Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Of sevgilim ya milletin derdi ne bizim derdimiz ne ..
Yok bugün akşam olsun da eşime biran önce kavuşayım .. Yok iş bitsin de eşimle bi yemek yiyim .. Yok romantik zaman geçiriyim . Yok o bu şu .. Biz ise sesimizi bile duymuyoruz .. Öyle buruğum ki ömrüm .. Biliyorum kıskançlıklarımın sonu hiç gelmeyecek .. Sen orda bir sürü neydiği belirsiz kimi hırsız kimi bilmem ne adamların yanında , sevdiklerinden , benden uzakta ve sevdiklerinden habersiz .. Telefonsuz , internetsiz .. dört duvar ardında demir parmaklıkların arkasında can sıkıntısından harap haldesin .. Benim ki mallık işte .. Nedense ben geceleri yastığa sarılıp , kulağımda sonsuz aşk şarkısının tınısında ağladığımda aklıma hep gece birbirine sarılıp uyuyan eşler geliyo ya da vs... Çok üzülüyorum .. aslnda hiç biri umrumda değill .. seninle konuşabilsemm başka ne isterim ki

Bakıyorsun ki, ona dair sende olan her şey sadece alışkanlık. Sevgi bitmiş, aşk bitmiş, huzur gitmiş.. söyleme hala sevdiğini falan, zırvalama ağzında onu unutamadığına dair cümleleri; biliyorsun, unuttun. Zor olmadı. Olmayacaktı, biliyordun. Uzaktı. Gözünün önünde olmadığı için zorlamayacaktı. Yanmayacaktı canın, acımayacaktı içinde bir yerler, yazdıklarını üzerine alınmayacaktın, her şarkı sana onu anımsatmayacaktı, gülerken aklından geçmeyecekti, sabah kalktığında mesaj atma hissi duymayacaktın, özlemeyecektin onu, fotoğraflarına bakıp okşamayacaktın ekranı hiçe sayıp yanaklarını, ağlamayacaktın onun için, sinirini başkalarından çıkarmayacaktın, ismi geçtiğinde içinde bir şeyler harekete geçmeyecekti, olmayacaktı yazdığın yazılar ona.

Tamam olacaktı hepsi ama atlatacaktın zamanla. Atlatıyorsun değil mi? İster istemez unutuyorsun, çünkü hatırlatacak hiçbir şey yapmıyor. Hayatında bir başkasının olduğunu düşünüyorsun, belki de eminsin, kendine yediremiyorsun. Canın acıyor değil mi? Geçecek. Yemin ederim atlatacaksın. Hıçkıra hıçkıra ağladığın tüm gecelerin hesabını haykıra haykıra gülerek ödeyeceksin. Yemin ederim böyle olacak. Söz veriyorum. Düzeleceksin. Yanında olmayacak o ayrı.

Hissizleşeceksin gittikçe, hissizleşmiş de olabilirsin, kim bilir. Aynalar ne kadar itici geliyor değil mi? İnsanlara uyuz oluyorsun. Çünkü ne halde olduğunu gram düşünmüyorlar, seni düşünüyorlar ancak akıllar başka yerlerde. Gülümsüyorsun onlara, yalandan. Geçecek. Zor olacak ama geçecek. Yazmak artık rahatlatmıyor olsa gerek, can yakıyor.

Sahi, canın zerre umrunda mı acaba? Düşünüyor mu seni? “Acaba benim kadar onun da canı yanıyor mudur” diye soruyorsan kendine, geçmiş olsun. Resmen unutmamak için direniyorsun. Nafile. İstesen de, istemesen de unutacaksın. Çünkü alışıyorsun. Elinde olmadan, sadece hayatında yeni biri olmadığı için üzüleceksin. Sorduklarında söyleyeceğin bir O olduğu için. Gerçi hayatında biri olsun da istemeyeceksin, iğreneceksin bir süre onlardan. Sana ilgi gösteren herkese “skt..r git, sen de canımı yakacaksın biliyorum” gözüyle bakacaksın. Yakacak. O da böyle yapmıştı.

Önce yaralarını sardı, yanında oldu, seni dinledi, kendine güvendirdi, sevdirdi, bağladı, sonra da o kahrolası yaralarını yeniden kanattı. “Şimdi ne yapıyordur acaba? Uyuyor mudur, karnı aç mıdır, özlemiş midir biraz da olsa?” sorularından vazgeç. Onun adı geçtiğinde “beni ilgilendirmiyor artık” demeyi öğren. O güzelim şarkıların içine onu koyarak kendine eziyet etme. Ağlama sakın. O ağlamıyor, gülüyordur büyük ihtimal. Ya da bir başkasına yazıyordur, belki de tuvalette. Uyuyor da olabilir, ama emin ol ağlamıyor. Sakın ağlama. Sakın. Hiç hak etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
sana bir şey denmiyor.. evlilik için falan desem bin bir türlü laf yerim zaten de.. ki bunda o kadar kötü bir şey yok.. ama ben iş için diyorum yahu. kötü bir şey de değil. illa karşı geleceksin.

Hani bir söz var bilirsin ..
Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil ..
İşte öyle sevgilim .. Söylesem de ağlasam da günlerce aç kalsam gecelerce uyumasam da .. Hatta beni tımarhanaye yatırsalar da .. Gidip adliyenin kapısında yalvarsam da .. Hiç bir şey seni getirmez bana .. Hiç bir şey hem de ..
Zamana yalvarıyorum tek çarem olan zamana .. O bile dinlemiyor beni inadına geçmiyorr hayatı zehir ediyor baana ..
Ne anlamı var ki doğan güneşin .. Ne anlamı var ayınn , yıldızlarınn , ne anlamı var tavuğun pilavın .. Ne anlamı var mavinin ..
Dalgaların sesini dinlemek bile huzur vermiyor bana .. Yıldızları seyretmek hiç bir tat vermiyor inan ..
Bana senden başkası çözüm değill .. Senden başkası huzur değill ..
Özlüyorum sevgilim .. Biliyorum söylesem de çaresi yokk hatta dedim ya yalvarsam da yok .. Günümü gün edip kendimi paralasam da zamanın ayaklarında bu derdin senden başka çaresi yok ...

Özlemeninde ötesinde özlüyorum seni ...

Dün gece çok düşündüm baktım gerçekten haklı annem ben bu kadar alttan aldıkça sen umursamıyor gibisin soracağım soru eğer şuan başkasını seviyor ve sırf birileri istemiyor onu yada ailesini diye benimle birlikte olurmuydun? Eskiden diyorum hep... herkesin herşeyi yapılıyor üstüne birde üzülmesin diye el üstünde tutuluyor erkekten erkeğe fark var işte seninde hakkın bunca şeyi istemiyorsun ama hala sana o sözü söyleyebilmiş, yapanların sesi çıkıyormu tam tersi hala üzerine titriyor, bari şu dönemde yapmasın birazcık şımartsın şimdiden böyleyse sonrası çok zor iyi düşün başlamadan' bu sözleri duymak benim için o kadar ağırki şuan düşününce hak veriyorum. Hep sustun hep üzülüyorum hergün gözyaşı döküyorum haberin yok. Sense şimdiden bana herşeyin hesabını yapıyorsun sanırım bende annemin dediğini söylicem hiç başlama o zaman göze alamıyorsan. Gücün olmasa yapma derdim ama ailene harcadığın gözüne gözükmezken karına aldığın herşey batıcaksa olmasın daha iyi. Şu saatten sonra hem yapıp hem değer vermesini öğreniceksin ben çok alttan aldım bu kadar kalbim paramparça olmuşken, sana canım acıyor dediğim halde karşımda taşa kesmiş durabiliyorsan benimde kalbim taşa kesti artık. Ben sana yıllarca kıyamazken sen bana 2 günde kıydın...Sen içinde birşeyleri üstün çıkarma çabasındasın ama böyle sert konuşarak saygı duyduramazsın, sevdiğinin değerini bilirsen işte o zaman erkek olursun benim gözümde... keşke okuyabilsen ama okusanda sen haklı olursun. Sen canım acıyor yapma artık bu kadar demenin ne anlama geldiğini bilseydin bende böyle olmazdım.

Bir bütün olmak için birleşen ellerimiz ve kalplerimiz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözlerimiz.
Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğimiz yolda, güneş hep önümüzde olsun ki gölgeler ardımızda kalsın.
Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun sevgilim.Seni çok seviyorum ♥♥♥

senı cok sevıyorum hanı bana hep önüne bak güçlü bır adam belkı bır yerden senı ızlıyordur dıyordun ya ıste o adam sensin..

Senı cok sevıyorum ,senı hayatımda olmanı çok istiyorum.

Bazen düşünüyorum platonikmiyim acaba sana dıye ama degılım senın bana olan ılgın ,benı ne olursa olsun üzmemek istemende bır farklılık var.Ve dılerım o farklılıgı farklı yorumlamıyorumdur..

Hep sana dedıgım gıbı ben bır adam bulucam uçuk kaçık olacak ama içi pamuk gibi olacak işte o senmişsin ... Bu olay nasıl sonuçlanacak bılmıyorum ama ben senınle konuşmayı çok özlüyorum..

Bugün sesini duymayalı, mesajını almayalı 3.gün.. Sana kızgın, kırgın olmam merak duygumu engellemiyor malesef ki.. :26:
Canım acıyor, özlüyorum Çaresizlik kadar berbat birşey yok bu hayatta.. Gözüm hep telefonda olur ya mesaj atarsın belki belki..

Ve bu aralar şu şarkının şiir gibi sözleri bana ayak uyduruyor bitanem..

Yoksa küsmüsün bana?
Dilime ikamet edenim dargınsak eğer üç günü geçeli aylar oluyor haberin olsun.
Ve burada yanık kokulu rüzgarlar çarpıyor yüzüme..
Beni soluğumdan tutuyor üşümelerim.
Boğazıma yapışmış sıtmalı kelimeler,
En yakın sağda park'a çektiler kendilerini
Söz dinlemez oldu sözler adına sır diyorlar sevmelerin..
Gürültülü harflerini sükuta izdivaç ediyorlar.
Mahrem duygularını telveye terk ediyorlar hani
Yorulmadın mı dilimden sessiz çığlığım,
Senin yerin dağınıklığım, toparla kendini.

Sen beniiim başıma gelen en güzel şeysiiiiin

Fikrimi istemen de çoook hoşuma gitti bilesin seni yerim ki umursamaz görünsende herşeyinde beni düşündüğünü bilmek çok güzel biriciğiim

niye defolup gitmiyorsun hayatımdan ey eski sevgili, adını duymak zorunda mıyım ben senin. 4 yıl oldu neredeyse.

Ne seninle ne sensiz dedikleri durum vardır ya tam da oradayım...

bir insan tüm gün ''yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz'' diye dolaşır mı??
ben dolaştım ama sevgilim
hatta sınav kağıdına bile yazabilrdin düşün yani o derce

bitiyor mu yani şimdi..SON ayrılığı geride mi bırakıyoruz biz..kavuşacak mıyım sana

Allah'ımdan tek istediğim bir daha bizi ayırlmasın hep yanımda benimle ol olur mu?

SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVGİLİM

Kim girerse girsin hayatıma, hayatimdaki yerini kimse alamiycak ve bu benim icin ne kötü bir şey.
Senin gibi ayrangonullu, aşağılık bi adamin hayatimda böylesi büyük bi yere sahip olmasıni ben kisiligime yediremiyorum.
bazi bazi özlüyorum. Dilerim feraha çıkarım. Her şeyden önemlisi yasattiklarini unutturacak bi insan vardir umarım. ?

Son düzenleme:
Klasik ama hep aynıı ...
Sarılmak istiyorum sana .. Kokunu içime çekerek , boynunu öperek , sıcaklığını tenimde hissederekk doya doya sarılmak ..
Ve sevdiğiimi söylemek bağıra bağıra , ağlamak koynunda .. Özlediğimi tüm hücrelerinde hissedene kadar karşında ağlamak ..

Hayallerimi,geleceğimi,umutlarımı çaldın ÖSYM...

Bir zerre hakkım varsa helal etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…