Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep sen haklısın hep hep hep! hep sen bağıracaksın, küfür edeceksin, hakaret edeceksin..
başkası için doğruları söyleyebilirken bana, kendine gelince olmuyor bu!

Ah sevgilim kendini bırakıp beni düşünmen yok mu beni nasıl mutlu ediyo nasıl
Sen iyiki varsın
Hayallerinin en güzel yerinde olmak bana huzur veriyo

ben canımı sıkan her şeye sen haklısın, olur, peki, tamam diyemem. o karaktere sahip değilim, istediğin gibi itaatkar olamam!

Aslinda sana oyle cok sey soylemek istiyorum ki bu sefer ama soyleyemem...kalbim bu kadar kirikken yapamam icim cok aciyo cunku...aramizda onceden sadece mesafeler vardi artik asilmaz duvarlar var..farkinda degilsin belki ama bu sefer beni tamamen kaybettin

psikolojik bir durum varsa ortada, sorumlusu sadece ben değilim. insan bir dönüp kendine de bakmalı, napıyorum ben diye.. belki benden bir şeyler kapmıştır ondan öyledir diye. bu kadar basit olmamalı.
zaten ben yokken de, ben küçükken de böyleydin.. küçükken susturdun, ben büyüyüp, kendi karakterimi elime almaya başlayınca, o zaman da gerekli gereksiz her lafını, kızgınlığını, sinirini, haksız ithamlarını, küfürlerini vs. vs. kaldıramadım, sabır çektim, ara ara dayanamadım, olmadı. inat işte, hep haklısın.. onun busu, bunun şusu.. yok ben ne oyum ne buyum ne başkasıyım.
sadece zorundayım bir şeylere işte... belki bir gün umursamamayı başarırsam olacak, bilmiyorum.

yazmak istemezdim, sonra içim sıkılacak muhtemelen, üzülcem. ama olmadı, çok bunaldım. yanlış anlaşılmaya, ısrarla bilerek anlaşılmamaya, olmadığım lafları yemeye dayanamıyorum.

olmasin elinde cicekler,
yorgun bitkin habersiz cikip gel..
ansizin O sokak kosesinden..
biraz suclu, biraz daginik gel yeter
ister 1 saat sursun gel yeter, ister bir omur gecsin gel yeter,
istersen dursun dunya, istersen donsun hizla,
farketmez son kez olsun GEL YETER

Ne diyorum biliyor musun? Egzersizleri bırakayım, rejimi de, sertifika sınavlarını ve doğal olarak kitapları da bırakayım.. Çok bunaldım çok, zaten işi de yavaşlattım iyice, bugün yarın bir şenlik çıkacak.. Bana senden başka biri daha lazım, böyle havası sürekli değişmeyen biri, sabit ve mümkünse güler yüzlü biri.. Allah aşkına gülün yahu gülün, Sfenks gibi geziyorsunuz yazıktır çevrenize

günlerdir sesini duyamamak o kadar canımı sıkmıştı ki... sesini duymak ve bana "çok iyi geldi sesini duymak" demen tekrar güç verdi
her gün bıkmadan usanmadan söylediğin gibi "bu sene mezun olacağız ve her şey çok güzel olacak"

seni seviyorum

sayfa numarası doğum tarihin.falım sakız alıyorum manisinin numarası doğum tarihin.test çözüyorum baş harfin doğru cevap.matematik çözüyorum ismin problemde geçiyor.rüyalarıma giriyorsun hiç uyanmak istemiyorum.ben çok sevdim seni.çok...

Kendime çeki düzen verince sen aklıma daha nadir geliyorsun, aynaya bakınca moralim düzeliyor
Elimi sallasam ellisi havasında oluyorum sanırsam
Gidişat çok iyi sevdim ben bu ruh halini

canım sevgilim
çok özledim ama senin için sabretmek bile güzel yeter ki uslu dur

Günaydın sevgiliiimm diye güne başlamayı çok isterdim ama 310 gün sonra hayatım yine de mutluyum çünkü sen varsın

Sabahın 8inde sevgi sozcuklerini siralayisim hosuna gitti dimi , hemen ses tonuna sozcuklerine yansıdı .. Oyle güldük ki uykum açıldı ve uyuyamadim bi daha Sarkida soylettim sana yerim o ses tonunu Hatununun en degerlesiii seni cok seviyorum (Ayrica babaminda selamı varmis haha ) Allahim koru bizi nazarlardan Oh ohhh 300lere düşüyoruz pek yakindaaaa:13:

sana danışmadan son sözünü baz alarak bir adım attım, direk iletişime de geçemiyorum. keşke bir göz atsan. ve keşke burayı okuyabilsen

Son düzenleme:
Ölesiye özledim seni, kimse bilmez içimizi !

Ama hayat bu şekilde devam etmeli, sen nefretime inan!

Ben yalnız göğüslerim herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…