Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zor bir gün daha bittii...

Bugünün güzel yanı neydi biliyomusun sevgilim yine bir asker konvoyuna takıldım sonra vay be zaman geçmiş demekki dedim
gidişinin ardından bu ikinci baya bi yol katettik demekki 6 ay bitti sonunda şükür Rabbime..
Ömür boyu elimi hiç bırakma olur mu

Seni çok seviyorum koca bebek

2 gündür herşey tatlıya bağlandı derken yine sorun yine sorun .

Ama bu sefer ki maalesef ki çok önemli ve aile mevzusu

daha yüzükler takılmadan birbirinizi görmeden "o kim ki ona ne oluyor" demesinden dolayı ablandan soğudum demen beni öyle üzdü ki

Ablamın yaptığı da doğru bir şey değil ama benimle konuşmamanı neye bağlamalıyım .sinirliyim hala deyip telefonu kapatman , biz böyle sorun yaşadığımızda telefonu kapatacaksak o sorunları nasıl çözeceğiz konuşmadan

Ne çok korkardım oysa ki böyle şeylerden , başıma mı geliyor ne

Ablam şimdi öyle laf söyledi ama iş ciddiyete bindiğinde karışmaz hiçbir şeyimize merak etme

ama senin ailen karışırsa işte o zaman daha kötü , bana şimdi yaptıklarını o zaman da ben sana yapacağım

Umarım sorunsuz bir şekilde tatsızlık olmadan her şeyimizi yapıp evleniriz ..

Son düzenleme:
olmuyo.. başkalarının sevmelerini sevemiyorum ben yapamıyorum..
senin sevmelerini sarıp sarmalamalarını özledim ben..
dahada zorlamıcam hiçbişekilde olmuyo sensiz çünkü..
soğudum herkesden herşeyden sensiz hiçbirşeyi sevemez oldum
deli gibi ders çalışıyorum sırf bu şehri terk etmek için ! başkada amacım yok zaten..

yine trip yine trip..

sen trip yapınca:
ve bende ki tepki:

Dun yanlışlıkla kardeşinin fotoğrafını beğendim geri nasıl cektim begeniyi be o anda ne hissettim adrenalin nasil doruklardaydi bilemezsin.
Seni asla rahatsız edemem. Sana soyleyecek hic bir kelamim yok, hatta konuşsak konuşacak konumuz bile yok.
ama hakkinda bildiğim cok az şey var, yine de ben seni anlıyorum be adam,ben seni uzun zamandir taniyormuscasina da yakin hissediyorum kendimi.
Sanki hep ayni göze bakmisim gibi, hep teninle konuşuyormusum gibi. Öyle tanidik ve bildik ki..
anlasam da anlatamam. Öyle uzak oyle iragiz biz..

Eskiden sabahları hiç uyanmak istemeyen ben sen gittiğinden beri yeni alışkanlıklar edindim...belkide buranın havasından bilmiyorum ama erkenden uyuyup erkenden uyanır oldum...yatakta oyalanmak en büyük eğlencem oldu...
Not:sanırım senin boşluğunu doldurabileceğimi düşünüyorum ...ne kadar umutsuz bir vakayım demi aşkım

aklın basına geldıgınde ben olmayacagım

ne kadar zaman aldı seni affetmem ya da ne zamandır böyleyim bilmiyorum.ama arkama baktıgımda gölgeni görmüyor,kalbimde agarlıgını hissetmiyorum.kızgınlık desen kalmamıs,pişmanlıksa görüşmedigim ömürlük dostum.gözlerim aramıyor seni,adını duyunca içim acımıyor,geçmiş artık hatrımda degil.
beni mutlu edemedigin gibi artık üzemiyorsunda.bu gerçek umrunda olsa da olur olmasa da..

seni Allahımdan ısteyerek bu sevgiyle yetinerek herseyın hayırlısını dileyerek SENINLE BASLADIM SENINLE BITECEKK CANIM EŞİMMM

EŞİME;AİLEME VE MEMLEKETIME KAVUSMAMA SON 19 GUNNNN COK OZLEDUMM OCOKKK

Kocam benim biricik aşkım biliyorum bebekleri çok seviyorsun ve hemen bir bebeğimiz olsun istiyorsun ama daha çok erken değil mi? :44:

dün aksam isten geldiginde "ceketimin düğmesi düşecek, saglamlastirir misin" demistin .. sabahsa sana ceketini uzatirken düğmeni dikmeyi unuttuğumu farkettigimde cok üzüldüm:26: Özür dilerim hayatim:26: bu unutkanligima bi care bulmali

Senin merhametin-sevgin-şevkatin hergeçen gün beni sana daha da bağlıyor bitanem. Babanın yanında bile rahatsızım diye beni yatağımdan kaldırmadın,yerden birşey aldırtmadın ya yüreğimdeki sevgi bazen taşıyor taşıyamıyorum kocacığım. Rabbim bizi hep sevgiyle yaşatsın inş.Amiiin...

pisliksin, adisin sen, şerefsizin öde gidenisin. iyi vakit geçiriyorsun diye takıl dur benle. sonra bi sevgili yap hoop salla. düşünme sakın ben acaba umutmu veriyorum, acaba hayalleri varmıdır diye. eşşek.
insanın hayallerini yıkmakta insanlık suçudur bence. suçlusun...

Unutamıyorum. Bana nefretle söylediğin o lafları hiç unutamıyorum. Gülmeye çalışsam da o söylediklerin hep aklımda, hep boğazımda bi düğüm var. Niye aşkım? Biz ne kadar mutluyduk, niye bu kadar kırdın döktün beni? Özledim mutlu günlerimizi. nefes alamayacak kadar özledim.

Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşam üstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya...

seviyorummmmmmmm seviyorummm deli adam

seni sıkıpppppppp hiç bırakmamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…