Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eve gitmek istiyoruuuummmmmmmmmmmmmmmmmm.
beni buraya bağlayan görünmeyen ipler de ne böyle :84::84:
lütfen geldiğimde gelmiş ol, tamam mı
parmağımı görüyorsun di mi

Yine mi güzeliz yine mi çiçek en kırmızısından hemde.
Ağlayan kekimle geliyorum.
Mesai sonunda.

Dün askerler giderken en büyük asker bizim asker sesleri davullar zurnalar bi cümbüş vardı sokaklarda ...Ben ise sakin ve sessizdim çünkü benim hayatım 10 aydır zaten askerdi...Benim bitanem öyle ortamları da sevmezdi sabah arabasına bindi gitti teslim oldu şimdide inşallah sağ salim gelceksin ...seni seviyorum.

Sen ne terbiyesiz olmuşsun..
Düne kadar aynı sokakta oturuyorduk!
Ne var ev aldıysa baban? Aay bu sokakta nasıl oturuyorsunuz yazık size diye burun kıvırıyorsun!
2-3 aya kadar sende burada oturmuyor muydun?
Çıktığın kabuğu unuttun mu?
Ben bu sokakta doğdum ve çok da memnunum.. Bin şükür ki babam da bu sokakta doğmuş..
Biz, bu sokakta doğanlar, hepimiz kardeşiz bunu unutma.. Hepimizin babası da bu sokakta doğmuş bizler gibi.. Annelerimiz bu sokağa gelin gelmiş..
Aramızda çok güçlü bir bağ var, sen bunu parayla pulla ölçemezsin..
Ve inan maddi, manevi hepimiz seni cebimizden çıkartırız..
Allah'ın safı, Allah'ın körü, önünde durup hava atmaya çalıştığın bina bizim be! Neyi yaşıyorsun sen! Daire demiyorum, bina!
Sizin bi yerlerinizi yırtıp aldığınız ev benim kapımdaki arabadan bile daha ucuz! Babamınkini saymıyorum bile; o benimkinden de pahalı..
Havaysa hava bende atıyorum, oluyor mu böyle? İyi mi duymak? Bende seni mi ezeyim? Aaay yazık, 15 sene kredi ödeyeceksiniz, tabii parasızlık zor mu diyeyim? Ne diyeyim sana! İnsan öyle ezilmez..
Ne vardı insan gibi sohbet etsen? Neden geldin madem beğenmiyordun? Tek kaldın dimi oralarda?
Hem sokağımızın neyi var? Misler gibi.. Allah Allah ya...
Seni neden paralamadık ki orada biz? Olayın şokundan olsa gerek.. Ha bir de; hani şu hayran olduğun Okan var ya, sen konuşurken yumruğunu sıktı hep.. Dua et, kibar adammış..
Yüzün varsa karşımıza çıkarsan ve bu hatayı yanılıpta bir daha yaparsan, hiç öyle lafla sözle değil, direk seni yere yığarım ve bir Allah'ın kulu da kaldıramaz!
Ne oldum delisi olmuşsun, hadsiz..

cok sasırtıyorsun benı :26:

ikimizde çocuk gibiyizz..
iki çocuk evliliğin altından nasıL kalkıcazz ki

"En delikanlı mevsimdir kış. Yüzüne yüzüne vurur yalnızlığını."
Öyle diyor şair:

Orhan Veli Kanık

Abla seni çok seviyorum. Canımsın, kardeşimsin, biriciksin sen. Yaptigim seyden sonra hakkimda ne dusunuyorsun bilmiyorum, belki de beni eskisi kadar sevmiyorsundur. :26: Gönlünü alacağım, söz. Seni hayatta bırakmam.

yine mi güzeliz yine mi çiçek yine mi

sen nasılsan aynadaki aksin de öyledir tıpkı hayattaki gibi sözü doğruymuş... bu sayede birbirimizin aynası olduk.

an-la-mi-yo-rum! garipsin.
herkes beni sinir etmek icin mi var acaba..

kutuyu okudun di mi
sanki anlamadım
ama niye okuduğunu söylemeyip, nutuk atıyorsun ki

kurban olurum senin varlığına snoopy'm

akşam olsa çabucak da evime dönsem sonra sen gelsen gülücüklerle karşılasam seni.. öpücüklere boğsam kapımızda..
kokunu ciğerimin en ücra köşesine kadar çeksem

özlemiiimm yanındayken bile en büyük özlemim.. Rabbim seni başımdan eksik etmesin inşallah

kutuyu okumadın mı
ay bebek sen ne kadar meraksız bir şeysin
ya da ben mi çok meraklıyım
ortada bir kutu var, içinde yazılarım var ve sen onu okumuyorsun. hatta okumayı unutuyorsun
benim için bunun tam tersi nâââmümkün, hemencecik okurdum. ayrı dünyaların insanıyız galiba

Hepiniz çok mutlu olun. Kendim yaşamış kadar sevindim.. Umarım tez zamanda tüm beklentileriniz gerçekleşir. Darısı başıma.:)

Ayy ne gıcık insanlar ya şu askeriyedekiler neden çağırmıyo ki şapşal çok sinirlendim sevgilim çokk

Fena halde baydınız beni şimdiden daha sözlenmeden nişanlanmadan evlenmeden ...bıktım şimdiden ben bayılcam artık ...zaten bugün her şey üstüme geliyo ağlıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…