Geceler , öyle üzerime geliyor ki .. Off dayanılacak gibi değil ki sevgilim , sesini duyamadann seninle iki satır konuşamaadan geçirdiğim bu zindan günlerr dayanılacak gibi değil ki ..
Öyle yordu ki yokluğun bedenimi , öyle yoruldu ki ruhum .
Bitmeliydi , kotası dolmuştu bizim çektiğimiz acıların .. En azından biz böyle sanıyorduk ama dolmamış ne yazık ki ..
Bunlar son safhaları olsun yalnızlıklarımızın , bir daha serpilmesin üzerimize en derini , en ağırı acıların ..
Gel ve geldiğinde tut ellerimi , bir daha bırakma olur mu sevgilimm .
Olmuyor inan aldığım her nefes sanki bedelini ödettiriyor ağır ağır .
Bak yine gideceğim odama şimdi .. Ama eskisi gibi olmayacak . Yatağımda rahat rahat huzurla dinleyemeyeceğim sesini , mesajlaşamayacağım seninle en basitinden .. Yüzümü gülümseten yazılarını okuyamayacağım yeniden ..
Üzerime gelecek duvarlar yine .. Gözlerimi kapatıp sen diye sarılacağım yastığa .. Ve tşörtünü elime alıp kokladığımda süzülecek yaşlar yanaklarımdan .. Gideceğim odama ama korkuyorum işte , eskisi gibi olmayacak ..
En ççok da geceleri yakıyor yokluğun içimi .. Öyle ihtiyacım var ki sana . Sen de beni düşünüyorsun bilirim , aklından çıkmadığımı bilirim ama umarım benim kadar üzülmüyorsundur be sevdiğim yoksa işin çok zor bunu da bilirim ..
Sesini duyamasam da , yanında olamasam da , senden habersiz kalsam da ben seni asla bırakmam anlıyo musun .. ASLA ..
Seni çok özlüyorum .. Seni çok seviyorum .. Gönül isterdi ki kendimi en güvende hissettiğim en huzur bulduğum yerde olmak .. Yani başımı göğsüne yaslayıp gözlerimi sıcaklığına kapatmak isterdim .. Ama çaresiziz ..