nasıl bir el alışkanlığı olduysa özledim senle konuşmayı üle.. ama bir yemin ettim ki dönemem.. sana bin kere beni kanırtma pişman olursun demiştim, no problem dediysen artık çekeceksin mecbuuur sürekli online olarak kimseyle konuşmayıp, sadece beni takip ettiğine yönelik bir his var içimde.. hatta neredeyse eminim ya, hadi neyse..
sensiz gerçekten olmuyor
sınav haftasındasın, araştırdım buldum sınav takvimini başarılar sınavlarında
ayrılığımızın üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin sen hep gülüşleriyle hayat veren adam olarak kalacaksın
Ben tüm hafta bugünü beklemişken beni bu kadar beklettin ya alacağın olsun sevgilim tamam bi sebebi olabilir yer bulamamış olabilirsin ama çok canım sıkıldı ve ben sıkılınnca nasıl oluyorum çok iyi bilirsin bir daha bana böyle bişey yaşatma :26:
Şimdi gelip sorsalar ''geçti mi? geçiyor mu?'' deseler gene cevabım ''geçmiyooo!'' olur. Ama buraya girince, çizelgelere bakınca görüyorum ki geçmiş, geçiyor. Aha 8 gün sonra nişanlanalı tam 1.yılımıza basıyoruz sevdiceğim.
Oysa daha dün gibi, nişanlanalı henüz 2 ay olmuşken birde gidişin.. Daha dün gibi gözümün önüne geliyor
Nazar mı değdi bize göz mü öyle iyiyken ne oldu da şimdi kırdık birbirimizi of canım sıkılıyo ama yapcak bişey yok malesef beklemekten başka umarım en kısa zamanda sakinleşirsin :26: