Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde bizim hayatımız hakkında insanlardan fikirlerini alıp onlara göre hareket etme onlar şunu yap derse o daha mantıklı gelmesin benimde bir hayatım var bunuda unutma ben senin için çalıştığım yeri bırakıp geleceksem sende bunun değerini bil dahada abartma bu bizim hayatımız.

şu an yanında olan o arkadaşlarından seni öyle kıskanıyorum kinasıl da önemliler senin için ikinci günde yanlarına gittin hemen:26:neyse kızmıycam alttan alıcam biliyorum kızarsam herşey berbat olur seni çok seviyorum yine de güzel gözlümengellerimiz bir bir kalkıyo az kaldı temelli yanında olmama inş az kaldı her geçen gün beni sana yaklaştırıyobiz bi evlenelim de görsün o arkadaşlarında

Kendi ulkemin insani, benim milletim ac gezerken,
ne idugu belirsiz yarim milyon insanin ulkemde bolluk icinde yasamasindan nefret ediyorum.
Senin gibi insanin Allahim belasini versin pislik, aglak, mahalle agizli yaratik
once kendi ac karnini doyur.

psikolojim bozuluyor vatani ne hale getirdin,
kafami kuma gomup yasayamiyorum da, insanim ben , Turkum..
ama her gun daha vahim seyler duydukca daha cok nefret ediyorum senden,
Geberirsin insallah,
Surekli Ah ATAM ahh demekten biktim, icim yaniyor...
Yardim et Allahim, kolay kazanilmadi bu millet..

Son düzenleme:
Sizin gibi şeref yoksunu insanlardan igreniyorum
Nasıl bu kadar pislik olabiliyorsunuz
Sizinle aynı dünya da yasamaktan bile nefret ediyorum

Hemen uyuyosun dedin ama seni dusunmekten uyuyamiyorumkii Senin o dillerini yerim ya nasilda kendini affettiriyosun, ya da ben sana kiyamiyorum hemencecik affediyorum Guzel guzel uyu olurmu ört üstünü, öksürüşünü kafaya takmadim degil Ben yaninda yokken kendini guzelce yorgana sar ve ısıt, benle olunca ben zaten seni ısıtıcam cirkin herifim benim

Bundan sonraki hamleni merakla bekliyor olacağım pek sevgili hocam.
Mezun olmama az bir süre kala , veda etmeden bir şeyler yapmalı.
Güzel bir anımız daha olsun.

:93:

Bana da en kısa süre içinde nasip olsun...

Biz diye birşey olmaz sok kafana artık bunu.
Tamam, beraber yiyip içmek güzel, gezmek güzel, sohbet etmek güzel ama bu kadar işte.
Gerisi yok.
Bende yok.
Tek yaptığım seninle zaman geçirmek.
O da sen istiyorsun diye.

Benim sevgim göklere sığmadı,Yerde de kalmadı,Korudum hep dua ettim..Benim başka bir ricam olmadı;Sadece sev beni,Her gece gördüğüm o rüya gerçek olsaaa
Yanıma koşa koşa gelsen, Geceyi yedi güne bölsen, Elini tuta tuta ölsem, Beni dünyada başka hiçbir şey böyle mutlu etmezz

bi insanın senin gibi güzel sesli bi sevgilisinden: "hayat arkadaşım, iyi ki varsın" duyması kadar güzel bişey olabilir mi ya!
sen de iyi ki varsın benim hayat arkadaşım, sırdaşım, sevgilim...
kocaman, herşeyden çok seviliyosun adamım

bir anda geldin tüm bedenime, ruhuma, kalbime işledin... aşk doldu her bir hücrem, sen oldum, biz olduk...

seni seviyorum

bembeyaz kabarık bişiler giymek istiorum artık ayakkabımın altınaaa bekar arkadaslarımın adını yazmak çiçeğimi kızlara atmak istiorummmm artık tam zamanı aşkımmmm eee hadiiiiii hadiiiii

Hala tavırlarına devam ediyorsun ah bi anlam verebilsem şu ergen davranışlarına.. :44: Askerlik olgunlaştırmadan önce ergenliğe geri sokuyor insanı sanırım.. Gene öküz kelimesine hakettin. Of ama çok özledim ben seni Balkona çıkmayı bile sevmiyorum artık el ele gezen sevgilileri görünce ellerim üşüyor, ellerinin içinde avuçlarımın terlemesini dahi özledim.
Seni çok özledim şapşal öküz bi o kadar da tatlı(m) askerim benim! Seni çokça bolca seviyorum. Aşığınım..

herşey ama herşey bu sefer bittiçok yorulmuştum sen de tüm dünyayı başıma yıktın artık iflah olmam ama şunu bil ben bunu hak etmedim ve hiç bi şekilde artık beni bulamayacaksın...içimde o kadar çok şey var ki aslında söylemek istediğim ama söyleyemediğim...rabbim herşeyi gören ve bilen...sende anlayacaksın bi gün eminim ama o gün çok geç olacak...hosçakal

Son nefesim de elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksın meleklerin sözü varAhh tam 5 yıl öncesine gittim şuan radyıda bu çalınca içim bir cıızz etti bana yolladığın ilk şarkı aşkım hemen de hatırlarııııımm..Sözümüz söözz son nefeste bile ilk günkü aşkla gözlerine bakmayıı diliyorumm

Kral Altun Elini Tutmasam Uyuyamam - YouTube

Dün bunu dinlettin bana hep böyle alıyorum bu şarkı tam beni anlatıyor dedin ya . gözyaşlarıma hakim olamadım karşında çocuk gibi ağladım

Dün gerçekten çok kötü bir gün geçirdik telefondaki ağlayışımız hala gözlerim doluyor çok bunalmıştım sanırım birden patladım sanırım

hala ara ara gözlerim doluyor sevgilim

Ben sensiz yapmıyorum , sensiz bir günüm geçsin istemiyorum diyorsun ama bu imkansız sevgilim

bende hergünüm her saatim yanında geçsin istiyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…