Dua etki is yerindeyiz..seni bozmasini oyle iyi bilirim ki felegin sasar sapsal kadin...herkesi elestiriyorsun...isi elestir, ayseyi, ahmeti elestir.memnun degilsen bas git zorlami calistiriyorlar seni burda...aaaaaa yetti ama yaaaaa
Askerlik düştü sonunda cidden şaka gibi oldu pek inanmıyodum hatta umudumda yoktu ama oldu hepimiz için çok güzel oldu...Yalnız sen planlara başladın şu zaman geliriz şöyle yaparız falan filan bende niye bir korku oldu sanki yarın evleniomuşuz gibi evimden gidicek gibi oldum dünden beri düşündüm ben bu evden nasıl giderim diye içimi bi buhran kapladı sana da diyemedm diyemem de ama ben her şeye öyle bir alışmışım ki oturduğum mevki bile yıllardır aynı başka bi yer düşünemiyorum şimdiden bunları düşünmek istemiyorum bi tek seni çok seviyorum...
Çiçeğimle çikolatamın resmine bakmaya doyamıyorum...
Rüya gibi geliyor... Onlarla kapımızdan girişin, o utangaç, kaçamak bakışların ruhuma, aklıma kazındı aşk...
Sonu beklediğimiz gibi olmasa da... Seni evimizde görebilmek çok güzeldi
Sana sarılarak karşılayacağım ay dönümlerini, tişörtüne sarılarak karşılamak zoruma gidiyor. Özlüyorum, tarif edemeyeceğim kadar çok özlüyorum seni. İyi ki benimsin Mucize Adam'ım, Seni çok çok çok seviyorum.
Nice aylarımız, yıllarımız olsun...
bana karşı bir şey hissediyor musun o kadar çok merak ediyorum ki :44:
arkadaşın olarak mı görüyosun yoksa ....
dün geceki konuşmamız çok güzeldi
hele bana o cümleyi kurman, ben kendi kendime gelin güvey mi oluyorum acaba :26:
off ama bu platonik takılmayı, her hareketinden anlam çıkarmayı da o kadar çok seviyorum ki bunun tadı başka
zamanla her şey açığa çıkacak elbet, hayırlısı olsun ne diyeyim.
bu gece de yaz yine sabaha kadar konuşalım olur muuuu?