Benim ömrümm canım sevdiğimm herşeyimm benim ilk ve son erkeğimm .. Sonsuz eşimm , eş ruhum .. Öyle çok seviyorum ki seni ..
Önüme dünyayı serseler vazgeçmem senden .. Dünyadaki bütün insanlar birlik olup ayırmaya çalışsalar yine de ayrılmam senden ..
Öyle özledim ki seni .. O kadar çok üzülüyorum ki .. Senin üzüldüğünü dşündükçe daha da acıyor yüreğim .. Hani küçükken annemiz ağlarken derdine ortak olup oturur yanına biz de onunla birlikte ağlardık ya .. Hani kardeşlerimizden birisi düşse dizleri kanaya kanaya gelse eve ağlasa yüreğimiz yanardı canımız acırdı bir yerlerde bir şeyler cız ederdi sanki biz düşmüşüz gibi .. İşte öyle sen üzüldüğünde benim de canım işte öyle acıyor .. Senin üzüldüğünü düşünmek yüreğimi yakıyor inan ..
Sen benim yüreğimin en değerllii en büyük parçasısın ömrüm ..
Ne olur üzülme . Belki göremiyorum seni , uzun süre de göremeyeceğim yüzünü .. Sıcaklığını uzun süre hissedemeyeceğim tenimde ..
Ellerini tutamayacağım , öpemeyeceğim o güzel dudaklarını .. Sarılamayacağım sana .. O güzel yüzünü göremeyeceğimm , bakamayacağım gözlerine , yaanaklarını , saçlarını okşayamayacağım .. Ama aklımdan hiç çıkmadığını bil .. Yan yana olamasak da sarılamasak da .. El ele gezemesek de sahilde .. Düşüncelerimiz bir sevglim .. Kalbimiz bir ..
Sen üzülme ne olursun üzülme .. Bu yazdıklarmı şimdi okuyamıyorsun uzun süre okuyamayacaksın .. Okuduğunda ihtiyacın olmayacak teselliye bi ihtiyacın kalmayacak ama şuan bu tarihte bu saatte yaşadıklarımı şuan yanımda olamadığın için merak ediyorsundur sonra öğrenmiş olacaksın böylelikle ..
Sen üzülme desem de yaramayacak biliyorum ama belki hissedersin diye gülümseyeceğim bütün acılarımıza ..
Birlikte çektiğimiz bütün acılara , bütün zehir günlere , bütün engellere , bütün zorlluklara gülümseyeceğimm ..
Seni çok seviyorum .