Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her şeyim seniii çok seviyorum öyle özledim ki seni anlatamam sabahın 6 sında aklıma düştün uyanmıştır diye oturdum yatağın içinde ağladım beni gören deli der heralde sabah sabah neye ağlıyo diye bunları sana anlatamıyorum kızarsın delimisin nesin diye ama çok özledim kokunu özledimmm yazarken bile içim bi cız ediyo 3.5 ayı geçti görmeyeli daha bir 55 günümüz var geçsin bitsin artık en azından sıcak evinde ol sonraaa bizim evimizde oluruz hayırlısıyla doyamıyorum sevmelere imkanım olsa uçup kaçıcam 1 günlüğüne seni görüp sırf sarılmak içinnn ama o da yok bugünü de unutmadın seni çok seviyorum

Ne olur izin versen ne oluuuuurr 1 günde gelip gidicem işte senin için bişe yamak beni ne kadar mutlu ediyo bilmyomusun

Sanki beni çalcaklar hee

O zaman bi daha özledin mi diye sorma bana 5 ay daha bekle canım

ee bana yetiştirdin de ne oldu? benim başım sıkıştı diye mutlu mu oldun!

Herseyi kenara birak bu gunlerde,
aklin bir tek bu sevginde..
kalbini elime birak cesaretle,
merak etme kalir bende..

İnsanlar neden korkar?
bizim gibi sevilmekten,
benimse ödüm patlar,
sensizligi dusunmekten..

Gelemiyorum Yanina,
mutlu olurum unutma,
cennette yerin yanima duserse,duserse..

Gelemiyorum yanina,
kisa surecek unutma,
korkuyorum dönene kadar,biterse,ya biterse...

Bi durup dusununce ben,
hata kimde?gidiş sende,kalış bende..
herşeyi filme alip izleyince,
bulurmuyuz final nerde?

Şu şarkının gelemiyorum yanına kısmında nasıl bi bağrıyorum bi bilsen

SEN benim:Yaradan'dan ötürü yaradılanı sevişim.
bir adım gelene on adım gidişimsin...VE herkesi olduğu gibi kabul edişimsin...
Sen benim ;bugünüme şükür ,yarınıma dua edişim.Azla yetinip çoğa göz dikmeyişimsin,ve kapanmayan avuç içimsin...

Özledim seni ÖZLEDİM... Ben seni nasıl atıcam içimden söyle nasıl...?

Derler ki; "Kişi 'Allah'a emanet ol inşallah' dediği kimseyi görmeden ölmezmiş..." Öyleyse; seni en emin olana, Allahıma emanet ediyorum inşallah sevgili...

Herşeye rağmen iyiki varsın, yoksa bir yanım hep eksik kalacaktı...

Öyle özlüyorum ki, yoğunluktan dolayi sana kavuşmayı bile isteyemiyorum artik..
Nolur cikip gel.kuzenini bile tanıyorum ayni bölümdeyim kuzeninle.
kizi her gördüğümde icim acıyor seni neden göremiyorum.
Ozledim o siyah gözleri, ozledim o dimdik duruşunu. Her şeyin özleniyor..:105:

Son düzenleme:
Insallah bu yemek guzel gecer. Babanin ailesi gecen sefer ki oldugu gibi surekli bana eglen eglen diye tutturmaz insallah. Guzel guzel yiyelim, sohbet edelim, kalkalim :26:

hayal kurmuyorum artık, umut etmiyorum, hiç bir beklentim yok mesela ümitlerimi kovdum.
dua bile etmiyorum. neden diye sormuyorum. herşey yalan geliyor. hayatın benle oyun oynamasından sıkıldım.
daha fazla sigara içiyorum. daha az konuşuyorum. hiçbirşey düşünmüyorum aslında çok şey düşünüyorum.
ve daha bir çok şey.. bütün bunların sebebi sensin! tek parça geldiğim bu şehirden paramparça gidiyorum.
böldün acıttın ayırdın parçaladın darmadağın ettin beni. kendi acının acısını benden çıkarttın. ben bunu haketmedim.

gidiyorum yarın.. kendi şehrime, memleketime, toprağıma gidiyorum.
nefes almak için, varolduğumu hissetmek için gidiyorum.
yokluğumda beni arar mısın, hatırlar mısın bilmem.
ben seni ya daha çok seveceğim ya da nefret edeceğim.
her iki durumdan da özleyeceğim..

eski gücüm kalmamış. nerede o hayata meydan okuyan dilşah.
nerede o herşeye rağmen umutlarını yitirmeyen hayallerinden vazgeçmeyen ben.
yorgunum. kabuğuma çekilmek istiyorum. herkesten herşeyden uzakta sade bir yaşam.
hayatın beni bekletip bekletip, sabrımı ölçüp biçip en takatsiz anımda bir mucizeyle can verip, sonra beni o can evimden vurmasından da sıkıldım! mutluluklarıma geç kavuşmaktanda sıkıldım. zamanında güzel herşey.. ötesi çocuk avuntusu gibi oluyor.

seninle gitmek istediğim yollar, görmek istediğim şehirler, yaşamak istediğim mutluluklar vardı.
hepsi askıda şimdi.. daha iyisi çıkar karşına tesellisi de beni çıldırtıyor. ben daha iyisini istemedim ki seni istedim.
bir yanım o kadar kırgın ki sana, bir yanımda deli gibi aşık.. fakat git gide acı vermeye başlıyor bu aşk..
sanki ölüyorum.. nerede kaybettiysem kendimi orada bulmak istiyorum.
kalbinde zerre kadar da olsa sevgi varsa bana karşı, ona iyi bak olur mu? Çünkü o benim için çok değerli!

Son düzenleme:
yine herşeyi berbat ettin hayatımın en iğrenç gününü yaşadım gözün aydın yine beni kaybettin ama merak etme bu kez ebeden oldu...gördüğüm yerde tüküresim var yüzünebenim gibisini bi daha zooooor bulursun

Ve ben hiç dilek tutmadım hep dua ettimm 'Ömrüm ömrüne nasip olsun diye'..
Ömrümün son anına kadar ilk günkü aşkla benimle ol sevgilimm

Ne berbat bir gündü öyle ... Bugün ilk defa bunaldım, sıkıldım dedin Sevgilim. Öyle çaresiz, öyle işe yaramaz hissettim ki o an kendimi. Çok içimden geldi, sana '' Geleyim mi, ister misin ? '' demek, daha doğrusu diyebilmek ... Zorundalıklardan nefret ediyorum, orada yalnız başına olmandan nefret ediyorum. Yanına gelebilecek, sana moral verebilecek imkanımın olmayışından nefret ediyorum. Sensiz her şeyden, kendimden bile nefret ediyorum. Geçsin şu zaman, bitsin artık ne olur ! Sabrımın zorlandığını iyiden iyiye hissediyorum artık. Bitsin lütfen bitsin !

Günlerce sayıklanan şarkılar gibi adını sayıklıyorum.
Belki bilmiyorsun, söyleyemiyorum ama,
Ben seni bu aralar çok özlüyorum Sevgilim, çok özlüyorum ...

Basvurum kabul edilse dahi ben sanırım o şirkete gelmeye cesaret edemem
zaman ola hayrola inş. 2014 duy beni, oyle bi gel ki butun senelerin tozunu al at, saglik mutluluk ve huzuruma vesile ol,
Yeni yil, yeni umutlar. Gel 2014 geelll, gel hic acimiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…