Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saatlerdir ulasmaya çalışıyorum ulastim ve direk sen ciktin şok olmadim degil. Bagirdim belki evet ama sabrimi cok zorladin hele bu son yaptigin cok koydu beninle inatlasmayi kesmelisin butun sinir sistemim altüst oldu mutlu ol simdi git konus sevgili arkadaslarinla. Uzmiyim diyorum icime atiyorum ama sabirda bir yere kadar yani

Yaptığım onca şeye ragmen verdiğin karşılık çok güzeldi sağol ya :)
Umarım şimdi mutlu olmuşssundur beni çıldırtana kadar uğraştın ..

Küçük çocuk gibiyiz seninle
Makarna reyonunda çocuklar için yapılmış renkli makarnaları görüp bayılıyoruz hemen denemeliyiz diyoruz.
Birazdan yemek üzere hazır olacak o makarna sevine sevine yeriz artık
Seni çok seviyorum ufaklık

sinirliyim agresifim üzgünüm caım sıkkın hepsi bir arada ve sen bana diyorsun ki bu ne böyle senin canın sıkkın kapatayım da benim de canım sıkılmasın öyle kapatılmaz böyle kapatılır o telefon tamam mı? :113:
aramıyorum işte sen arayana kadar odun kafa
aslında üzülüyorum bu yaptığına bakma sende anlamıyorsun kiii

ozlemek guzel de ucunda vuslat olmayinca cekilmiyor , nolur cik git artik beynimin her hucresinden
tutundum umuduma, kavusur muyuz ki bi gun
gelsen guzel olurdu gercekten.

Aklım ucundan geçmeyen şehir sen orda olduğun için cennet gibi geliyo şimdi sevgilim bir bahane bulsam da gitsem derdindeyiim ama sen izine gelmeme konusunda diretirseen yakında süpriizz cööö ben geldiiiiiiiiim olucak haberin olsun seni çok özledimmm uyuz gıcık inatçı ama bi o kadar da tatlı aşkım beniimm

bugün sensizliğin ilk günü dolmak üzere..en çok neye üzülüyorum biliyo musun onca hayale rağmen sevginden emin olamamana...ama sende haklısın o hayalleri ben kurdum sen oralı değildin zaten belliydi böyle olacağı ben anlamazdan geldim galibaaptalım çok aptalım merak etme sorun sende değil yine bende

Selam asker bey

Sen bugün beni biraz kızdırsanda ben seni çok özledim,sende özlemişsin belli ama illa erkeklik damarı benim gibi belli etmezsin,,bi kere bişi dediysen tekrarlamazsın ne ooo bi daha mı duymak istiosun gibi falan bazen kırılsamda alştım artık
Sen askerdesin diye bende sus pus olamam kızdıysam cevabı veririm evet sana çok yüz verdik beyfendi Böyle dediğime bakma aslında bugün kızdım ve gittim sana kargo hazırlıorum estiler birden bana kendimi çarşıda buldum koli ararken kurabiyeni yaptımm,yarında börek ,kek vs bide havalar soğudu sıcak sıcak içersin diye nescafeler falan aldım bu hafta seni idare eder gene ama en güzeli bu sefer haberin yok geçen haftakinide bilmiodun ama olsun bu daha süpriz ayrıca aldığım şey üstüne yakışmış sıcak sıcak giy bi tane daha alıyım diyorum kızıosun ya çok alemsin inşallah gelirsem kasımda falan o zaman alırım o zaman

Seni seviyorum,sana hiç kıyamıyorum,geliceğin gün mutluluğumuz,sonra ki günler ise gelecekten umudumuz,yarınlarımız,yuvamız ...

Gel artık bitsin artık belki ben seni şu an varlığımla ısıtamıyorum yanında olamıyorum ama beynim ve kalbim hep seninle dolu

Ve ben gerçekten seni herkesten çok düşünüyorum !!!

Son düzenleme:
evet bence de suç bende.
ne derdim var ki kendimi paralıyorum yok yere
bu da son olsun!

Kursak diye bir yer var...
Heveslerim, Hayallerim, Sevdiklerim
Hepsi Orada!....

Son düzenleme:
Annem benim canım annem ne iyi ettim de senle aynı şehre yerleştim ben. allahıma şükürler olsun bugünler de varmış. eşim, annem yanımda. artık yalnız değilim. siz olmasanız ben ne yapardım allah beni sizden, sizi benden ayırmasın. ikinizi de çokkkk seviyorumm

doğum günün kutlu olsun bundan sonra bensiz kutlayacaksın gözün aydın tekrar

aklıma geldi bak bir davranışın, iyi ki çıkmışsın hayatımdan dedim!

Rüyamda öyle bir şey gördüm ki uyandığımda düşündükçe içim acıyordu.
Gerçekleşmeyeceğinden emin olduğum bir şeyin rüyası bile canımı bu kadar yakıyorsa gerçekleşince ne olur diye düşünüp durdum bütün gün.

seninle bugün iki buçuk yıl aradan sonra telefonla konuştuk ,, heyecandan yaprak gibi titredim hissettin mi? seni görme ihtimalim olduğunu düşündükçe çocuk gibi oluyorum ama.. amalarını sen de biliyorsun
yine de seni bi daha görmek bana uzun yıllar daha yetecek

Son düzenleme:
umarım yaptığın hatayı fark edersin ve kendini affettirirsin... fark etmezsen itinayla tüm günü sana da kendime de zehir edebilirim hatta diğer günleri de karşında o alıştığın, sevdiğin anlayışlı sevgilin olmaz

o sorumsuz arkadaşın gelince sen de sorumsuzlaştın galiba ama hatırlatırım ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…