Sen ne terbiyesiz olmuşsun..
Düne kadar aynı sokakta oturuyorduk!
Ne var ev aldıysa baban? Aay bu sokakta nasıl oturuyorsunuz yazık size diye burun kıvırıyorsun!
2-3 aya kadar sende burada oturmuyor muydun?
Çıktığın kabuğu unuttun mu?
Ben bu sokakta doğdum ve çok da memnunum.. Bin şükür ki babam da bu sokakta doğmuş..
Biz, bu sokakta doğanlar, hepimiz kardeşiz bunu unutma.. Hepimizin babası da bu sokakta doğmuş bizler gibi.. Annelerimiz bu sokağa gelin gelmiş..
Aramızda çok güçlü bir bağ var, sen bunu parayla pulla ölçemezsin..
Ve inan maddi, manevi hepimiz seni cebimizden çıkartırız..
Allah'ın safı, Allah'ın körü, önünde durup hava atmaya çalıştığın bina bizim be! Neyi yaşıyorsun sen! Daire demiyorum, bina!
Sizin bi yerlerinizi yırtıp aldığınız ev benim kapımdaki arabadan bile daha ucuz! Babamınkini saymıyorum bile; o benimkinden de pahalı..
Havaysa hava bende atıyorum, oluyor mu böyle? İyi mi duymak? Bende seni mi ezeyim? Aaay yazık, 15 sene kredi ödeyeceksiniz, tabii parasızlık zor mu diyeyim? Ne diyeyim sana! İnsan öyle ezilmez..
Ne vardı insan gibi sohbet etsen? Neden geldin madem beğenmiyordun? Tek kaldın dimi oralarda?
Hem sokağımızın neyi var? Misler gibi.. Allah Allah ya...
Seni neden paralamadık ki orada biz? Olayın şokundan olsa gerek.. Ha bir de; hani şu hayran olduğun Okan var ya, sen konuşurken yumruğunu sıktı hep.. Dua et, kibar adammış..
Yüzün varsa karşımıza çıkarsan ve bu hatayı yanılıpta bir daha yaparsan, hiç öyle lafla sözle değil, direk seni yere yığarım ve bir Allah'ın kulu da kaldıramaz!
Ne oldum delisi olmuşsun, hadsiz..