Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünkü konuşma hayranlık uyandırdı bende resmen Türkçe öğreniyorsun aferin, çok etkilendim şimdilik "canim" yeterli gibi görünüyor ama

bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini çok merak ediyorum :26:
acaba ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum?
hayalini kurduğum o büyük aşkı seninle yaşayabilicek miyim?

Aynı kitabı okumuş olma ihtimalimizde var mıdır sahi? :93:

Son düzenleme:
Aslında uzun uzun yazmak isterimm ama hep aynı şeyler be sevgilimm ..
O yüzden kısa ve öz bir kaç cümle yazıp sonra da yatağıma geçip seni düşüneceğim ..
Uyuyorsundur şuanda büyük ihtimalle .. O güzel yüzüne doya doya bakma şansım olsaydıı nelerimi feda etmezdim ki şimdii ..
Öyle tatlı öyle masum uyuyorsundur ki şimdii .. Ah kokuna hasret kaldığımm , benim en değerli varlığımm , en yakınımm , canımmm , kanımm , yüreğimmm ,ömrümm .. Nasıl sen aklını bende unuttuysan .. Benim aklımda sende kaldı ..
Benim canımı çok yaktınn çok yakıyorsun çok acıtıyorsunn ama döndüğünde bedelini ödeyeceksinn .. Benim yanımda olacaksınn ellerimi hiç bırakmayacaksınn ve beni hep mutlu edeceksinn .. Yoksa affetmem bilesin !

Alışık değilim ben bunlara ki..
Ama ekmeğini o kadar yediysem; bir o kadar da yemem, az yerim.
Bugünler de geçecek ve eski gücüne kavuşacaksın eminim..

Bazen tüm hakların elinden alınır... Anne olma hakkın, güvenme hakkın... Paramparça olursun da tek laf edemezsin... İçinde fırtınalar kopar, sen devam edersin yoluna

Çok doğru bi karar da ne demek yahuu
İlköğretim çağındaki çocukların karma eğitimi elinden alınsın İran gibi olalım nasılsa günah demek ne demeeeekk
:26:
Her şey tamam sadece bu eksik dimi

Bir bayanın sesiini erkeğin duyması günah bizim sınıfta erkeklerle aynı ortamda olmamız günah

O zaman neden sevgilin var bütün gün el ele kol kola geziyosun ki herşey tamam da bi bu mu eksik yani saçmalama Allah aşkına yahu bunun neresi dindarlık apaçık barbarlık ay sinirlerime hakim olamıyorummm

neyse susup bişey demiyorum ama bu saçma sapan yaklaşımların beni böyle ediyo bilesiiiiiiinn

çok heyecanlıyım çooook
nolur nolur nolur tamam de aşkımmmm bak çok güzel olcak, ayrıca sen tamam dersen Floransa benim dersim ben ona çalışçam sen Roma'ya çalış yeter tek bi yere gidip dönmeyelim olur mu bu sefer

Yüzümü gönlüne koysam, içimi avcuna döksem beni sever miydin ???:85::85:

hayatımdan çıktığın gibi rüyalarımdan da çıksan keşke, çıkabilsen. belki daha kolay olur bununla mücadele etmek.
ceyhun yılmaz'ın dediği gibi;
bana da yazıklar olsun
çağırsan yine geleceğim...

mesajlarıma cevap vermezssen kendimi buradan atacam:104:

Konuşmamaya devam etsek daha iyiydi.. En azından bi daha yeniden kırılmazdım.. Kırdığın parçaları birleştirmeye bile uğraş göstermiyorsun. Sana çok kızgınım adam! Bi gün boğucam seni ama ne zaman..

"tenesemisir mesaj kutusunu biraz temizlese de biz de yeni mesajlar atabilsek" yazmak isterim

demek isterdimmmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $270341_10201709988462596_1118017600_n.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Güçlü olmak için elimden geleni yapacağım...
Kalan günleri saymayacağım...
Yanımda uyurken izlemeyeceğim...

Ama o nevresim takımını, kavuşana kadar değiştirmeyeceğim.
Kire bulansa bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…