Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şeyim var da söyleyecek
Gerek yok
Ben anlayacagımı anladım desem, bu da senin için yeterli olsa ?

Ofisi maymunlar cehennemine çeviren bağyan, ı-ıh baby senden bir Sezar çıkmaz ama sayende kendi potansiyelimi farkediyorum, meğer istersem ben ne kadar öfkeli, manyak birine dönüyormuşum sevgiler, ellerinden hasretle öperim apla

arkadaş siz nasıl bir denklemsiniz Allah aşkına
hepinize ayrı değer veriyorum
yeri geliyor sıfıra eşitliyorum
gene çözüme ulaşamıyorum
acaba kare kökünüzü almaktansa topunuzu zıkkımın köküne mi koysam
karar veremedim...

Anliyorum izdirabini sansini zorlama aklini kendin kullan madem..

Kimi zaman beni çok üzdüğünden ağlasam da , kimi zaman mutluluktan ağlattığın , gülmekten gözlerimden gelen yaşlarda oluyor sevgilimm

Kızdığında o yüz ifaden kimi zaman öyle hoşuma gidiyor ki kimi zaman bilerek kızdırıyorum çok hoşuma gidiyorsun öyle olduğunda canımın içi

Vapurdayken başımı omzuna koydğumda gözlerimi kapattığımda yüzümü okşaman , işte huzur bu dedim

Hep böyle olalım başımı omzuna koyyaım huzur bulayım yanında istiyorum ellerimiz hiç ayrılmasın istiyorum aşkım

Bugün tam 3 ay oldu hayatıma gireli ,iyiki girmişsin , iyiki tanımışım seni canım sevgilim

İyi ki varsın seni çok seviyorum herşeyim

hayatımm.. bugün senin doğumgünün..
1 ay sonra da 6. yıldönümümüz..
sen benim sevgilim aynı zamanda dostum,sırdaşım,en yakın arkadaşım, dert ortağımsın..
6 yıldır bir gün bile aşkımdan birşey eksilmedi..
her gün daha da katlandı.. gözlerine her baktığımda huzurum daha da arttı..
yanında değilim malesef, ama kalbim yanında sevgilim..
iyi ki doğdun, iyi ki benimlesin, iyi ki 6 yıl önce tanımışım seni..
bundan sonra da ömrümün her gününde yanımda ol bitanem..
seni herşeyden çok seviyorum güzel gözlüm..
mutlu yaşlar

İnan ki bilerek yapmadım..
Ben orada o kadar pahalı bir takı seti olabileceğini bile düşünmedim ki..
Elimi uzattığım ilk set 30 bin lira çıkınca ben de utandım..
İstemem öyle şey, sadece beğendim..
Sen rahat bi şekilde hallderiiiiiz deyip göz kırptın ama çok çok çok..
Alacağını biliyorum, ama nolur alma..
Benim anam babam çok kızar öyle şeye..
Bakmadık say lütfen..
Usulüne göre olsun işte göstermelik..
Ben o kadar para ödetemem size, buna hakkım yok..

kalbimde açtığın yaranın büyüklüğünü tahmin bile edemezsin. nasıl yaptın bilmiyorum ama oldu... ayrıldığımızdan beri her gece rüyamda seni görüyorum... artık sadece rüyamda... sabah uyanır uyanmaz sana "günaydın sevdiğim adam" demeyi özledim...

seninle konuşurken bacaklarımın titremesine engel olamıyorum.. sen yazmışmısın diye sürekli telefondayım, en son ne zaman online oldun, en son ne paylaştın hepsi hepsi ama hepsii göz hapsimde. şimdi, seni yazarken bile kalbim küt küt atıyorsa eğer.. ben seni çok seviyorum.

merak ediyorum, ne zaman terk edip gideceksin diye .içimdeki sesler, hepsi senle ilgili diyor. ve yine içimdeki sesler her ne kadar sessiz kalmaya çalışsanda bir gün patlayıp kırların yolunu tutcaksın diyor. çok kafayı taktığımdan mı sesler böyle konuşuyor yoksa sesler bunları fısıldadığı için mi kafayı takıyorum orası muamma. tıpkı gelecek gibi
burayı okuma ihtimalin "0" olsada farzettim okuyorsun. gitmeni hiç istemem, çok önemi var sa

Hiç bu kadar ihanete uğramış hissetmemiştim...
Her önüme gelene güvenmek konusunda bir kez daha düşüneceğim günler beni bekliyor.
Çok kırgınım bir kalbin kırılamayacağı kadar çok.

sana söyleyecek çok fazla sözüm var aslında; ama düşen yüzünü görmek istemiyorum.
söyleyeceklerim seni üzecek. çözüm için sabretmem gerekiyor.
o sebepten en güzel yaptığım şeyi yapıyorum: susuyorum.
konuşursam gözlerimden akacak yaşları durdurmak için.
sense bir şeylerin ters gittiğini farkettiğin gibi ısrar etmemeye devam et. nasılsa bir yerde düğüm çözülecek.
heyecanla beklediğim o özel gün de güme gidecek. zaten sen beklemiyordun da. sevmezsin özel günleri.
içimde ne bir heves ne bir heyecan kaldı, sanki emildi hepsi şu bir haftada.
katkıda bulunanlar rahatlasın, bekliyorlarsa eğer.
nazar mı değdi nedir.

Ankarada beni kendine çeken bir şeyler var .. Yalnizligimi paylaştığı için mi bu sehirden vazgecemeyişim ? Seni cok özledim Laz kafam hemde cok cok cok Keske yanimda olsan tiremusuda hic guzel olmamis zaten diyip sinirlendirmeye calissan, iyiki sana aitim desen .. Seviyorum desen .. Özlüyorum

Ha bu arada bir kac gun yokum. Islerim var hani sende olmayanlardan . Pardon senin isin bana takmakti bir an unutmusum. ... Doldurmaya devam. Maasa basliycam seni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…