Evet bugün 1 ekim doğum günüm Ve sen hayatımda sıradan olan insanlar gibi doğum günün kutlu olsun demek yerine seni çok seviyorum deseydin emin ol mutluluktan havalara uçabilirdim. Çünkü şu bi kaç gündür sevgi sözcüklerini öyle özledim ki. Yeni yaşıma da ağlayarak girdim, mutlusundur. Şunu bil ki ben bi günde olsa şımartılmayı hakediyorum. :26: Günün sonuna kadar ne olacak sabırla bekliyorum.
Seni çok seviyorum demek, iki güzel kelime kullanmak bu kadar zor mu ya zor mu! Önemli olan bugün değil, zaten sen yanımda yokken bugünün bi önemi de yok. Alt tarafı yeni yaş ne gibi önemi olabilir ki :44: Ama insan bekliyor işte.. Uzun uzun mesajlar, güzel sözler ne bilim bekliyor tabi ki beklentim her zaman ki gibi boşa çıkıyor. Kuzenim bile senden daha güzel kutladı. :26: Dedim ya önemli olan güzel sözcükler.. Ne yazık ki benim sevgili nişanlım bana bu nezaketi bile gösteremiyor. Yokluğunun hüznü yeterince ağır geliyorken davranışlarında bi çabası. Sen beni kendinden iyi bilirsin buna rağmen neyse neyse sen bilirsin. :100: Çok kızgınım, çok kırgınım. Çok özledim.
Kadıköydeydik..Sen gitmeden son kez gidelim dedik sonrasinda bize gecicektik..Vapurda ayakta diktin bizi yarım saat..Sarildin arkamdan denizi izledik..Gezdik gezdik ama içim buruktu simdilik son gezişimizdi .. Sana yüzüm guluyordu icimse agliyordu doya doya izledim seni o gün..Iskelede bekliyorduk eve donucektik artık .. Birileri çalıp birileri soyluyordu 'Ahmet Kaya - Şafak Türküsü ' .. Sarildin yine usulcacık egildin kulagima basladin sözlerini degistirerek eşlik etmeye.. 'Saçlarına yıldız düşmüş koparma Şeyma ağlamaaa, Saclarina yıldız düşmüş koparma Aşkım ağlama .. Pıt pıt akmisti damlalar senden gizlemeye calistim ama benden önce biliyordun yaslarin aktığını .. Sirf yaslarimi sil diye aglayabilirim o anki huzuru, ellerini yüzümde hissedisimi, başımı gogsune yaslayışını hic biseye degismem Simdi yine o şarkı çalıyor sen arkamdan sarilip soylemiyorsun bu sefer .. Yoklugun yakıp kavuruyor içimi, bedenimi.. Gecicek aşk degil mi ?
umarım evliliğin misler gibi geçer. hiç bitmesin istersin ve istersinki keşke emekli olsakta hiç bir an birbirimizin yanından ayrılmasak.. çok mutlu ol. enişteyi bilmem ama en azından sen bunu hakediyorsun
çılgınlıklarımı sakinlikle karşıladığın için çok teşekkürler
ustayı arayıp bana plaka kesmesini teklif etmen son raddeydi, tebrik ediyorum medeni cesaretini
ben olsam "saçmalama" derdim herhalde
bakalım kara tahtamız ve testere çalışmalarımız nasıl olacak
sonuna kadar dağınıklık, sonuna kadar hobiiiiii
Artik geceleri uyumak istiyorum izninizle...Sabah aksam gurultunuzden ve koltuk cekmenizden gina geldi. Neden surekli koltuk cektiginizi de anlamadim ama neyse.....