Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kotu zamanda gelmiyorsun, yoksun. Tam ben de senden vazgeciyorum, o zaman ben de yokum diyip aramizi sogutmak, acmak icin insan ustu caba sarfediyorum. O zaman ortaya cikiyorsun. Sinir oldum. Oyle desem olmaz, boyle desem olmaz. Kafam karisti, ne yapacagimi sasirdim.

bende sana seni seviyorum demek isterdim ama olmuyor anla beni
sen herseyi toz pembe görürken
ben bu hayatın tozdan ibaret oldugunu görüyorum

Her karar bir bitiş,gidiş ama yeni bir başlangıç.. Allah'ım yanımda ol doğru kararı vermemde yardımcı ol bana...

Tüm sıkıntıları arkamızda bırakıp 6 ay sonra mutluluğa kucak açıcaz seninle..
Sarıp sarmayalım bizi, sabredelim, şükredelim..
Allah yuva kurana yardım edermiş.
Rabbim korusun bizi

Sevmek... yüreğini kanatırcasına, avaz avaz bir sessizlikte boğulurcasına sevmek var ya,

Fotoğraflarından bile kokunu almak, tenine dokunuyormuş gibi yanmak var ya,

Bir çift bakışta bütün dünyayı görmek var ya,

İşte öyle...

İşte öyle.

aşk, radyoda O'nun sevdiği şarkı çaldığında heyecanlanmaktır, en az onu görmek kadar.

inanasım gelmiyor...
içimden kocaman bir hüzün
ama uyuşmuş gibiyim, onu hissetmiyorum

düşünüyorum 1 ay kısa aslında,
2 ay da kısa aslında... belki 3 ay da...
hepi topu 12 hafta... nasıl geçmez ki, saat sürekli işlerken?

sonra gidişin geliyor aklıma...
duran zaman...
görmediğim, dokunamadığım zamanlar...
zaman, aşılmaz bir dağ oluyor...

Hani geldin sarıldın ya demin ben hıçkıra hıçkıra ağlarken, seviyorum dedin ya hani. İnanmadım biliyor musun? İnanmak istedim aslında. Gözlerine baktım, orada ben yokum. Orada olduğum günleri çok özledim...

Sabah gözümün içine boncuk boncuk bakıyorsun hadi kahvaltı yapmaya gidelim diyorsun
Seni yerim ben işte
Gözlerimiz aşktan ışıl ışıl parlarken ellerimle yedirdim sana o börekleri Afiyet bal, şeker olsun sevgilim benim
Sana gözüm gibi bakarım ben çok aşığım ki :101:

Küfretmek istersin ağız dolusu ama susarsın. Çünkü korkarsın; ban yeyip 6 ay uzaklaşmaktan

Az kaldı canım benim az kaldı biraz daha sabreeet biliyorum artık sabretmekten yoruldun ama yapcak bişey yok sen üzülürsen bende üzlürüm ve sana hiiiç kıyamaaaam

Mekanın cennet olsun büyük usta..
çocukluğum senin tiyatrolarınla ,tvdeki izlemelerimle anlamlandı..
kıvrak zekanın esprilere yansıyışı ,duruşundaki kalite apayrıydı.
Mekanın cennet olsun Nejat Uygur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…