Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günde iki kere bunu dinle iyi gelir

[video=youtube;lHjUuojffds]http://www.youtube.com/watch?v=lHjUuojffds[/video]

Sevgili kaynana adayım;
Şu an sol gözüm seğiriyor sol elimin serçe parmağında da belli belirsiz bir titreme var. Senin yüzünden müdürümle kavga ettim ve dahi öğrencilerimin mutsuz bir gün geçirmelerine sebep oldum. Bunun sebebi de sabaha kadar sinirden ağlayıp uyuyamamış olmamdır. Sayın kaynana derdin ne senin dostum? Pazar günü tanışmaya gelecektiniz. Anneme babama ve dahi teyzeme hatta annem sayesinde tüm çevreme yayıldı bu konu. Kadın anam tuttu temizliğe girişti. Ne bileyim tonla işim vardı ve ben her şeyi erteledim. Sırf bu mevzu yüzünden teyzemin yok yere kalbini kırdım.

Ey kaynana tanışmaya 2 gün kala "Ben gitmem nedir ne değildir bilmiyoruz" denir mi? Hadi dedin, insanlıktan görgüden hiç mi nasibini almadın da iki gün kala bunu demem ne sonuçlar doğurur diye düşünemedin. Benim uykularım kaçıyor aileme ne desem de "Bizim verecek kızımız yok" demesinler diye. Sevgili kaynana ben ailemi ikna edebilmek için 2 yıldır uğraşıyorum. Tamam dedikleri noktada ve son anda neden bunu yaptın?

Sayın kaynana henüz seni tanımıyorum lakin kimseye hissetmediğim bir nefret var içimde. Bildin! Sana karşıdır bu nefret. Manyak mısın kaynana? Şuurunu klozete mi düşürdün derdin ne yahu! O pek sevgili oğlunun tonla hatası olmuş geçmişinde. Hepsini biliyorum merak etme. Daha iki ay evveline kadar "Bu kız seni değiştirdi. Adam oldun" demiyor muydun kaynana? Şimdi neyin tribindesin kaynana? "Ay iyice himayesi altına aldı bu kız seni" demek nedir şuuruna yandığım. İlgini esirgediğin, paradan başka bir halt düşünmediğin bir hayatı yaşarken benim himayem altına almama gerek var mı kaynana? Herhangi bir çaba sarf etmeme lüzum var mı ey kaynana? Gözüm seğiriyor kaynana.

Şimdilik aileme "Ananesi hastalanmış mecburen erteledik" dedim lakin bu tavrın ne kadar sürecek? Zaten pamuk ipliğine bağlı ailemin rızası. Zaten "Sen daha iyilerine layıksın" Diyerek adeta bir türk filmi havası estiriyorlar güzelim evimde. Yapma kaynana. Kimse yaptığını yaşamadan ölmez kaynana. Gelmişsin 60 yaşına. Senden maddi ve manevi tek bir isteğim bile yok. Varluğın dahi umurumda değil. Çok şansını zorlama tamam mı. Öptüm kib bye.

Son düzenleme:
Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
Sana sarıldığım gibi sarıl bana
Sen geldin bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların
Acısını çıkaracak

Bana sensiz içtiğim
Su bile yalan şimdi sen deli ben sana deli
Beni yalnız bırakma sen bile bilemezsin
Ne kadar tutkunum sana

ahh canına yandıgımm yarimmm yaa nasıı özledim seniii ATARSA 32ISPARTA DİCEZZZ

Niye Bu Kadar dengesiz olmak zorundasın anlayamıyorum seni... Beni istiyor musun istemiyor musun ben sana inanmalı mıyım hiç ayrılmıcaz demelimiyim bunu ne zaman desem yada düşünsem hep bir lafını duyuyorum ve paramparça oluyor kalbim ... Seviyorum ve bişey diyemiyorum diye niye bu kadar kalbimi kırmak zorundasın ki... Yılbaşı programı yapmaya çalıştım altı üstü en sonunda evinde gir yeniyıla denmeyi mi hakettim.. Geçen yeni yılda beni dansa kaldıran kulağıma beni hiç bırakmıcaksın dimi bak söz ver diyen erkektin sen... insan mutlu olmaz mı kız arkadaşım araştırıyor bizi düşünüyor hep diye hep sıkıldım usandm laflarını duyuyorum hep canımı sıkıyorsun bilmem ne Ne beklentim var ki benim senden öyle büyük..

Son düzenleme:
Sizce burası sohbet topiğine mi benziyor?
Bu topikte alıntı yapmak, sohbet etmek, üyelere yönelik yorum yapmak yasaktır.

Sen hatırlayacaksın ve sen hatırlatacaksın.
Ben bir şey yapmam bilmiş ol.

Eskiden herşey daha güzeldi... Saçma sapan dertlerimi özledim, ufacık şeyleri gözümde büyütüp onlar yüzünden kavga etmeyi özledim, biz büyüdük dertlerimizinde büyüdüğünü atladık sanırım.. Eskiden daha çok severdin, koşulsuzdu, kalbin önden koşardı şimdikinin aksine, bırakmak dense kendimden bile çok güvenirdim ben bile yapardım ama sen yapmazdın..şuan bu düşünceye cevabım:))) olur:) Artık eskisi kadar sevmiyorsun eskide kalan bir alışkanlıkmışım, benimle mutlu değilsin, hayatımızı zorlaştırmak için bu şekilde davranıyorsun belkide farkında olmadan geçmişin intikamını alıyorsun...Senin için elimden gelen herşeyi yapıyorum.Keşke hiç karşına çıkmasaydım mutluluğu yakalamıştın belkide, kendime yeni bir yol kurmalıydım, dönüşsüz yollara girmeliydim sana dönme umudu bırakmasaydım kendimde sanırım bensiz daha iyiydin...

Minik aşkım hemen gel annene ve bitanecik babacığına olur mu ??? Bekletme bizi yavrummm

sen ne alçak bir insanmışsın ya.kocaman bir yıl boyunca ne zaman bu konu olsa ben senin telefonundan aldım numarayı diye bana inandırmaya çabaladın bugünde ayrıca ben numarayı senin tel almadım diyorsun

yalan söylüyorsun çünkü ne desen ikiside büyük hata.desen ki evet senin tel da numara kayıtlıydı seni uyıttum aldım numarayı o zaman ben kıyamet koparıyrum rezil utanmaz allah belanı versin yk o numarayı ezbere biliyrum desen hani kadınla hiç alakan yoktu 10 yıldır görmemiştin ve senin için hiç önemli biri değildi nasıl oluyorda şu değişmeyen numarası hala ezberinde oluyor.hani kadınla bir ilişkin yoktu sen kimi kandırıyorsun diyrum.eh sen de şaşırdın tabii

bugun anladım ki yaşadığım bu berbat olayı nerdeyse 1 yıl olucak atlatamadım.galiba atlatmamaya unutmamaya ve unuttturmamaya çabaladım.sen buna aldatma demeyebilirsin ama bence bu bir aldatmaydı.

lanet olası birgün seninle son derece mutlu el ele yuruken acıktım bebegım bırseyler yıyelım dedım.demez olaydım.o lanet kadınla karşılaşmaz olaydık.o günden beri hayatım berbat

alçak sevgilim sözde benim için ölür .....kadını görünce ter döktü.20 lerınde gösteren 33 yasında bır sevgılısı varken adam resmen 60 yasındakı kadının önünde ter döktü.kırıs kırış olmuştu kadın ama oldukça gevsek ve imalarda bulunacak kadarda kısılıksızdı.ımmmm aynen eskısı gıbısın,dudagındakı ıfade aynı...vs vs

evinin yerını resmen tarıf etmek...vs vs neyse ben olayı önce anlamadım .saflıktan delilde hanı deli gıbı seviyorsun ya beni ondan sana guvendım.o adi kadın sana tel vereyim deyince sen de tabı uyanıksın s....... ver o da zaten yalnız burada hiç arkadaşı yok dıyıverdı.ben de su olayın ıcerıgı ne anlayayım dıye reddetmedim ve tel kaydettim.etmez olaydım. Aslında amacım sana guvenebılecegımı görmekti.GÖRDÜM.HEM DE GÜNÜMÜ GÖRDÜM....hangı erkeğe guvelılır kı.....okuyan kızlar benım sevgılıme dıyor gıbısınız aaaa valla komıksınız.benım sevgılım 50 yasında gerçekten kadınlara bakmayı bırak oldukça mesefelı bırıdır.sıyası bırı olduğu ıcın oyle laylaylom muabbetlerede gırmez.ve gozunu benden ayırmaz. İşte bu adam yaptı.benı atlatıp kadnı bara goturdu.oraya kadar biliyorum.sonra ben Inter onlinedan kadını aradığı görünce açtım tel çığlık çığlığa ...vs vs

bugun gene kavga vardı.onu pısman edene kadar burnundan getırdıgımı sanıyorum.ama bana sankı hıc pısman degılmıs gıbı gelıy9or.

Son anda bi manyaklik yapip pesime takilacakmissin gibi hissediyorum.
Ben de seni cok ozleyecegim pitircik.
Keske sende izin alabilseydin. Neyse saglik olsun. gelecek sene tatillerimizi ayni gune aliriz. Hemde bu sefer deniz kenarina falan gideriz, daginn tepesine degil

Bzen özlüyorum deli gibi ve bazen kavga ederiz deli gibi, bazen de mutluluktan havaya uçarım..
Hiç bir duygumun ortası olmadı benm hayatım boyunca ve sen bu geleneği devam ettirmeye geldin sanki, mutlu olunca,senleyken, beraberken iyiyken ucu yok sonu yok sarhoşvari bir mutlululk; ya beni üzünce? Sanki dünyam başıma yıkılmış gibi hissediyorum...

"Seven bir adam dünyadaki en yakışıklı adamdır ve hiçbir zaman seven bir kadından daha güzelini bulamazsınız."

Güzel söz, Ahmet Batman'dan... ama bence şu da doğru, "Hiç kimse seven bir kadın kadar acı çekemez ve ona kimsenin yaptığı seven adamın yaptığı kadar gaddar gelemez, direncini kıramaz ama onun kadar da kimse mutlu edemez."

hadi farz ettim okudun, ben kadar gözü kara mısın ki sahiden? olabilir misin?

düşünüyorum düşünüyorum.. sanırım seni hiç affedemicem...

taş olsa çatlardı herhalde. çok sıktım kendimi çok tuttum ama artık dayanamıcam. çaresizliğin dibindeyim.

sen ve senin şartların... korkarım hiçbir zaman gerçekleşmeyecekler.

derdimi anlatacak bi yer bulamadım kimsenin canını sıkmaya hakkım yok.

Son düzenleme:
Hasta olduğu için uyuyan sevgilim;
Sana havuçlu kek yaptım şu an soğuma aşamasında
Birazdan mis gibi çay eşliğinde ellerimle yedireceğim sana bu pofuduk keki :89:

Aşk Korkaklara Göre Değil Be Sevgilim !
Bendeki Yürek Sende Olsaydı Keşke !
Hangi Kitapda Yazıyor Aşk Çok Günah Diye !
Sen Korktun Gittin, Kaçtın ....
8 Aydır Yoksun Ama Ben Kalbimlede Duygularımlada Gurur Duyuyorum !
Marifet sende değil !
Marifet benim yüreğimde !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…