Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten de bir roman gibi başlamıştı seninle aşkımız. Satırları aşarız diye düşünürken, devrik cümleler altında kaldık, ezildik. Sonra hayat denen silgi geçti üstümüzden. Ne izimiz kaldı geride, ne de anlatabilecek bir hikâyemiz. Şimdi başka romanların sayfalarında başka hikâyelere mezeyiz. Aşk büyük harfle başlıyor, sonra küçük harflerle devam ediyor ve sonunda minicik bir nokta, tüm cümleyi bitiriyor.

"iyi ki varsın" dedin ya uyanır uyanmaz mutluluk patlaması yaşıyorum sen de iyi ki varsın ruhuma işleyen adam hep bende, kalbimde kal

Birbirimizi kırdığımız bu zamanları belki yıllar sonra hatırlamayacağız bile..
Ama ben her yeni yaşıma girdiğim o gün, bana dün kü yaptığını hatırlayacağım. :26:
Ne olursa olsun. Seni çok seviyorum. Çok özledim

Resimlerimizi bile silmeye kiyamazken seni yuregimden silmeye nasil dayanacagim ben

bugün yağmurla doldu taştı heryer, rüzgar zayıf bedenimi üst geçitten geçerken uçuruyordu ona rağmen gülümsedim kış geliyor senden ayrı geçen son yaza veda ettim halbuki ne çok severim yazı ve güneşi, kışı sonbaharı dökülen yaprakları izlemek bana acı verir

oysa bir sonbahar vakti gelip girdin hayatımda kışın soğuğunda beraber yürüdük karadenizde, ama işte istanbulda yağmuru sevmiyorum sevmediğim halde gülebildim bugün, hadi osnbahar hemen bit kış sende gel ve git sonra bahar gelsin papatya taçlarımla adada yürüyelim yine el ele

bu günlere gülerek bakacağım üşürken bile umutlu olucağım aklıma gelmezdi güzel gidiyor herşey korkuyorum Allahım ağız tadımızı bozma ne olur hep mutlu huzurlu sağlıklı olallım, şükrediyorum sana bana verdiğin onlarca şeye bazen haketmesemde hep şüklrediyorum

Şükrediyorum ki aşkım ve beni her zaman sevip kollayan canım ailem yanımda diye

bebiş yabancı bloglarda google translate çok saçma çeviriler yapıyor, birlikte dil kursuna gitmeye ne dersin :44:
anlamadığın yerleri ben anlatırım hem
hem gün gelir, akademisyen olmak istersen dil sorun olmasın
bebek yapmadan kendimize bir dil yapmalıyız

dün birkez daha şükretim rabbime;

seninle bir yazdığı için kaderimizi...
ellerimiz hiç ayrılmasın...
birbirimize bakıp nedensiz bir şekilde gülelim hep...
sımsıkı sarılalım...
ben nedensiz ağladığımda usulca sarıl ve gözyaşlarımı sil...
birlikteliğimiz çiçek açsın meyve versin senin ve benim bizim meyvemizi

gözümü kapatıyorum o sahne, kafein mi salgılıyon sen kuzum, dersime odaklanamıyorum

Sabah beni en güzel sözlerle uyandırıyorsun hep böyle kal olur mu
Ben senin o şirin çocuksu hallerini çok seviyorum ki
İçinde sen geçen her şeyi çok seviyorum :98:

sensiz ilk kez huzurluyum..kabullenmek ne güzel bir duyguymuş..yolum açık olsun.

ben o tokadı haketmedim
yapmamalıydın bunu
sende anladın hata olduğunu ama gururum çok kırıldı
22 yıl boyunca hiç bu kadar aşağılanmamıştım
sen beni çok üzdün
halada üzüyorsun
ama ben hep hayırlı evlat oldum sana
niye mi
bende bilmiyorum
ama bil ki benim iyi bir insan olmamda hiçbirinizin en ufak bir etkisi yok
haketmiyorsun yaptığım hiçbir şeyi
haketmiyorsun senin için sizin için çırpınmamı
hayatım yok benim
yaşıtlarım hayatını yaşarken ben sizin bana sunduğunuz hayatı yaşıyorum
ama bitti
bugün bitirdin
bugün anladım ki bazen çok iyi olmak işe yaramıyormuş

arkadaşım anlamıyor musun, konuşasım yok, o konuyla ilgili cevap veresim yok.. çok mu eski kafalı kaldım? ama sevmiyorum yahu...

Son düzenleme:
inasanların acılarından bile kendine pay çıkardığını anlayınca içindeki kötülüğü gördüm..iyi ki görmüşüm..

Hediyene ölürüm senin hayatımın anlamııı Az kaldı birtanemmmm kavusmamıza az kaldııı her seyiiimm
hem kavusmamıza hem de guzel gunlerımıze ulasıyoruz yavastan sesine kurban oldugum seviyorum seniii çooookk seviyorum hem deee

Sen o telefonu neden taşıyorsun? niye aramalara geri dönmüyorsun?
Çoluğu çocuğu bahane etme yemiyor artık, gözden ırak olan gönlümden de ırak oluyor de, daha dürüst olursun. Bundan sonra benim içinde öyle olacaksın...

umursamayanı sen de sallama, gel sen bana yaz üstteki birtanecik arkadaşım

bu arada; James Blunt ben hastayım senin şarkılara ya Hani burayı okur gibi olursan haberin olsun en sıkı takipçin benim

Hani nerdesin? yoksun. Bu mu benimsemek, bu mu kardes gibi gormek, sevmek... Sana ihtiyacim varken yoksun iste...

inşallah bunun içinde sarımsak yoktur..
daha önce kandırdın ben kaç kere böyle şeylerle, ciddi mana da nefret ediyorum bu durumdan. ciddi olarak sevmediğimi belirttiğim halde üstüne alay eder gibi konuşmandan da ayrıca nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…