- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
tam da bugün 6 ay önce beyazlar içinde bekledim seni kızlık evimde..
şarkılar söylendi.. eğlenildi..
sonra dualar okundu,kuşak merasimi oldu.. içim parça parça ama alnımın akıyla anne ve babamla vedalaştım..
sana doğru inandığım yola doğru girdim koluna..
besmelelerle indirdiler bizi aşağıya.. bereketli ve tatlı yuvamız olsun diye şekerler serpildi üstümüze..
hem sevinç hem heyecan hem düğüm düğüm içim bindim gelin arabamıza..
nikah memuruna sen "eveeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttt " diye haykırıp salonda alkış fırtınası koparken daha da dank etti evlendiğim..
artık senin soy adınla, sol yanında olduğum..
bak yarım seneyi devirdik bile ömrüm..:123: zaman o kadar hızlı akıyor ki sana; doyamadığımdan ve doyamayacağımdan ömrüm diyorum ...
Canım kardeşim,
Senle hastaneye gittik orda bi an bayıldın gözlerin kaydı rengin bembeyaz oldu ben feryat figan ettim doktorlar toplandı hala seni öyle gördüğüm için içim acıyo ağlıyorumyere yığıldın ellerimin arasından herkese nolur yardım edin derken hatırlıyorum kendimi...
Herkes bana sakin ol diyo bağarma diyo ama kim olsa o şekilde sakin olabilir ki kardeşimm biricğim tombalağım iyileş hemen seni çok seviyorum
geçmiş olsun
inşallah sağlığına kavuşur kardeşin canım
önemli bır durum olmasında.Dualarımdasınız tanımasamda
Allah razı olsun canım çok sağol,,,hastanede olmamız büyük avantajdı ben çok panikledim önemli bir şey yok şeker düşmesi gibi bir şey ama yarın tahlil olcak ...bide öyle görmek çok içimi acıttı hiç öyle görmediğim için,, gözümün önünden gitmio habire ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?