hayal kurmuyorum artık, umut etmiyorum, hiç bir beklentim yok mesela ümitlerimi kovdum.
dua bile etmiyorum. neden diye sormuyorum. herşey yalan geliyor. hayatın benle oyun oynamasından sıkıldım.
daha fazla sigara içiyorum. daha az konuşuyorum. hiçbirşey düşünmüyorum aslında çok şey düşünüyorum.
ve daha bir çok şey.. bütün bunların sebebi sensin! tek parça geldiğim bu şehirden paramparça gidiyorum.
böldün acıttın ayırdın parçaladın darmadağın ettin beni. kendi acının acısını benden çıkarttın. ben bunu haketmedim.
gidiyorum yarın.. kendi şehrime, memleketime, toprağıma gidiyorum.
nefes almak için, varolduğumu hissetmek için gidiyorum.
yokluğumda beni arar mısın, hatırlar mısın bilmem.
ben seni ya daha çok seveceğim ya da nefret edeceğim.
her iki durumdan da özleyeceğim..
eski gücüm kalmamış. nerede o hayata meydan okuyan dilşah.
nerede o herşeye rağmen umutlarını yitirmeyen hayallerinden vazgeçmeyen ben.
yorgunum. kabuğuma çekilmek istiyorum. herkesten herşeyden uzakta sade bir yaşam.
hayatın beni bekletip bekletip, sabrımı ölçüp biçip en takatsiz anımda bir mucizeyle can verip, sonra beni o can evimden vurmasından da sıkıldım! mutluluklarıma geç kavuşmaktanda sıkıldım. zamanında güzel herşey.. ötesi çocuk avuntusu gibi oluyor.
seninle gitmek istediğim yollar, görmek istediğim şehirler, yaşamak istediğim mutluluklar vardı.
hepsi askıda şimdi.. daha iyisi çıkar karşına tesellisi de beni çıldırtıyor. ben daha iyisini istemedim ki seni istedim.
bir yanım o kadar kırgın ki sana, bir yanımda deli gibi aşık.. fakat git gide acı vermeye başlıyor bu aşk..
sanki ölüyorum.. nerede kaybettiysem kendimi orada bulmak istiyorum.
kalbinde zerre kadar da olsa sevgi varsa bana karşı, ona iyi bak olur mu? Çünkü o benim için çok değerli!