Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kola sürmedim ağzıma,saçımı kestirmeye kıyamadım,yeni kursa yazıldım,tırnaklarımı törpülüyorum...ama,sendikayı,takımı değiştirmedim,tırnaklarımı uzatmıyorum,yürüyüşü bıraktım,sınav görevi istedim,far,allık kullanmıyorum,başımı kapatamadım...düşündüm de akşam gözlüm...istediklerinin azını yapabilmişim...ha o kişiyle tanışmadık...senden sonra kimse girmedi hayatıma...ya sen...bence buldun sen...neyse...asla bilmeyeceksin,bu yazdıklarımı...o gün telefonda tamam dedikten sonrasını...

Bir hafta sonu daha geldi geçti sen olmadan
Yine de anlamlı hafta sonları benim için sesini istediğim kadar duyabilmek her şeyden daha güzel sabırla bekliyorum
sabrediyorum dua ediyorum ikimiz için sen hep kalbimin aklımın en güzel yerindesin biricik sevdiğim
Tepeyi tırmandık şimdi aşağıya koşarak ineceğiz Rabbimin izniyle hiç ayrılmamak üzere sarılacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum seni çok çok çok seviyorum herşeyim benim
kendine çok dikkat et üşüme orada ben yokum

güzel kuzenim her gördüğünü istiyorsun sen de yaw isteme demiyorum hobi olarak yine iste de yani ikiz gibi oluyoruz, zevkler bu kadar da uyuşmaz ki yahu

ha bir de sen, sevgili arkadaşım, 13 senedir tanıyoruz birbirimizi.. bana attığın her whatsapp mesajının altına uzun uzun title/ad/soyad yazma hayır amacını anlayabilmiş de değilim Numaran, adın, soyadın zaten bende var ki whatsapp dan konuşuyoruz.. ne okuduğunu, ne ka zeki olduğunu da biliyorum.. yok illa ben havamı yaparım, o kadar okudum-ettim diyorsan kusura bakma, atılan havaları alma stoğumuz bu aylık kapandı, özetle; lütfen daha sonra tekrar deneyiniz

Hanım kızımız gelmiş kendisine ayrılan koltuğa oturmuş yine :)))

Bu konuda son olarak şunu söylemek istiyorum; başka bişey söylemek istemiyorum... :)))

bugün doktorun kapisinin önünde beklerken aklima sen yokken acilde yattigim aksam geldi serum takmislardi ve ben tek basimaydim sen yoktun, en büyük askerdin nasilda aglamistim o acil sedyesinin üzerinde yatarken.. sonra sen aramistin, agladigimi anlayinca da ne çok uzulmustun
Ama bugün yanimdaydin.. elimi tutuyordun bi kez daha sukrettim Allah'a iyi ki varsin ve yanimdasin

senin yanındayken sana sarılıp elini tutmamak için zor tutuyorum kendimi :26:sence biz de o günleri görebilcekmiyiz ya da benimkisi boş bir umut mu

o sakalları suratıma sürtüp intikam alıyosun aklın sıra ben de böle ıslak ıslak yanağını öpüp öyle intikam alıyorum
ilk kim yaparsa 'bu bir savaş başlangıcıdırrr' diyerek taarruza geçiyoruz
İyi geceler diyip birbirimizi öpüp yatıyoruz sarılıp ama nasıl oluyosa birden savaş başlıyo Bi yarım saat birbirimizi gıcık ediyoruz, sonra yeter yaa sabah erken kalkçaz diyip barış ilan ediyoruz
ne zaman büyücez acaba :26:
yeni taktikler geliştirmem lazım, ayaklarını gıdıklamak da güzel bi savaş taktiği ama onu başaramıyorum zor oluyo

Marstan dünya nasıl görünüyor? Merak içindeyim

Ben senin hile ve yalanlarinla bas edemedim, bu bana dert oldu.
Ama bende senin onunde diz cokmedim bu da sana dert olsun!...

Seni seviyorum ki çok seviyorummmmm canım sevgilim sımsıkı sarılabilseydim ya şimdi

Son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksınn..MELEKLERİN SÖZÜ VAR..

sevgilimmm karagözlü yarimm bnm nassılda özledi sultanın, yavrun, hatunun nasıl özledi bi bilsen...
akşam beni çook pis kızdırdın ama sende üzüldün biliyorum :26:
o kadar tartışacak bişi yoktu saçmaladık ikimizde amaa sonra yine sarılıp beni kollarında uyuttun yaa işte o herşeye degdi be paşam hep böle olalım biz olmazmı ???
ömür boyu sarıl kollarında uyut beni hiç bıkmadan usanmadan bi saniye bile sıkılmadan bnm tüm gıcıklıklarıma katlanıp el üstünde tuttugun için beni böle delicesine bölece ilk günki gibi de diil daha fazla sewdiğin için bu nazlı kıza hep aşkla baktığın için teşekkürlerim sonsuz sana aşık oldugum tek adam...!!!!
hayatımın tek warlıgı akşam ki " ben seni her halinle sevdim her halini görmek istiyorum ilerde hergün süslenip mi durcan sanki" diyişin çoook tatlıydı heeyy aşkk sen nelere kadirsiinn yaa kim bekler 465 gün sevmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…