Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte buuuuuu
zafer benimdir be aşkısı
demek böyle davranmak gerekiyor derdimi anlatmak için sana
tamam şekerim ben oyunu kuralına göre de oynamasını bilirim..
artık fazla sinirlenmeden tatlı tatlı yılanı deliğinden çıkarırım
sende böyle kuzucuk olursun aşkısı ohh
iştee
ama lütfen tepemi de attırma benim
yeni hat alacağım sana pazartesi vallaha bak
yetti :84: senin arkadaşlarını sınırı çoktan aştılar
bir ararsın tamam iki ararsın halini hatırını sorarsın
tamam ama hergün her dakika aynı konular için aramak
insanı çileden çıkarıyor be...
arkadaşlarınla mı sevgilisin benimle mi ya hergün hergün arayıp
saçma sapan geyik yapmalarından seninde benimde vaktimi almaktan başka bişey yaptıkları yok ki

sende başbaşa kalınca ali böyle dedi güldüm
veli şöyle dedi güldüm deyip duruyorsun
ula demiyorsun ki bitanem ne yapalım bugün bi derdin varmı şöyle böyle:127:
benimle de ilgilen azıcık yaa

smilelere bayılıyorum bide üstüne ohhhh

Son düzenleme:
Canlarım, bu hayatta tökezlediğimde, sendelediğimde, türlü sınavlara tabi tutulduğumda;
Bıkmadan, usanmadan ve en önemlisi kocaman bir sevgi ve şefkatle bana destek olan, arkamda duran, iyileşmem için maddi manevi tüm imkanlarını önüme seren;
Bana her konuda omuz veren, yüzümdeki tek bir gülücük için kendini paralayan,
Acımda, isyanımda eriyen, yok olan insanlar...

Beni güldürebilmek için türlü saçmalıklar yapan, bir sarıldı mı her şeyi unttuğum canım annem...
Durduk yere yanıma gelip yanıma bir öpücük konduran, gözlerimin içine bakıp prensesim benim diye mırıldanan canım babam...

Tek dayanağımsınız benim...Tek varlığımsınız...
Bilmem ki bu hak nasıl ödenir...
Şükürler olsun rabbime size sahip olduğum için..

her gülerek konuşmanın altında yorgan iğnesini saklıyorsun ya pessss nerden buluyorsun o kadar iğneyi tebrikler...

...........................

gözümü kapattım ve farzettim ki buraya bana yaptıklarını yazdım ve sende okudun "oooo kirpi olmuşsun"

Son düzenleme:
Dilerim Allahtan iki cihanda yüzün ak olsun...sen beni kırmadın,incitmedin....

sen gezerken benim burda canım sıkılıyor ,lütfen çabuk gel..........

Bugun benim en deger verdiğim gün doğumgünüm. Tebrik ederim sasirtmadin yine mahvettin.hafizamda hep beni mutsuz etmen kazindi.oysaki babam;
Butun gun kulagimda hep babacigim dogum gunumu kutlayisi yankilandi. Mutluluk kareleri geldi gozumun onune canim babam pasam benim hep guzellikler biraktin hayatimda nur icinde uyu melek babam

beni siz büyüttünüz.. annemsin,babamsın,abimsin,ailemsiniz ya.. canımsınız,kanımsınız
sizin gerçek yüzünüzü görmeye hala devam ediyorum,ne zaman son bulacak bu

gidiyorum işte,herkez rahat eder.. ama bari son aylarımı evimde huzurlu geçirseydim olmazmı

ama hata bende,hep ezdirdim kendimi size, şimdide susup bakıyorum sadece..

bu yaşıma kadar hep başkalarının anneleriyle arkadaş oluşuna.. babalarına aşık oluşuna.. abileriyle gerçek dost oluşuna imrekenek baktım.. neden

Allah büyük..
Siz yoksanız Rabbim var, sevdiğim var,yeni beni anlayan bir ailem var..

Yinede sağ oLun.. Rabbim sizi eksik etmesin başımdan..

Son düzenleme:
ıstedgını yapabılırsın ... umrumda bıle degılsın ınan ... suan dusunmem gereken daha buyuk sorunlarım var ... ne yaparsan yap kendın bılırsın kaybeden sen olursun

İstediğim dergileri almadan , eve gelirsen evi parfüme boğarım . Bilmiş ol ..

1 Haftadan beri soğukluk, gerginlik ve tartışmalar ne zaman son bulacak..

İyiyken birden ne oluyorsa nasıl kötü oluyoruz biz ne oluyor bizim ilişkimize

Çok göz varmış canum çoook her seferinde bunu duyuyorum ve korkuyorum artık gözü çıksın yaniii kimseeee
Neyse baana verecek güzel haberlerin varmış sabırsızlıkla bekliyorum öpüldün şimdilik

" Resmine bakinca sevdigimi anlıyorum " demen yetmiyor .. Zamaninda gözüm kapali inandigim adama icimden inanmak gelmiyor .. Ben boyle olsun istemezdim ama yapcak bisey yoktu.. Askerligin uzadı sinir tedavisi goruyorsun. İçim cız etti. Ama sonuclarinin boyle olcagini bile bile bu yola cikan sendin. Bosver sevme beni sen

3 yıldır hayatımda olan, 3 aydır eşim olan, can yoldaşım, en kıymetlim canım sevgilim

İyi ki doğdun, iyi ki benim oldun

Senin yüzünden ne hallere geldim. Hiç düşünmezdim böyle olacağını.. Ben sanıyordumki ben güçlüyüm.. Aldın gücümü elimden , herşeyimi aldın. Hep aciz düştüm karşında. Hep koştum peşinden hiç anlamadın görmedin. Belki hiç sevmedinde. Ben ağladım saatlerce sense gezdin tozdun eğlendin aklına bile gelmedim.. Şimdi noldu ? Hala kaçan sıkılan sensin. İtilen benim.. Yordun beni.. Bense hala seni seviyorum hiç eksilmeden.. Daha ne kadar eriteceksin beni bakalım..

Şu son 3 gündür konsantre yaşıyorum hayatı. Sanki tüm yılda yaşanması muhtemel tüm stres ve sıkıntılar 3 güne sığmış gibi. Hamdolsun tabi...

Sen!
Yemin ediyorum yorganımı pıçaklatacaksın bana! Gülme, ben sinirden gülüyorum artık. Olum deli misin divane misin nasıl bir canlısın sen la? Hücrelerin evrim geçirirken bünyen isyan mı etti nedir? Nasıl bir hayal gücün var ki doğduğumdan beri türlü paranoyak hallerinle delirtmeyi başardın beni? Pıçaklarım yorganı!

Sen!
Bir dur be kadın. Tamam anlıyorum yılların birikmişliği var üzerinde. Ben yandım kızım yanmasın derdindesin de. Bir dur bir sakinleş be kadın. Kaçmıyorum ben buradayım. Henüz ölmediysem hala umut var...

Sen!
Şuurun ebenin elinde kalmış ama her durumda yanımdasın ya, ne desem ki sana.

Ve yine sen!
Şu 3 gündür yaşadığım stresi hayatımın her yılında farklı konularda yaşadım. Senden ötürü! Artık değişeceğinden umudum yok da daha ne kadar ileriye gideceksin onu merak ediyorum. Delirdim lan valla bak. Hani uğraşın o yöndeyse ailecek delirdik biz. Kadın anam daldığı noktada adeta bir dünya kuruyor. Beş parmağımı retinasına değdirmeye kalkışınca kendine geliyor. Ergen kardeşimden bir halt olacağı yok. Saldı iyice kendini. Haberin yok ama abimin 50000 tl borcu var. Haberin de olmayacak zaten. Ben mi? Hala yaşıyorum pek farkında olamasan da. Bir de lütfen beni düşünme. Beni düşündüğünü ve kolladığını sandığın tüm anlarda hayatımı biraz daha karartıyorsun. Düşünme beni!

Not: Hamdolsun. İvet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…