Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadar yürekten çağırma beni!
Bir gece ansızın gelebilirim.
Beni bekliyorsan, uyumamışsan,
Sevinçten kapında ölebilirim

ahhh canım ahh nasıl yanlızım bı bılsen sen yokken zor gecıyo senını yerın bı baska askmm su gunler gesede bı an once sen gelsen bebgımızı bırlıkte buyutsek sana belı etmıyorum sensız cok zor oluyo askım bı yarım yok

Hayır aşkım sihirli güçlerim yok
Ne yapıyorsam hepsi senin sağlığın için, sağlığımız için... Seni daha iyi beslemek yuvamızı güzelleştirmek ağzımızı tatlandırmak için hiçbir zaman yorgun olmam, olamam... (Rabbim sağlığımı baki kıldıkça)

Nasıl onca yorgunluguna ragmen gülümseyip de içimde çiçekler açtırıyorsun, beni sırtında taşıyorsun... Bunlar için asla yorgun olmuyorsun... İşte öyle...

Ben seni başımın üzerinde taşısam az... Şükürler olsun seni alnıma eş diye yazan kudrete

Senden başkası çekmezdi sanırım beni . Neyse ki sen varsın

Son düzenleme:
kendini hep birşey sanıyorsun canım ama boşuna aslında hiçbirşeysin...
Erkekler bana baksın diye kendini deli ediyorsun ama onlar senden akıllı haberin yok...
Hayatımı çalamayacaksın bu sefer çünkü yanımdan bile geçmene müsadem yok

Seni çok özledim şu aralar çok fazla konuşamıyoruz da çarşılarda da görüşemedik acaip özledim

seninle 2 gün bile ayrı kalmak benim canımı acıtıyor Allahım daha uzun süre sevdiğinden eşinden ayrı kalanlara sabır versin...
aşkımmm ben seniii kocaman kocamannnnn çookk se-vi-yor-ummmmmm....

Offf offff ne bitmez çilen varmış sevgilim Sende bndeki şanssızlıgı alıp mı gittin askere anlamadım ki! Bir aydır her konustugumuzda sıkıntı stres yüklendim resmen :85: Bunun yanında bide çok özledim ztn Sana gönderdigim kargoda test kitabının birisine parfümümü sıkmştım bugün dedin ki şimdi daha cok ders çalışasım geliyo kapagını her actıgında kokun geliyo yanımdaymşsn gibi hissediyorum diye,sende özledin biliyorum ama bu günler nasıl gecicek bi tek onu bilmiyorz işte.Belki şu sıkıntılarından bi kurtulsan rahat edicegin bi konumda askerligini yapsan çözülcek ama bakalım zaman bize ne göstercek bitanem.Azcık daha dişini sık 2014 e girdigimizde rahatlicaksın diye düşünüyorm O serhat astsubay mıdır nedr onu bulup tokatı basasım var ztn okdr kin tuttum adamı tanımadan ama eden bulur diyorum allaha havale ediyorum

nerden çıktın sen de şimdi yaa...
neden aklıma gelip duruyorsun olur olmadık zamanlarda...
ne zaman bu kadar derinlere girmeyi başardın ki sen? hem de ortada hiçbirşey yokken...
seni ilk gördüğüm andaki o his neydi?
aşk desen değil adını koyamadığım bir duygu.sanki hep yanımda hayatımda yer alacakmışsın gibi bir his...
gerçek mi bu yoksa hayal mi bir bilsem...
sen de içimden bir parça koparıp götüreceksen hiç gelme...bitecekse hiç başlamasın...
bir kalp kırıklığı daha kaldıramam...
ne yapmaya çalışıyorsun nedir niyetin bi anlasam...
neden bu gel-git hallerin?
ahhhh neden beni bulur böyle şeyler bilmem ki:105:

doğum günümü unuttuğunu sanmıştım ama her zamanki gibi unutmamışsın ...
bana yazdığın o mesaj varya herşeyden çok mutlu etti benibenim tüm nazımı çektiğin için ve beni canından çok sevdiğin için çook şanslıyım aslında..şükürler olsun Allah'a ki seni karşıma çıkardı...ömür boyu seninle yaşamak ve yaşlanmak istiyorum..
bende seni çok seviyorumbana bugüne kadar yaşattığın tüm güzel günler ve mutluluklar için teşekkür ederim bitanem...
mutluyuz çook şükür ama bi eksiğimiz var inş onuda daha fazla bekletmeden gönderir RABBİM...
SENİ SEVİYORUM...SENİ SEVİYORUM...SENİ SEVİYORUM

Beyaz bulutlar geçiyor üstümüzden
Yaşayan her şey sende çiçek açmış
Boşuna beklememişim bunca zaman
Yaşadığım her şeyin bir nedeni varmış

Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
Sana sarıldığım gibi sarıl bana
Sen geldin bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların
Acısını çıkaracak

Bana sensiz içtiğim
Su bile yalan şimdi sen deli ben sana deli
Beni yalnız bırakma sen bile bilemezsin
Ne kadar tutkunum sana

Nasılda beni anlatmış ne kadar çok özlüyorum seniiiiiiiii

çok seviyorum şebeğimmm iyki varsın iyikiii

Annem bitanem yine unutmamışsın beni dünyaya getirdiğin günü,doğduğum günü...
ALLAH'A ne kadar çook şükretsem azdır sizin gibi ailem olduğu için ...

öyle şanslıyım ki senin kızın olduğum için senin gibi dünyalar tatlısı ,melek gibi bi annem olduğu için ...
bazen gereksiz sinirlenip kırıyorum seni özür dilerim annem...ama sen her defasında affediyosun beni annelik bu sanırım

evladına kızamamak, küsememek ....her zaman arkadaş gibi oldun benimle her sıkıntımı, her derdimi paylaştın o en üzgün olduğum günde benimle beraber ağladın..
kaç yaşına geldim ama hala daha beni korumak için benim mutluluğum için çırpınıyosun...

seni seviyorum seni çook iyi anlıyorum ama inş bigün ANNE olursam daha iyi anlarım seni

ALLAH'ım İNŞ bigün banada nasip eder ANNELİĞİ...

ALLAH bize hep birlikte yaşayacağımız daha nice uzun ömürler versin...

ALLAH sizi evlatlarınızdan bizide sizden ayırmasın...
........AMİİİN....

Azicik morale ihtiyacım vardi iyice içine ettigin için teşekkürler ederim.
sonuçta dusunmussundur sen de ne demek ya. bilmiş bilmiş su konuşan laf sokanlar
hepinizi picaklamak istiyorum. Bi bitmediniz, bitmezsiniz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…