Nasıl bi acı bu ya ! ağlamaktan helak oldum saatlerdir ..
Biz ya biz ! evlencektik hani biton hayal kuran aşktan mutluluktan geberen biz ....
Aynı ortamda olup aynı havayı soluyup okadar yakınken nasıl bi okadar uzak olabildik birbirimize
Bunun tarifi yok işte içimden kopup giden şeyler neydi öyle seni görünce
Çook acıydı çoookk
Şuan sana o kadar cok ihtiyacım var ki sevgilim, ellerine gozlerine yuzune sesine oyle hasretim ki gun gectikce derine iniyor bu hasret yanımda olsan keske yine gözyaslarim omzunu ıslatsa once teselli etsen sonra guldursen yine beni, kendime getirsen... çok yalnızım sevdigim sensiz cok yalnızım... sensizken ben ben degilim eksiğim mutsuzum çok fazla özledim seni hasret her gece daha da agırlasıyor gel artık gel!
nedense üzülmedim ,hissediyordum bunu diyeceğini.bir yanın bağlı kalmak istemezken bir yanın yanımda olmak istiyor.
bu bile huzur vericiyken, şikayet edemiyorum ki ben.
keşke bana karşı tahammül sınırlarını biraz daha zorlasaydın..keşke seni ne kadar çok sevebilceğimi anlasaydın..bana bu kadar koşarken korkularını bi kenara koyabilseydin..aşkı sana anlatmama izin verseydin..nefesinde huzur bulurken keske sende bende dinlenebilmeyi yasasaydın.özliyecegm hep seni.ellerin..o içimi ısıtan bakışların..seviyorum işte ötesi yok. gelmiyeceksin biliyorum gelmezsin her sey den önemli gururun bana yaklaşamaz adım atamaz ama ben beklerim seni sorun değil gelmesende beklerim severim özlerim.orda buluşurum ben seninle sen olmadan hayalinle.ötesi yok işte..seviyorum.
çok ani oldu... bu kadar çabuk beklemiyordum...
bir sonraki aşı dozuna tek başıma gidicem...
gelen kardeşimi uğurlarken tek başıma olacağım...
işyerinde olmak neyi değiştirir, hakim olamıyorum ki gözlerimden akanlara....
''İlahi Adaletin işlemesini istiyorsan, öfkeni atacaksın. Çaresizliğini yeneceksin. Kontrolü bırakıp hayata güveneceksin. Suçluluk duygularından kurtulacaksın. Yoksa, kiminle kavgalıysan, onun enerjisini temsil eden herkes sana zarar verebilir. Kabul ve huzurla yaşıyorsan, katil seni öldüremez, hırsız malını çalamaz, kötülük bumerang gibi sahibine döner...''
söylenmemiş cümleler biriktiriyorum sana.
her biri boğazıma takılıp düğümlenirken hafif nemli gözlerle gülümsüyorum, içten gülücüklerine.
"delilik bu", diyenlere inat ne dava'mdan ne Sen'den vazgeçerim.içimde biriktirdiğim bir çığlıkla
sessizce dile getiriyorum sen şuan bilmesen de.ama hissedersin değil mi? ne de olsa aynı anda düşünüp
"sen" diye başlamıyor muyuz ...bunu da hissedersin,hisset olur mu
Bazı şeyler eskisi gibi olmalı.. Mesela ''sen'', mesela ''biz''.. :26:
Beni sevdiğini söyleyişini özledim.
Güven bi sarsılınca, yerine gelmiyor be sevgilim. Şimdi her lafını sorgulayacağım, her lafının doğruluğunu ölçüp biçeceğim.
Ne kötü bi durum bu Allah aşkına..
Annene de söyledim şimdi kimse evladını yük olarak görmez biliyorum ama lafın gelişi söyleyecek olursam çıktığında üzerinizden bir yük kalkacak ben emanetinize gözüm gibi seve seve bakacağım merak etmeyin dedim :) O da sağolsun sen oğlumu çok hak ediyorsun oğlumu Allah sana kavuştursun inşallah dedi :)
Sen gell bi evlenelim artıkk :) Ben bakacağım sana ömrümm canımm sevdiğimmm benim herşeyimm ..
Gözüm gibi bakacağımm sana .. Seve seve yıkayacağım çamaşırlarını seve seve ütüleyeceğim seve seve doyuracağım karnını güzel güzel yemekler yapacağım sana :))) Öperek uyandıracağım sabahlarıı , gözlerini açtığında ilk beni bulacaksın yanında , geceleri televizyonumuzun karşısında birlikte uzanıp çaylarımızı yudumlayacağız mesela .. Ya da bir delilik yapıp formalarımızı giyip sokaklarda bağıracağız maç sonrasıı Cimboommm diyee :)) Bazı geceler olacak el ele dolaşacağız sahilde .. İlk bahar ayında cıvıl cıvıl renk cümbüşünün ortasında piknik yaparken bulacağız kendimizi mesela .. Hayat çok güzel olacak seninlee .. Aynı evi paylaşmakk geceyi gündüzü bir yaşamakk mükemmel olacak biliyorum .. Ve bir gün gelecekk bizim de bebeğimiz olacakk nasipse sevdiğim .. Böyle bembeyaz .. Gözleri bana göz rengi sana çekecek ..Yanakları bana dudakları sana çekecek .. Minik minik elleri minik minik ayakları olacakk .. Bizim de cennet kokulu bir bebeğimiz olacak günün birinde .. Senden ve benden olann kanımızz olacakk canımız olacakk bzim de bir bebeğmiz olacak .. Hayat daha da güzel olacak o zaman ..
Herşeyi beraber yaşayacağızz hayatın acılarını nasıl birlikte ağlayarak çekiyorsak şimdi güzelliklerini de birlikte tadacağızz sevgilim ...
Elbet mutlu olacağımz günler gelecekk ... Seni çok seviyorumm seni çooook çooook çooook seviyorum be ömrüm ..
Gel , gel de soy adını soy adıma katt .. Gel , gel de eşim ol yarim ..
Bugün bir kere konuştuk o da çok kısaydı akşamda aramadın uyuyamıkaldın askerlik bitcek nerdeyse ben hal alışamadım alışamıcam da 1 kere konuşunca gün geçmio saatler bitmiyo