kanser olan karısının o süreçteki fotolarını çeken adamın blogunu inceledim de gözyaşlarımı tutamadım
Allahım seni başımdan eksik etmesin.. Ne de seni yalnız bırakıp göçüp gideyim
seni çok seviyorum
daha ne yapmamı bekliyorsun anlamadım ki ben elimden geleni yapıyorum her şeyi göze alıyorum biraz da sen çabalasan da anlamsız gerilmeler yaşamasak sevgilin olsam sevgilim olsan mesela artık
Her şeyi bilmenin kabahat olduğu bir zamandayım heralde .Millet bir et sote yapmayı bilmezken ben diplomalı ev hanımıyım her yemeği aşağı yukarı biliyorum her gün evde yemek yapmıyorum yapmam gerekenleri yapıorum ama annem bugün arayıp bulgur pilavı yaparmısın dediğinde ya bulgur yıkanıomuydu dedim sana bazı paketlerde yıkamayın yazıo çünkü bana sert bi tonla sanki hiç yapmadın bırak ben gelince yaparım falan demen resmen gururumu incitti sormakta mı suç oldu ya ben neyim ki her şeyi bilmek zorundamıyım ben evli bile değilim ya nice evliler bu kadar şeyi bilmiyolar etrafımzdakileri görüosun bu çıkışın benim sinirlerimi bozdu resmen ağlattın beni sinirlerim bozuldu çok kızgınım sana her şeyi yapıp bir şeyi yapmayınca yada yapamayınca insanın yerden yere vurulması canımı yaktın bugün işte :14
Bu gözyaşlarımın içinde askerim sende varsın çünkü seni çok özledim çünkü şu an resmen boğuluyorum çünkü her şey üstüme geliyo işte bıktım artık seni istiyorum gel de artık yuvamızı kuralım
Ben seni seviyorum ve sen hiç bilmiyorsun.
Her an sana kavuşmayı diliyorum ama eminim senin hiçbir zaman aklina gelmem bile
iyiliğin için dua ediyorum, yükünün azalmasi için ama sen bana bi yardimi cok görmüş bir insansin.
bazen değil sık sık bos ver ya deger mi, seni istememis napican diyorum,
vazgecersem kaybedecekmisim gibi hissediyorum ve ben kayiplara doydum savaşlara da.
nereye kadar gidecek bilmem ama isterdim ki kavusmak yoksa ucunda feryadimin,
uyuyup hissiz ve bomboş uyanayim sana karşı bugün gercekten boyle gitmeyecegini anladım. Hayatim kayip gidiyor ve ben birşey yapamiyorum
Deger veriyorum ilgi veriyorum karsiliginda uzaklasiyosun sanki benden
Bisey söylesem daraltma beni diyosun
Yeter artik ne istedigini bil bir gunun digerini tutmuyor
Dört gundur mesai az önce gene mesai dedin ne oluyor sana
Sen dayanamiyon dimi simdi? iki lafimla bozdum, iki lafimla da hallederim saniyosun... Madem yedin bir halt, bekleyeceksin ki bu hazmedilsin once. Bu kadar hizli yasama, insanlarin da aklini karistirma. 3-4 hafta bekle, sular durulsun, ondan sonra git.
Herseyi sevmekle halledemezsin iste. "Ama ben cok seviyorum" her hataya kilif olamaz, her kirginligi unutturamaz. Once agzinin ayarini bileceksin.
peh
ben hariç herkesle konuşma isteğin var
ama benim canım sıkıldı
dediğimde olmuyor..
değil mi?
uykun da gelir benimle konuşurken
neyse sen arkadaşlarınla uzun uzun saçma sapan geyik yap
takma beni zaten...
:105::105::105:
hiç anlamadın beni hiç.. her lafı başka yere bağlamandan bunaldım. alakasız şeyler..
ilk defa olan bir şeye bile hep yapıyormuşum gibi laf ediyorsun.
hep senin düşündüğün gibi her şey ve hep senin istediğin gibi olmalı.
bunalıyorummm!
Bugün beni anlamadın anlamıyosun da anne,içim daraldı sıkıntılar çöktü içime birazda beni anlasan ama sen anladığını sanıyosun ...
Aynı şeyleri konuşmaktan da bıktım sıkıldım bunaldım artık her şeyi tekrar etmekten...
Ayrıca ben her zaman gülemem,eğlenemem ...benimde üzgün olduğum zamanlarda var hemen bi bak aynaya şu haline bak falan ben hep gülemem ya gerçekten bıktım bu çocukça tavırlardan artık...çok sıkıldım...
Bazen diosun ki annemi kaybettiğimde keşke ona en ufak bi kelime dahi etmeseydim ilerde sizde böyle dersiniz diosun da hepimiz insanız o zaman sende sus aynı şeyleri tekrar etme artık...
çok komik oluyor bazen bu ayrılık
oda arkadaşım bütün gün ve bütün akşam ve bütün gece sevgilisiyle kameralı konuşma yaparken ben durup durup
"şimdi derse girdi"
"şu kadar zaman önce ç.içi olmuş demek ki uyudu"
"bugün geç uyandı acaba derse mi geç kaldı?"
"ders arasında herhalde mesajlaşmada ç.içi olmuş"
gibi tahminlerle kendimi oyalıyorum
ama bir gün tekrar gelirsen bu günleri sana detaylı detaylı anlatırım beraber güleriz ağlanacak halimize
Bitanem, alışamadım yokluguna yok olmuyor alısamıyorum yapamıyorum. bu aralar sana surekli dert anlatiyorum okulum bir yandan, ailem bir yandan bunlara kendi basima katlanmak oyle zor ki. Suclama kendini bedenen yanimda olmasan da kalbimdesin, hissedebiliyoruz birbirimizi hayatım. tesellin oyle iyi geliyor ki... Agliyorum iste saklayamiyorum cok ozledim ben seni hem de cokkk aksam oyle kotuydum ki yine tam zamaninda aradin... ic cekislerim icini cok yakiyor farkindayim ama iyi rolu yapamiyorum affet beni... Evet sensiz gecen her bir gun bosa gidiyor dedin ya sende sensiz gecen bos bir suru gun iste,,, anlamli olan sadece bu bosa gecen zamanin seni bana her gecen bir gun biraz daha yaklastirmasi... Sen benim birtanemsin sensiz eksilir yok olurum aşkım seni her seyden cok seviyorum...
Neye güveniyosun anlamıyorum ki şekerm yani risk almayı seviyo olabilirsin de bi yenilgiden sonra tekrar yenileceğinini bile bile lades demek hiç hoş değil heee defalarca söylememe rağmen yine kendi bildiğini okumuşsun ya peees artık yüzsüz dicem sana inşallah bu sefer mutsuz olmazsnn ya da bunları yüzüne bu kadar açık sölesebilseydim de rhat olsaydım arkadaşıımm:18::18: