Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne yaptığını bi anlayabilsem.. Ya git ya da kal niye beni tam ortada bırakıyorsun? Ben ne yapacağımı bilmiyorum artık, nasıl davranmam gerektiğini, nasıl konuşmam gerektiğini.. Gördüğüm ilk yerde sana sarılıp kokunu içime mi çekmeliyim yoksa hiç tanımıyormuş gibi mi yapmalıyım? Lütfen şu belirsizliklerimden beni kurtar..

her bebek görüşümde sızlıyorsa içim,senin sevdiğin yemeği her yiyişimde lokmalar düğümleniyorsa boğazımda,el ele geçtiğimiz her sokaktan tek geçerken şimdilerde yanıyorsa canım,adını,mesleğini her duyuşumda titrek hüzünlü bir gülüş yayılıyorsa yüreğime...bil ki...eskimemişsin sevgili...ey sevdiğim...en sevdiğim...sevgimizin katili annem,biraz sen,biraz ben...belki de hiçbirimiz...kader yalnızca kader...kalu belada evet demiştik hani...yok be bebem...öyle değilmiş o...mahşerde görüşmekmiş nasip...

son günler biliyorum sevdiğimm..mutlu olmamıza ramak kaldı..ama sanki zaman durmuş gibi..günler geçmek bilmiyor..seni ne çok özledim bir bilsen..gellll be çocuk gelllllll..artık sensiz bırakma beni..

Sevdiğimden sana hayır diyemiyorum ama hiç mi hiç istemiyorum gitmek istemiyorum seninle oraya

"Şu an yanımda olmanı çok isterdim.
Ama değilsin.
Sen oradasın.
Ve orası ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor."

Benim gibi biriyle koca bir gün!
Hazır mısın gerçekten?
Bakalım göl müsün yoksa okyanus mu! )

bak en sevdiğim renkle yazıyorum aşk <3

seni özlüyorum,özlüyorum,özlüyorum..

gözü açsam yoksun gibi.

kapatsam kollarımdasın gibi...

kalbimde,beynimde,en içimdesin..

İyi ki benimsin...

Aşkım az kaldıııı kiii İçimde senli gecelere uyuyup senli sabahlara uyanmak kadar güzel ne var ki Cookkk özledim seni Bazen sana öyle kızıyorum ki ama cok tatlisin kiyamiyorum .. Biliyorum cok özledin sende Hep resmime baktığını da hissediyorum Ya seni sevmek ne güzel ne özel şey böyle aşk &#9829; &#9829; Allahıma binlerce şükürler olsun benim kalbime seni senin kalbine beni düşürdüğü için .. Allahım bana yokluğunun acısını yasatmasin , seni bana sağ salim kavustursun .. Iyi geceler Reçelim &#9829;

Nasıl bir Atatürk düşmanısın sen arkadaş!!!

ağzı olan konuşuyo.......
konuşun bakalım..........

Çok teşekkür ederim canımıniçi

içimden bir ses blog hesabımı bulmaya çalıştığını söylüyor
yapma öyle şeyler acemi mühendizim benim hileye hurdaya gerek yok, zamanı gelince onları kendim okurum sana gözlerinin içine bakarak

SENSİZ KENDİ Mİ HEP bitmiş istiyorm

aşkım hava soğuk ve yağmurlu kalın giyin lütfen hemen hasta oluyorsun bakk..:13:

çok bozuluyorum haberin olsun, kokmamak için kendimi donduruyorum

Nefesini yüzümde tutuyorum, Gülüşünü aklımda .. Morarmis yüzünü ısıttım kac gece, ısıtıyorum..İcimdesin, büyütüyorum seni.. Seni yepyeni bir dünya yapıyorum kendime ..Tam kralca yaşanacak.. Şimdi yoksun üstelik uzaktasin..Ellerin yapayalnız biliyorum..Gozlerin dalıyor yine, hep benim için olmalı ..
Ilk defa gece 02.19da aradin ama ben uyku sersemiydim kiHerseye rağmen sesini duymak hele ki nöbete giderken o saatte bile aklında olduğumu hissettirmen harika aşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…