahil ediyorsun, belki araştırıp burayı da bulmuşsundur. Eğer okuyorsan ve ben olduğumu biliyorsan emin ol ki sabrımın son noktasındayım. Umarım daha fazla haddini aşmazsın. Umarım sırf bir suçları olmadığı için tüm yaşananların dışında tuttuğum ailene her şeyi anlatmamla sonuçlanacak bir hareketin daha olmaz. Umarım o masum ve temiz kalpli maskeni tırnaklarımla kazıyıp ait olduğun çöplüğe fırlatmam için bir sebep daha sunmazsın bana.

Sevmiyorum artık seni yahu. Seninleyken olduğum beni seviyor ve özlüyorum sadece. Bir daha hiçbir zaman o kadar saf olamayacağım için üzülüyorum. Bir daha asla o kadar temkinsiz bir sevgiye sahip olamayacağım için kahroluyorum belki. Üstüne alınma ve yineliyorum yapma!

Bazen kalbimin dibindesin bazen elimi uzatsam dokunamayacağım kadar uzakta..

Aynı şeyleri yapmasak bile... Yanyana olmak da yetiyormuş sevgilim

Sanırım iyi birer ev arkadaşıyız, ne dersin?

Bana dinle diye gönderdiğin şarkıyı dinliyorum şu an ve tarif edemediğim bir yer acıyor içimde...

Yeni bir hayat başladı, yabancı bir şehir yabancı bir ev yeni eşyalar yeni bir iş yeni arkadaşlar, tek başına yaşamaya başlamak..
saçımın şekli değişti giyimim değişti kumaş pantolon-ceket takımı aldım mesela topuklu cici ayakkabılar.. 15 gün oldu ben yeni bi hayata başladım
bi tek sana hasretim geçmiyor

karşılıklı gönül koymamak için iletişim şart.....
iletişimsizlik; bir trafik kazası resmen..............

bir sevgili ancak bu kadar aşk dolu bakabilir, ancak bu kadar dolu dolu sarılabilir, bu kadar muhteşem gülebilir...

iyi ki geldin aşk kokan yarim...

Tavır ve davranışlarını gorunce keske konusmasamiydik demeyi icimden gecirmiyor degilim.. Bi yandan yapip bi yandan yikiyosun.. Dunde takili kaldin hala asamadik ya kirmamak icin seni oyle cok dusunup kelime seciyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…