evet biraz can yakıcı belki ama sonuca gitmese de bazen insan ,yaşadıkları , o da olmasa hissettikleri güzelse her şeye değiyor.
işte sorunun cevabı bu olsa gerek.
Ben senle aile olmaya hazırım da senin ailenle aile olmaya pek hazır değilim bu çok iyi ve çok net anladım...
Benim arkamda öyle bi ailem varkii o gücü en derinden hissediyorum ve öyle de hissettiriyolar...Ben sana gel bize yakın bi yerde oturalım demiyorum ama ben oraya da gelemem çok büyük konuşmuyorum ama yapamam mutlu olamam ...Sen diyosun ki benim olduğum yerde mutlu olmıcak mısın evet ilk zamanlar mutlu olcaz çünkü hep hayalini kurduğumuz birlikte yaşama evlenme bunlar gerçekleşmiş olcak ama ya sonra ? ben bir günlük düşünmüyorum bu olanları ...Annenin düşüncesi de resmen bencillik ben seni bizim nüfusumuza geçirmicem sanki elinden alıcam gibi yakından bi telaş içinde bi yer olsun çabaları falan Allahtan konuya dahil değilim en sonunda alın oğlunuzun turşusunu kurun dicem ama emeklerime yazık 15 ay askerlik bekle 6 senedir emek ver ama bakalım görcez artık ...
Sana güvenim hala eskisi gibi olmasa da.. Buna da şükür diyorum. Şükür ki hatanı anladın ve şükür ki en azından sesini duyuyorum.
Yokluğunda bi gün, bi hafta gibi geçiyor. Biliyor musun? Ben seni hep bi öncekinden daha çok özlüyorum.
14 gün sonra parmağımda ki yüzük bi kez daha anlam kazanacak. Ah ne çabuk geçti, geçen yıla göre haftaya istemeye geliyordunuz.
Seni çok seviyorum yüreğimin neşesii
Nerdesin? Günler var ki beni aramadın, yazmadın. Senden gelecek bir mektubu bekledim boşuna. Önceleri içim umutla dolu, postacının kapımı çalmasını bekledim. Satırlarınla aydınlanmasını bekledim bu karanlığın. Saatler saatleri, günler günleri kovaladı. Gitgide büyüdü verdiğin yalnızlık, yüreğim kahırla doldu. Ümit etmenin mutlu heyecanları, yerini tarifsiz bir hüzne bıraktı. Kocaman, kalabalık bir şehirde yapayalnız kaldım işte. Nerdesin?
Seni çok özledim sevgilim
Beni hiç düşünüyor musun acaba ? Bilmek isterdim . Hem de bunun için neler vermezdim ...
Eğer arada bir de olsa beni düşünüyorsan bu gece rüyama girmeye ne dersin ?
Efendim xxx diye telefonları acmani bile özledim.
Her sabah senin o gür sesini duymak icin yataktan firliyordum resmen ki ben sabahlari uyanamayan bi insanım.
soyadin gibi mutlu ol, gül, hatta soyadini tasiyayim birlikte mutlu olalım ...:106::116:
Geldiğimde Lana Del Rey cdsi de yanımda olacak.
Sen de keşfet bu güzelliği artık.
Yağmur yağarken, evinin loş ortamında harika olacak o ses. ^^
Uzaklara gittiğimde dinleyip beni hatırlarsın hem.