ya bana öyle geliyo, yada gerçekten öyle.......
düşündümde; istediğin zaman insanı ne kadar güzel kırabiliyosun, incitebiliyosun, böyle bi yanının olacağı hiç aklıma gelmemişti.
2tarafıda kesen bıçak gibisin.......
halbuki güzelce söylemen dağların ardına geçmeme bile vesile olacakken ki halada öyle; çok kırdın beni, çok kırıldım sana.
ama bu konuda ben senin gibi değilim bunuda çok iyi biliyorum.
Aklımda binbir tane mevzu...
Yapılması gereken onca iş...
Söylenmeyi bekleyen yığınla cümle...
Duymayı istediğim sözcükler...
Bir düğmeye bassak ve oluverse her biri..
Gücüm yok ve ben yapayalnızım
Sana hiç kıyamam ben hasta mı olmuşsun seeenn:26::26: insan haber verir ama sevgilim bende neler düşünüyorum burdaa Kendini ihmal etme iyi iyi bak aşkımı eskisi gibi görmek istiyorum
Sözde benim için çıkıyorsun dimi çarşıya peh! Sana çok sinirliyim, bi kaşık suda boğabilirim seni adam!
Üff bi gün de bozma moralimi bozma yapmasan ölürsün mazallah
Zaten çok özledim, bi de benimle saçma sapan konulara tartışıp çarşıyıda berbat ediyorsun ya helal olsun sana
Öküz olduğunu bin defa söyledim gene söylüyorum öküzsün öküz!! :95:
Be adam çarşıya cikiyosun da niye ilgilenmiyosun benle küçücük seyi buyutup kavgaya döndürmeyi ne cok seviyorsun yanimda olsan tokat delisi yapardim seni Ozledim diyosun niye yansitmiyosun bunu beni burda sinirden catlatiyorsun ? Sinema keyfinin bitmesini mi beklicem ben burda senin Hani diyodun ya evimize sinema odasi yapicam kapkaranlik olcak hep film izlicez, he bitanem he aşkım he sevgilim oldu sen unut onu bi kere
Günü guzel bitirdik Allaha şükürler olsun Sana pas vermezdim de bekle beni aşkım az kaldı gogsume yatircam seni orda uyucaksin dedin ya gel de kızgın kal sana Ozledim seni ne kadar canimi sıksanda bugün sana aşığım hatununun bitanecik sözlüsü
Yine saçma sapan bir ruh halindeyim sevgilim, sana kırgındım evet, durgundum, konusamıyordum, gönlümü de alamadın ama bugün sesini öyle duyunca dayanamadım sen üzülme yeter ki lütfen biz bu zorlugun da üstesinden geliriz, geleceğiz de bu 460 ı aslanlar gibi bitirip geleceksin yanıma... Gözün arkada kalmasın nolur iyiyim ben iyi olmaya çalışıyorum, bilmiyor musun hem beni sen hayatım sulu gözün tekiyim her seye aglarım işte inan yani iyiyim sen yanımda olunca daha da iyi olacağım sadece seni görmem lazım artık, birbirimizi görmeden o seslerin tonu düzelmeyecek az kaldı birtanem az kaldı bayramda birlikteyiz kısa da olsa kavusacagım sana...
demiştin ki...yeşil gözlerinde baharı getirdin bana...
demiştim ki,dışarda bahar,ömrümde bahar,sen varsın içimde bahar...
sonra...aylar geçti,mevsim değişti,bahar yaza,yaz güze bıraktı yerini...ve sen yoksun...özlüyorum senli günleri...neyse...nasip değilmiş,ya da biz sahip çıkamadık ilişkimize...acı çekmek özgürlükse...özgürüz ikimiz de...yolun ve bahtın açık olsun sevgili...dua ediyorum her gün senin için...dünyanın en mutlu insanı ol e mi...
Ben senden çok fazla şeyler istemiyorum ama sanki çok beklentim varmış gibi dinledin. Kendimi biraz olsun özel hissetmek, değerli hissetmek istiyorum. Gözün biraz benim üstümde olsun, ilk günler biraz suyuma gitsen el üstünde tutsan ne olurdu. Filmvari cümleler değil istediğim gönlünden kopup gelen, özentisiz bize özel şeyler olsun. Herşeyi yeterince geç yaşıyoruz zaten birde bir sürü şey olup bunları ben cümlelere dökünce suçlu oluyorum. Sözde olması artık ben senin herşeyinsem birazda beni düşün kendini değil birazda beni mutlu etmeye çalış, biraz şımarmak istiyorum ara sıra çok görme bunu bana olurmu.