Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama sevgilim ben nereden bileyim derse gitmeyip uyuduğunu beni uyandıracağına söz vermiştin yani... neyse tamam boş yere kızdım sabah sabah sana bi silkelendin ama değil mi? ayıldın şapşal

tam da bugün 6 ay önce beyazlar içinde bekledim seni kızlık evimde..

şarkılar söylendi.. eğlenildi..

sonra dualar okundu,kuşak merasimi oldu.. içim parça parça ama alnımın akıyla anne ve babamla vedalaştım..

sana doğru inandığım yola doğru girdim koluna..

besmelelerle indirdiler bizi aşağıya.. bereketli ve tatlı yuvamız olsun diye şekerler serpildi üstümüze..

hem sevinç hem heyecan hem düğüm düğüm içim bindim gelin arabamıza..

nikah memuruna sen "eveeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt " diye haykırıp salonda alkış fırtınası koparken daha da dank etti evlendiğim..
artık senin soy adınla, sol yanında olduğum..

bak yarım seneyi devirdik bile ömrüm..:123: zaman o kadar hızlı akıyor ki sana; doyamadığımdan ve doyamayacağımdan ömrüm diyorum ...

bır ömür boyu mutluluklar....
naptın ya ağlattın benı burda.
hy allahım

bu kadarmı güzel ifade edilir bravooooo.

Son düzenleme:
bi gün şakalaşırken sakatlıcaz birbirimizi haberin olsun
hiç büyümeyeceğiz biz di mi, ilerde bebeğimiz de aramıza katıldığında 3 çocuk olucaz biz o evde
bu aralar seni 'baba' olarak düşünmek çok hoşuma gidiyo sevgilim
Allahım inşallah bize de nasip eder de zamanı geldiğinde biz de çekirdek ailemizi kurarırız minik kızımızla
önce gezenti anasıyla babası biraz daha gezsin di mi
biz seni bekletiyoruz ama zamanı gelince sen bizi bekletme e mi

Ah aşk şu demokratikleşme paketi dedikleri beni o kadar heyecanlandırdı kii buna sende dahilsin çünkü burda da hep kısalma konusu konuşuluyo dedinn..Noldu mu hiç bişey askerlerle ilgili tek kelime etmedi bir umuttu belki ama o da gitti olsun kısalsaydı sevinirdik ama olmadı aşk Ağustosa devammm

Canım kardeşim,

Senle hastaneye gittik orda bi an bayıldın gözlerin kaydı rengin bembeyaz oldu ben feryat figan ettim doktorlar toplandı hala seni öyle gördüğüm için içim acıyo ağlıyorum yere yığıldın ellerimin arasından herkese nolur yardım edin derken hatırlıyorum kendimi...
Herkes bana sakin ol diyo bağarma diyo ama kim olsa o şekilde sakin olabilir ki kardeşimm biricğim tombalağım iyileş hemen seni çok seviyorum

geçmiş olsun
inşallah sağlığına kavuşur kardeşin canım
önemli bır durum olmasında.Dualarımdasınız tanımasamda

Şimdi yanımda olsaydın, sevgımı
yudum yudum içmek isterdim.
Kokunu içime çekip bol bol öpmek
ayrılık kararı almaya çalışıyorum oysaki
ama olmuyor.seni çoooooooooooooooook sevdiğimi bılıyorum
Hasretinle yorgun düşüyorum hayalını koklamaktan neylerimki yoksun.
uzaklardasın gönlümü hicranla doldurduğun şu günlerde ,beklerim ümid ile yangınlardayım alev alev sıcacık yüreğimle

geçmiş olsun
inşallah sağlığına kavuşur kardeşin canım
önemli bır durum olmasında.Dualarımdasınız tanımasamda

Allah razı olsun canım çok sağol,,,hastanede olmamız büyük avantajdı ben çok panikledim önemli bir şey yok şeker düşmesi gibi bir şey ama yarın tahlil olcak ...bide öyle görmek çok içimi acıttı hiç öyle görmediğim için,, gözümün önünden gitmio habire ağlıyorum

merak etme canım geçer,
bendede lıse çağlarımda oluyordu şeker düşmeleri.
az ve sık yemek lazımmış.Uzun süre açlık yaramıyor.

Pak aşkım ! Bana bi kere daha marketten ne istiyorsan diye sorarsan , seni terbiyesiz tavuk ilan ederim !

sevgiLim çok zormuş bu beklemek.. sayılı gün çabuk geçer diyolar ama yalan işte
biLiyorum,görüyorum sanada çok zor geliyor, seni öyle gördüke içim gidiyor be sevgiLim

Rabbim nolur sağLıkla,hoşLukLa kavuştur bizi,nolur

Bu buluşma son mu olacak acaba?
Keyfime sorarım daha sonra.
Bir atlatalım da şunu.

seni seviyorum, birbirimizle ilgilenemiyoruz senin 14 dersin benim 15 dersim sinir bozucu hocalar saatlerce süren dersler ev arkadaşlarına karşı sorumlulukların

ooof of çok özlüyorum ben sevgilimi

Bugün bana güzel birşeyler söyle
Dokun yanağıma,herşey birgün düzelecek de...

Bugün bana ödünç ver ellerini
Sarıl sıkıca ; herşey geçer de, zamanla...

Anlatamıyor artık hiçbir şarkı beni
Gülümsemiyor yüzüme çocuklar

Kurtaramıyor hiçbir dua artık beni
Temizlemiyor,onaramıyor,gülümsetemiyor kırılan kalbimi ...

Ben ne kadar şanslıyım
Aldığın gülleri başucuma koydum, bir de sarı papatyalar var tabi Biraz utana sıkıla aldın, poşete koy dedin bir de satıcıya Tuhaf adam seni Bir de bilgisayarın ekranına koyduğun resim yok mu, beni benden aldı Sınıfça çekilen, toplu ilkokul resmim, ama ben kalp içindeyim Şok oldum görünce, nerden bulursun böyle şeyleri bilmem ki
Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, yaşattığın güzel ve eğlenceli gün için çok teşekkür ederim
Seni seviyorum, seviyorummmm

Sinirini, ofkeni, herseyini anliyorum. Hayat boyle adaletsiz iste, bazen cok istedigin sey bir telefondur bazen de sadece cekip gitmek.. hepsini anliyorum da anlayamadigim tek sey olmayan isteklerinin acisini neden arkadaslarindan (ozellikle benden) cikariyorsun ki eger mutlu edecekse seni ben sana telefonumu vereyim sen de bana sadece bir bilet.. ikimiz de mutlu olalim var misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…