Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bıktım senden sevgilim bunu sen de biliyorsun değil mi?
Sana aşık olup bu kadar bağlandığım için yaklaşık 5 yıldır da bir türlü kopamadığım için ne kadar pişman olduğumu da söyledim sana
Oh iyi oldu !

Ah şu kokun olmasa !
Bi de öpülesi boynun olmasa !

Allah' a çok dua ettim yıllar önce, sen de beni sev diye, demek ki her kabul olan dua hayırlı olacak anlamına gelmiyormuş anladım, anladık ikimiz de..

Ben ne zaman iyi ki diyeceğim sevgilim? Ne zaman iyi ki varsın iyi ki varız diyeceğim?

Son düzenleme:
İnşallah hayvan barınağını beğenmişsindir

Dekanliga gittim bugun parmagimdaki yuzugu gorunce sordular tabi
Anlattim ben de, dedim 16.5 yasindaydim iliskimiz basladiginda

Simdi ki aklim olsa baslar miydim iliskiye
Hayir
Cahillik iste

Seni niye bu kadar cok seviyorum anlamiyorum :111:

Yangın her aşkın yolu
Sevdim gördüm
Gözlerin karanlık kuyu
Düştüm,öldüm

Ah gönlün şimdi başka yare mesken
Ah el çekmiyor kara sevda benden
Sen hangi elde sevda olup açtın
Ben karlı dağlar misali yalnızım

Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
Soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim
Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat

Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim....

Seninle bir ömür geçirmek nasip olsun sevgilim.
Küçük bir adım attık birlikte geleceğimize doğru ve içinde sen olan her şeyden çok mutluyum.
Seni seviyorum.

Artık benim için gitmekte zor, kalmakta.. Nasıl bu hale getirdin bizi?

beynim uyuştu artık düşünmekten sıkıldım..
Allahım korusun hakkımızda hayırlısını versin.

ve sen iyi ki yanımdasın iyi ki eşimsin. yine desteksin yine huzursun

püf
şu tepemizdekilerin göstermelik heveslerinin oyuncağı olmaktan bıktım

Biliyorum olumsuzluklarla dolu bi nisanlilik surecimiz oldu. ama ben hep guzel gunler dusledim inandim ve bekledim. beklemeye devam edicem. az kaldi dugunumuze ve biliyorum icinde cok sefkatli bi kalp var. Belki seninde kanatlarini kirdilar sende cok incindin. Hep karistilar hayatlarimiza ...ama aci cekerek gucleniyoruz degilmi. rabbim bu imtihanlarla bizleri cennetine koysun insallah amin...

Bazen çok yorulduğumu hissediyorum
Konuşmak ya da yazmak bile gelmiyor içimden
Ama rutin bi hayat var, onun içinde figüran olmam gerektiğini hissediyorum
Uyanıp işe geliyorum, ayılmaya çalışırken asgari düzeyde de olsa konuşuyorum işte..

Son düzenleme:
İnsanlar ne tuhaf hırsları uğruna her şeyi görmezden gelebiliyolar..Bir gün iyiler bir gün kötüler kusura bakma da canım ben çekemem triplerini keşke girip te okusan anlasan sana yazıldığını yüzüne söyleyemdim ama burda yazıyorum gıcıklığın her geçen gün artıyo ama mecbureeen aynı ortamda bulnmak zorundayızz

En çok zor olan bu aslında biliyor musun? Aramızda yarım saatlik bi mesafe var ama bugün senin bana gelme ihtimalin sıfır. Artık yuvamızı kuralım istiyorum ve akşam bana gelme ihtimalinin olmasını istiyorum anlıyor musun? Bu yüzden bu hırçınlığım işte.. :26:

Seni çok canımdan çok seviyorum. Yanımda olduğun dakikalarda, hatta saliselerde bile seni çok özlüyorum. Elini tutmasam yapamıyorum işte.. Dün dedin ya sinemadayken ellerimi neden bu kadar sıkıyorsun diye, ellerini sıkı sıkı tutuyorum çünkü o zaman yanımda varlığını hissediyorum.

Yarın sana süpriiz yapacağım bitanem, gözün kapıda olsun

Dede yav arasan diyorum hani artık. Kac gündür konuşmuyoruz
Şimdi gene ben caldircam, misafir olacak, ben ararım diyeceksin ve yine aramayacaksin
seni babamdan bile cok seviyorum, sen benim en sevgilimsin. Allahim sana uzun ömürler versin sağlıkla
ve muruvetimi görmeyi nasip etsin. Tam da ezan okundu, amin

Kim demiş çocuklarım sana emanet diye!! Sen kim oluyorsun da bu hakkı kendine görüyorsun?

Önümüzde ki yıl kızıma erkek arkadaşı ile eve çıkması için elimden gelen kolaylığı göstereceğimden emin olabilirsiniz.

Hersey b.ka sariyor. Ruaymda yine beni onunla aldattigini gordum. Senden nefret ederek uyandim. Ustune benim yanimdan arabayla gecip beni gormedigini soylemen tuz biber oldu. Ben bu iliskiyi devam ettirebilecek kadar guclu gormuyorum kendimi. Yildim...

Benim problemim seninle değil tamamen kendimle.
Sıkıntıdan sana sarıyorum yoksa tınlamam yani bundan eminim ve de emin olabilirsin.

yavrucum damatlık mı hazırlanıyorsun?
hepi topu pizza yicez dışarıda
niye gelemedin hala
eşofmanımın üstüne montumu çektim seni bekliyorum.
5dk sürdü hazırlanmam. hangimiz kadın hangimiz erkek bebeğim

Bütün umutlarımı tek tek söktüler...
Papatyadan seviyor- sevmiyor falına bakarcasına.. Öyle umarsız.
Öyle hırçın her söz, her yaprağı çekiş...
Bütün umutlarımı tek tek söndürdüler...
İçimde şimdi yılgın bir karanlık!!!

ben ali,mi çok çoooook ama çooook seviyorum. na kadarsana karışsamda, seni bidakka gözümden ayırmak istemesemde, genede seni yanımda bile özlüyorum. hayatım sen benim için ekmegim, suyum, baktım yersin bizseninle tartışsakta,küsekte, biz senle bir beden olduk yapamayız, hayata tek bakamayız, kızlarımız bizim için bir nimet hayata tutunma kaynağı, allahın lütfu,
erkeyim; ben seni gördüm ilk günden beri kendimi sana aiyit hissettim, ve sana o zaman aşık oldum....
" Gözlerinde gördüm"
"O büyülü tutsağı"
"Ellerinde buldum"
"Sıcaklıgı ve"
"Yüreginde buldum"
"Sevgiyi VE BEN"
"SANa TESLİM OLDUM YARALI SEVDİĞİM......."""""

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…