Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Git nefesını al gel
Hevesını al gel
Belkıde boguldun askımdan
Gıt bana benzeyen ya da benzemeyen
bırını belkıde cok seversın ,
Gıt ayrılgı kabullendım
Ben senı ,
sen olmadan da severım gıt

Bana bunu da söyledin demek? Demek seni aşağıya çekiyorum öyle mi? şu an bunu kimseye anlatamadığım için yazıyorum buraya, belki sinirim ve ellerimin titremesi biraz olsun geçer diye.. bunu kimseye anlatamam çünkü kime anlatsam "sek gerizekalı" der bana.. sana onca yaptıklarıma, arkandan çevrilen işlere kendimi siper etmeme, tepedekilerin seni bitirmeye yönelik yaptığı her girişimi engellememe rağmen bana bunu dedin öyle mi? üzgün müyüm? şaşkın mıyım? kızgın mıyım? inan bilmiyorum, bildiğim tek şey sağlam bir hayal kırıklığı yaşadım bu gece ben nerede hata yaptım diye düşündüm bir an.. 1.5 milyar insan içinde neden sen düştün payıma ben seni hak edecek ne yaptım

benim bu yaptıgım aptallık diilde nedir ki sevdiğim???
durduk yere senin canını sıkmanın başka ne gibi bi açıklaması olabilir ki ??
nasıl bu kadar saçmalayabiliyorum ben bile şaşıyorum bazen...
nasıl bu kadar acayip işlere kalkışıyorum
bunun adını özlem koymak kolay ama gerçekten özlem be sevdiğim...
yoksa ben seni durduk yere üzmem ki yaaa
akşamın o waktine kadar seni bekliorumm sonra birden olay tersine dönüyo
kendime bu isyanım sana diil kadere bu isyanım bize diil....
bazen saçmalıyorum işte yanınmda olsanda kollarına koşup yaptıgım saçmalıgı telafi etsem keşke....
amaa yyok işte yook insan bu kadar çaresz olur mu?? olurmuş demekki be sevgili...
ama 41 kere maşallah bize ve 41 şafak kalır yine bizee
üzdüm seni ewet saçma yere hemde ama aradıgımda 2 dk da olsa duydum ya sesini yine aldım ya o gönlünü o bana yeter...
işte sevgilim bebegim herşeyim nefesimm bnm sana kızınca sabaha kadar uyuyamadım pişmanlıktan ama sen bana yine kızamazsın kiii.
seni çook amaa çook seviyorum hayat arkadaşım bugünüm ve yarınım can yoldaşımsın sen benimmm.....

yine aramadın be sevgilim yine sesine nefesine hasret bıraktın beni....
neden pekii???bugün yine uyku yok bana bilirim yine sensiz sessiz ve soguk bi gece beni beklio....
ama hasta olduun için aramadın sanırım lakin gel bide bunu bana sor bekliyorum bi umut telefona bakıyorum...
belki arar da bi nebze geceme umut olursun ses nefes olursun diyeee...
sadece çaresiz bekliyorum...beklemek zor...beklemek sıkıcı...beklemek can yakıcı....
ama ben yinede bekliyorum seni....bir umut telefonumun ışıgı yanar diyee...
iyi geceler hayat bagımmm iyi geceler bi an önce iyileş olurmu???
seni seviyorummmmmmmm.................................................

Biliyorum sende herşeyin farkındasın. Neden hala aynı ve neden sebebini bırak açıklamayı ima dahi etmiyorsun.
Beni kırdığının farkında mı değilsin yoksa umursamıyor musun ?

Ben seni disari cikaririm.

İyi ki diyorum.. İyi ki çıkmışsın karşıma can yoldaşım.. İyiki bulmuşsun beni ve iyiki sevmişim seni.. Sen hiç gitme olur mu? Hiç bırakma beni, hiç vazgeçme bizden! Rabbim senin yokluğunla sınamasın beni.. Ömrüm yettiğince seninim, ömrüm yettiğince benimsin...

Bundan sonra olacakların sorumlusu ben degılım
kendın ıstedın

Evdekini niye aldın.
Banane kahvaltını et öyle gel işe.
O densiz insanda ilk defa düzgün bir cümle kurdu.
Hem 9'da gel işe...
Çıkışta tek başına girebiliyosan o toplantıya gir bakalım görelim.
Her koyun kendi bacağından asılsın bundan böyle.
Ezik...

N'apalım Allah vergisi güzellik,ortadan ikiye de çatlasan olmuyor,üzme kendini o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…