Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mutsuzum... Sensiz ben cok mutsuzum olmuyor iste gücüm yetmiyor sensizlikle savasamıyorum. Her sey üstüme geliyor. Vize haftası zaten beni berbat bir hale getirdi... Seni üzmek istemezken simdi daha cok üzdügümün farkına vardım... Sitemim sana degildi sevgilim, sensiz gecen günlereydi, yanımda olmak isteyip de olamadıgın, yanında olmak isteyip de yanında olamadıgım icindi... Neden var bu mecburiyetler nedennn nedenn?? Her seferinde sana toparlanacağıma dair söz veriyorum ama sesini duyunca yine aynı... Sensizken nasıl toparlanılır? Sensizken nasıl iyi olunur bilmiyorum ki hayatımın anlamı, bilmek de istemiyorum. Bitsin artık bu zaman neden bu kadar agır ilerliyor saatlerrrr????
Yarın da iki vizem var biliyorum sen de strese giriyorsun benimle bitanem, destegini uzaktan da olsa hissetmek dunyalara bedel, tabi gönül isterdi ki her sınavımda yanımda ol geçen sene oldugu gibi ama bu sene boyle ve buna katlanmak oyle zor ki bitanem, her dakika acısını hasretini en derinden hissediyorum... Ama seni bir daha üzmeyecegim her ne olursa olsun her seyi anlatacagım ozur dilerim sevdigim, seni her seyden cok seviyorum ve cok fazla ozledim artık hayatım cok fazlaa...

Değişiyorsun.. Değişiyorum.. Sayende.

Benim için, birinden vazgeçmesi ,
hele de vazgeçme eyleminin ikinci kez olması ne kadar zor bunu bilemezsin...
Ben senden vazgeçmek istemiyorum. Ama istemememin bir anlamı yok.
Yanımda olmak isteseydin, yanımda olurdun. Bu çok basit bir mantık .
Ama yoksun . Sen benim yanımda olmayı bile hayal etmemişsindir .
Oysa ben her gece seninle uyurmuş gibi gözlerimi kapamama rağmen.
Gözyaşlarımı engelleyemiyorum şuan da.
Ve sen, eminim her nerdeysen bir zerre içinde olmadığım bir konuyu düşünüyorsundur.
Allah'a çok yalvardım. "Ne olurdu onu bana verseydin Rabbim?" diye ağladım.
Hala daha da öyle. Soruyorum; "ne olurdu?"
Ben senden vazgeçmek istemiyorum adam, ama vazgeçmek zorundayım.
Çünkü, seni beklemek, seni istemek bana zarar veriyor.
Ben içimdeki o azıcık umudu bile öldürmek zorundayım.
Bunun farkında olduğum günlerdeyim. Hayalinle, anılarımızla yaşayamıyorum ,yetmiyor.
Unutulmaya mahkum anılar biriktirmişim hep seninle ilgili...
İçimi en çok acıtan şey ne biliyor musun ?
Rabbime ne kadar dua edersem edeyim, ne kadar ağlarsam ağlayayım, seni bana getirmiyor.
Benim seni her beklediğim gün
ve o gelmediğin her gün ben daha fazla mutsuzlaşmadan senden vazgeçmem gerektiğini anladım.
Hiç içimden gelmese de senden vazgeçiyorum adam.
Şimdi düşündüğüm tek şey, telefonumdaki fotoğraflarımızı silmeye elimin nasıl gideceği ?​

Son düzenleme:
uykunun arasında saçlarımı koklayıp öpüyordun ya hani o geldi gözümün önüne

cok agrim var hic keyfim yok kocis, keske ise gitmeseydin benimle kalsaydin.. mümkün olmayacak seyler istiyorum evet tamam sustum

Gün bizim,GÜNEŞ bizim...Göğsümüzde ateş bizim...El ele olduğumuz her gün gülmek bizim

Beyaz bulutlar geçiyor üstümüzden
Yaşayan her şey sende çiçek açmış
Boşuna beklememişim bunca zaman
Yaşadığım her şeyin bir nedeni varmış
Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
Sana sarıldığım gibi sarıl bana
Sen geldin bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların
Acısını çıkaracak
Bana sensiz içtiğim
Su bile yalan şimdi sen deli ben sana deli
Beni yalnız bırakma sen bile bilemezsin
Ne kadar tutkunum sana

Ferhat Göçer-Sarıl bana şarkısı dün tvde duydum duyduğum gibi gözümden yaşlar süzüldü seni özledimi bir kez daha anladım bu şarkı sanki bizi anlatıyo gel de ben de sarılayım sana

Seni çok özledim ,seni çok seviyorum

Sevgilim...senın oldugun sehırde bı hayata mı baslasam aılemın yanında olup arada bı senı gorebılıo olmaylamı yetınsem bılemıyorum.. Sıkıntıdayım..secımler secımler secımler. Sevıorum senii... Nefes alısverısını bıle hayranlıkla ızleyebılcek kadar sevıorm..sevglm:) bıtanemmm

Canim sevgilim
ne desem ne soylesem az kalir
Sen bana Allahin mucizesisin
Sen benim Kabul olmus duamsin
Seni gonlume dusuren Rabbim seni benden cok sevsin insAllah
bu guzel askimiz gunden gune cogalsin hep boyle ilk gunki gibi olsun Rabbim nazarlardan korusun, bizi kavustursun ve hic ayirmasin insAllah
Seni cok seviyorummm

"Biten bir ilişki sonrası karşındaki kişi sana arkadaş kalalım diyorsa onunla geçirdiğin her saniye boşa geçmiş demektir."

bak, sana ithafen. aklıma seni getiriyor bu söz.
deli gibi aşığım laflarının ardından seni arkadaşça arıyorum lafları.
neden kızmışım acaba? dengesizliğine tabi ki.

Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..

Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım,
Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork!
Çünkü seni bensiz bırakmıyacağım.

seni sewiyorummmmmm uleeyyynnnn

Herkes leylasina mecnuna kavuştu da ben hic bir sevdigime kavusamadim.
Kavusmalarim hep yarimdi, hep tam olacakken koptu gitti her şey.
Bekledim bekledim, gelen giden yok.
olay bekleyememk değil de, bekledigime degsen keşke.
Bitmiyor ki icimden cikasin yok, cikarasim yok. Artik içime akiyor gözyaşlarim. Gel nolur

offf bitaaaaneeeemmmmm bugün çok mutluydum ama ne oldugu belirsiz bi hüzün çöktü üstüme nedendir bilinmez:26:
elimi kaldırasım yok ama buraya yazıorum ne saçma demi
ama ne dicem sana bak rica etsem mektuplarımı bi daha güzel cicili bicicli kagıtlara yazarsan sewiniirim
çünküümm benim gibi tatlı kagıtları sewiom ben
birde biraz daha uzun yazarsan mutlu olurum
bende yazcam amaa dilin uçuklicak ...
ehh be sevdiğim neden bnm kadar ince düşünmezsin bilmem kiiii:26:
oofffffaz süpriz sewer incee düşünceli olsan ne war kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…