Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni tanımadan önce bu kadar görgüsüz insanı bir arada görmemiştim....

Yeter bıktım senın temziliğinden be kadın gecenın bu saatı temızlıkmı olur haftasonuda 8de süpürge yapıyorsun boğacağım senı dinlenmek istıyorum tayini çıksın kocanında gidin valla sizden cok istıyorum gitmenizi bak hala tepiniyor terbiyesiz kafanda parcalayacağım o süpürgeyi:95:

görüyorum ki bazı insanlara yüz kere de anlatsam tın gibi...

hafiften gerizekalı yavrum benim.. karşındaki bayan sana ne söylerse söylesin cevap olarak "ne var yani sen de biraz kilolusun" denir mi üle? hele hele o karşıdaki kadın senin üstün ise.. bittin oğlum sen, kan kusturacağım sana önümüzdeki 300 yıl

Kızın eski sevgilisiyle atışmalarına katılıp üstüne kıza yaranmak için beni gözünle dövüp lafları saydırdın ya eline birşey geçmeyecek senin. Emin ol çok şey götürecek. 2 Gündür beni mahvettin ya karşılığını alırsın elbet ama benim elimden değil o kızdan!

Ne demisler, ne ekersen onu bicersin.
Sen herkesi yolunacak kaz gibi gorursen, yolamayinca "sevenim yok" dersin boyle. Haline cok uzulmedim, baskasi olsa uzulurdum ama... Herkesin cikar icin yaninda oldugunu dusunmenin bir sebebi de "kisi kendinden bilirmis", bu yuzden olmasin?
Bu kadar maneviyati gectim, maddi beklenti icine girme insanlardan, hem de bu kadar maddeci olma, surekli birseyler istiyorsun, sıktın artik, bu huyundan vazgec.

Bu haftasonu arkadasimi ziyarete gidecegimi sana taa 3 hafta onceden soylemistim. Ne simdi bu kiskanclik krizleri? Bi degisiklik olsun istiyorum, skildim boguldum burdan. Biliyorum o kiza guvenmiyorsun, bende cok guvenmiyorum ve zaten o cok kalmadan donecek. Para biriktirip sende gelseydin ne diyim.. Boyle yuzunu asip tamam tamam deme bana. Uzuldugunu biliyorum ama bu turu senin icin iptal edemem.

Her geçen gün geleceğimizden çalsada kavuşmamız için bi umut sevgilimm
Artık daha hızlı geçiyo günler sanki daha 143 gün yatcaz kalkcaz sonra Allahın izniyle bi daha yoooookk

Seni çok özledim sevgilim çok

Tatlı rüyalar

'Ümidim' oldun geldin bana yeniden hayatı sevdirdin.
Onun çaldığı gülüşlerimi aldın ondan bana geri getirdin.
Sen de alma bu gülüşleri benden olur mu ömrüm ol prensim

Seninle her seye varım ben, sen benim ugurlu yolumsun. Yıldızlara yürürüm senle, sen iste canım senin olsun. sen her seysin canımı canına katabilirsin SEN SEN BENIM ICIN SICAK BİR GÜNEŞSİN BUGÜNLERİM YARINLARIM HER SEYIMSIN BENİM, GÖSTERMESİN TANRIM YASATMASIN BANA NEFES BİLE ALAMAM YOKLUĞUNDA... bitanecigim coookkkk ozledim seni iyi ki varsın sennnn, iyi ki hayatımdasın seni cooookkk seviyorum ya cooookkk bitanecik askerim benim.

Allah'ım her şey için çok şükür ve teşekkür ederim
Verdiğin nimetlere binlerce kez şükürler olsun
Ne yüce ne ulusun
Sana layık bir kul olmasak ta sen bizden merhametini esirgemiyorsun
Mucizen karşısında dondum kaldım, sana emanetiz

Aman da aman ne kadar da düşünceliymişsin böyle

Son düzenleme:
Çok severim ben seni...
Çok deli severim.
Yüreğin kaldırırsa çıkar gelirsin benimle
Bir çay içer, aşkımızı demleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…