Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir kadının iyi niyetini tükettiğiniz an, bunun diyetini ödeyeceğiniz andır.:113::113::113:

Geceler , öyle üzerime geliyor ki .. Off dayanılacak gibi değil ki sevgilim , sesini duyamadann seninle iki satır konuşamaadan geçirdiğim bu zindan günlerr dayanılacak gibi değil ki ..
Öyle yordu ki yokluğun bedenimi , öyle yoruldu ki ruhum .
Bitmeliydi , kotası dolmuştu bizim çektiğimiz acıların .. En azından biz böyle sanıyorduk ama dolmamış ne yazık ki ..
Bunlar son safhaları olsun yalnızlıklarımızın , bir daha serpilmesin üzerimize en derini , en ağırı acıların ..
Gel ve geldiğinde tut ellerimi , bir daha bırakma olur mu sevgilimm .
Olmuyor inan aldığım her nefes sanki bedelini ödettiriyor ağır ağır .
Bak yine gideceğim odama şimdi .. Ama eskisi gibi olmayacak . Yatağımda rahat rahat huzurla dinleyemeyeceğim sesini , mesajlaşamayacağım seninle en basitinden .. Yüzümü gülümseten yazılarını okuyamayacağım yeniden ..
Üzerime gelecek duvarlar yine .. Gözlerimi kapatıp sen diye sarılacağım yastığa .. Ve tşörtünü elime alıp kokladığımda süzülecek yaşlar yanaklarımdan .. Gideceğim odama ama korkuyorum işte , eskisi gibi olmayacak ..
En ççok da geceleri yakıyor yokluğun içimi .. Öyle ihtiyacım var ki sana . Sen de beni düşünüyorsun bilirim , aklından çıkmadığımı bilirim ama umarım benim kadar üzülmüyorsundur be sevdiğim yoksa işin çok zor bunu da bilirim ..
Sesini duyamasam da , yanında olamasam da , senden habersiz kalsam da ben seni asla bırakmam anlıyo musun .. ASLA ..
Seni çok özlüyorum .. Seni çok seviyorum .. Gönül isterdi ki kendimi en güvende hissettiğim en huzur bulduğum yerde olmak .. Yani başımı göğsüne yaslayıp gözlerimi sıcaklığına kapatmak isterdim .. Ama çaresiziz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Adama bak be! Ne şişirmişim egonu. Hadi yolun açık olsun

Kim bilir nerdesin..Ne durumdasın...
Bütün iç organlarıma işlediğin o acı gitgide azalsa da, içimden gitmiyor o yumru hissi...
Bir de o lanet özlem..

Huylu huyundan vazgeçmez ki vazgeçmez ben sinir ederim sen kızarsın hep aynı işte

iyi kötü her an yanımda ol sevgilim seni çok özledim çooooook

özledim be özledim bunu hangi dilde hangi lügatta söylesem degişmez ki özlemek budur ...
hayata dair sevgiye dair aşka dair her sözün temelinde bu wardır özlemek...
hiç bitmez tükenmez azalmaz aksine çogalır,heleki birde arada tonlarca km varsa ,mesafeler warsa işte azalması imkansız hele birde özlenen seenin gibi harika bi eş,yoldaş,candaş,hayat arkadaşı,sevgiliysee bırak azalmayı çogalmaktan başka bişi olamaz...
belki sen olmadanda güneş doguyo sen olmadan da yıldızlar göz kırpıyo belki her gecenin sabahı oluyo ama sen olmadıkça benim özlemim dinmiyo be sevgili...
sen olmayınca benim yıldızım parlayıp güneşim doğmuyo kii....
sen olmayınca içimde umudum olmuyo ki o sıcacık sesin nefesin olmadan olmuyo be sevgili...
hayata dair tüm umutlarım sönüp gidiyo birde bakıyorum hep bi ışık war yüregimde oda sana kavuşagım günün ışıgı o ışık bana az da olsa hayat verio be sevgili...
sen ve ben...
bir elmanın iki deli yarısı...
ne sen bensiz ne ben sensiz...
ruh ikizi bu olsa gerek.....
seni çok ama çok seviyorummmmm.....

Sırf Atatürku cok sevdiğim icin beni butun akrabalara dinsiz, Allah a inanmiyormus
diye reklam yapan g.t kili. Sen kimsin benim dinimden inancimdan sana ne. O maymun suratli vatan hainini sevmek zorunda miyim
koskoca ODTÜ lu ogrencileri cahillikle suçlayan iğrenç bi cahilsin. Şimdiye kadar cahillerle girdiğim butun tartışmaları
kaybettim diyen insan ne kadar haklıymış. Senin hakkindan gelmezsem bana da Rainbyte demesinler
sen kime cattigini bilmiyorsun. istersen saygisiz da de bundan sonra umrumdisi

Son düzenleme:
Ne yapıyorsun acaba .. Nasıl geçiyor günlerin ? Çok üzgün müsün ? Kimlerle konuşuyorsun ? Anlaşabiliyor msun ? Ne yedin bugün ? Karnını iyice doyuruyor musun ? Sen de sürekli benimle birşeyler yapmak istiyor musun ? Sen de kahroluyr musun beniim gibi ..
Haram oluyor mu günler geceler sana da ..
Öldürüyorum bütün günlerimi sensizlikten .. Uyuyorum saat 2'ye kadar 3'e kadar .. Bitsin günler diye .. Geçip gitsin diye .. Ama neye fayda koskoca 244 gün varken neye fayda ..
Düşünüyorum da sesini bile duymasam da sanki daha iyiyim ilk günlere göre . Yine çevremdekleri saçma salak kıskanmaya başladığıma göre daha iyiyim sayılır .. Mesela ablam aradı da şimdi annemi eniştemle dışarı çıkmşlar geziyorlarmş sanırım ..
Onlar geziyolar , gece gündüz takılıyolar ama biz birbirimizden haber bile alamıyoruz .. Kardeşi olsa da insanın hayatlar arasında o kadar büyük fark var ki .. Tıpkı onun gece eşine sarılarak uyuyor benim ise tşörtünü koklayarak ağlayarak uyuyor olmam kadar farklı ..
Bana kızacaksın yine biliyorm sen kendine bak bize bak önemli olan bizim hayatımız kimseyi bu kdr dşünüp üzülme neden onnları kıskanıyorsun diyeceksin ama .. Doğru sevgilimm herkesin hayatı farklı .. Herkes zorluk çeker herkes olmasa da genellikle zorluk çeker insanlar ama rahata erişen unutuyor geçmişte çektiği acıları ve anı yaşıyor .. Bzim yaşadığmz zorluklar onlarınkini aştı da aştı ama hala acılar içinde kıvranıyoruz .. Kimsenin bizim gibi acı çekmesini istemem asla istemem hatta tabiki mutlu olsunlar sadece onlar adına sevinir geçerim ama engel olamıyorum kıskançlıklarıma .. Çok kıskanıyorum işte .. Ne yapayım ..

Benden gelecekle ilgili bir beklentin kaldı mı acaba hala peşimdesin :26:
Biz olmayacağız M, üzgünüm

Son düzenleme:
İsmin ne olsun diye düşünüp karar verirken nerden bilebilirdik bu kadar güzel söyleyeceğini güzel bebeğim.
Henüz 19 aylıksın ilk öğrendiğin kelimelerden biri de Atatürk.Gidip gidip ya bayrağı gösterip attatük diyorsun ya da üzerinde Atatürk olan kitapları.Sana nasıl kurban olmasın halan hıı.Daha şimdiden seninle gurur duyuyorum halasının bitanecik bebeğii

Bugünde sesini duymadan günü bitiriyorum. Canım hiç olmadığı kadar sıkkın, bunalıyorum. :26: Bi yalanını daha yakaladım, beni salak yerine koymandan nefret ediyorum. Keşke büyüsen, büyüdün diye gene sevsem seni.. Çok kızgınım, kırgınım. Bu kaçıncı yara?
Bu bi adım daha ittin beni kendinden.. Aramızda olan mesafeye, bi mesafe daha kattın. Bu böyle gitmez, benim sabrım kalmadı. :26:

Bugün su ve ateş filmine gittim geldiğinde fragmanını izlemiştik ya gitmek istemiştin ben gittim yerine ama sen yoktun. Ve yokluğun değil, canımın acısı gözlerimden akan yaşa sebep oldu bu kez gurur duy kendinle..

Ama bil diye değil, hisset diye söylüyorum seni çok sevmem, bunları çekeceğim anlamına gelmiyor sevgilim.

Sen nasıl bir arkadaşsın. Nasıl bir karaktere sahipsin
Bu ne mide:120:
En doğrusu seninle iletişimi kesmek.

Son düzenleme:
Kulakların üşümesin diye taktığın kulaklığı yerim
Pek bi tatlı oluyorsun dayanamıyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…