Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl bir el alışkanlığı olduysa özledim senle konuşmayı üle.. ama bir yemin ettim ki dönemem.. sana bin kere beni kanırtma pişman olursun demiştim, no problem dediysen artık çekeceksin mecbuuur sürekli online olarak kimseyle konuşmayıp, sadece beni takip ettiğine yönelik bir his var içimde.. hatta neredeyse eminim ya, hadi neyse..

Nerelerdesin yahu, merak etmeye basladim artik. Hadi gel artik yau.

tesekkur ederim boyle baktigin icin
tesekkurler aklimda kaldigin icin
karanliktan korkmuyorum eskisi gibi
senin yanin en aydinlik beyaz benim icin

Bir gün böyle olucağımız hiç aklıma gelmezdi yıllar önce nasılda geçti onca sene insan mutluysa demekki farkına varmıyomuş iyiki varsın sevgilim iyiki

sensiz gerçekten olmuyor
sınav haftasındasın, araştırdım buldum sınav takvimini başarılar sınavlarında
ayrılığımızın üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin sen hep gülüşleriyle hayat veren adam olarak kalacaksın

Yüzüne bir kere dokunsaydım.
Bir kere.
Bir kere parmak uçlarım değseydi yeterdi.
O zaman bu kadar belirsiz olmazdık belki.

Ben tüm hafta bugünü beklemişken beni bu kadar beklettin ya alacağın olsun sevgilim tamam bi sebebi olabilir yer bulamamış olabilirsin ama çok canım sıkıldı ve ben sıkılınnca nasıl oluyorum çok iyi bilirsin bir daha bana böyle bişey yaşatma :26:

Şimdi gelip sorsalar ''geçti mi? geçiyor mu?'' deseler gene cevabım ''geçmiyooo!'' olur. Ama buraya girince, çizelgelere bakınca görüyorum ki geçmiş, geçiyor. Aha 8 gün sonra nişanlanalı tam 1.yılımıza basıyoruz sevdiceğim.
Oysa daha dün gibi, nişanlanalı henüz 2 ay olmuşken birde gidişin.. Daha dün gibi gözümün önüne geliyor

Seni çok özledim herşeyim, seni çok seviyoruuumm!

Son düzenleme:
Nazar mı değdi bize göz mü öyle iyiyken ne oldu da şimdi kırdık birbirimizi of canım sıkılıyo ama yapcak bişey yok malesef beklemekten başka umarım en kısa zamanda sakinleşirsin :26:

Öküzler trene bakar, insanlar konuşa konuşa anlaşır . bakma demiyorum bak ama konuş yani

Bugün tam 10 ay oldu sevgilim
Seninle dolu dolu geçen
Sevinçten akıttığın gözyaşlarımla koskoca 10 ay
Seni çokkk çokk seviyorum kahramanım

Komşu oğlu ile konuştum diye bu tavırlarına sinir oluyorum hele ki sustuğundaaaaa daha da çıldırtıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…