Selam asker bey
Sen bugün beni biraz kızdırsanda ben seni çok özledim,sende özlemişsin belli ama illa erkeklik damarı benim gibi belli etmezsin,,bi kere bişi dediysen tekrarlamazsın ne ooo bi daha mı duymak istiosun gibi falan bazen kırılsamda alştım artık
Sen askerdesin diye bende sus pus olamam kızdıysam cevabı veririm evet sana çok yüz verdik beyfendi
Böyle dediğime bakma aslında bugün kızdım ve gittim sana kargo hazırlıorum estiler birden bana kendimi çarşıda buldum koli ararken
kurabiyeni yaptımm,yarında börek ,kek vs bide havalar soğudu sıcak sıcak içersin diye nescafeler falan aldım bu hafta seni idare eder gene ama en güzeli bu sefer haberin yok geçen haftakinide bilmiodun ama olsun bu daha süpriz
ayrıca aldığım şey üstüne yakışmış sıcak sıcak giy bi tane daha alıyım diyorum kızıosun ya çok alemsin
inşallah gelirsem kasımda falan o zaman alırım o zaman
Seni seviyorum,sana hiç kıyamıyorum,geliceğin gün mutluluğumuz,sonra ki günler ise gelecekten umudumuz,yarınlarımız,yuvamız ...
Gel artık bitsin artık belki ben seni şu an varlığımla ısıtamıyorum yanında olamıyorum ama beynim ve kalbim hep seninle dolu
Ve ben gerçekten seni herkesten çok düşünüyorum !!!