Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 yıl 10 ay bitiyor ha?
Hadi yavrum 5 i devirmemize az kaldı

Daha evleniceeez, çocuk yapıcaaaz

Üzme beni bak, çocuk doğurmam sana
Ava götürcem diyo bir de ya,
Küçücük yavrumu ava filan göndermem, çıkar aklından

Kafamı bozma çocuk doğurmam sana he

Canım sevgilim bugün öyle güzel bir gün yaşattın ki bana

Abinle tanıştırma durumunu bana söylemeden ayarladığının çok kızdım sana , ama abin o kadar candan , samimi bir insandı ki çok sevdim abini inşallah ailen hep böyle candan , samimi olurlar bana sevgilim

Gece 12 ' den sonra olduğu için attığın o doğum günü mesajı ile beni öyle çok mutlu ettin ki canım aşkım benim , beklemiyorsun senden öyle bir mesaj aşkım şaşırttın beni , aldığın kolye seti öyle güzel ki güller bir muhteşemdi canımın içi

Sende benim kaderimsin ve hayat yol arkadaşım olacaksın inşallah sevgilim

seni çok seviyorum...

Allah kahretsin böyle sevdayı böyle hasreti özlemii
Bıktım artık sabretmekten bıktım beklemekten .. Telefonun ucunda bile değilsin artık ..
O kadar çok istiyorumki birazcık konuşabilmeyii .. sesini birazcık duyabilmeyi .. O kadar çok istiyorumki sana sarılmayı ..
Öyle özledimki seni sevgilim .. O kadar çok ihtiyacım var ki sana .
Dayanamıyorum ben artık bu koskoca odada 2 kişilik yatağım fazla geliyor bana fazla büyük .. Gece fazla uzun geliyor fazla zehir fazla acı .. Dayanamıyorum yokluğunaa ben dayanmak istemyorum aartık sensizliğee ben yanında olmak istiyorum artık sevgilim ..
Keşke yanında olsaydım ben de .. Demir parmaklıklar umrumda değill keşke dizlerinde uyusaydım şimdii .. Keşke yanında olsaydım .. Hayatını seninle paylaşsaydımm .. Acılarını uzaktan paylaşsam da ne fayda .. Konuşamadıktan sonraa .. Üzülme sevgilim yanındayım diyemedikten sonra .. Kendi kendimize teselli etmemiz ne kadar zor ..
Seni özledim seni çok seviyorum bile diyemeeyecek kadar arada engellerin olması ne zor .. Telefonsuzluk ne zor .. Ah sevgiilim çok özledim seni .. Yalvarırım kurtar benii all yanına kurtar benii .. Ya da izin ver yalvarırım izin verr öleyimm ne olursunn izin verr ölmek istiyorummm ölmekkkk ... Artık sabretmek istemiyorumm .. Ölüyorum yokluğundann dayanamıyorumm ölüyorummm ..

99 senelerin de var olan Slam Dunk'u ,bana hatırlattığın için teşekkür ederim sevgilim ..

seni cok seviyorum hani diyosun ya bazen abarrtıgını düsünüyorum :2: gel bir içime sor sana bakmaya doyamıyorum senle yaslanmak istiyorum nine dede olalım senle torunlarımız gelsin ellerimizi öpsün herkes askımıza hayran olsunBide bebegimiz olsun yuvamız huzur dolsun insallah

Öldürdün beni be adam, cigerimi tam surdan soktün biliyor musun ?
Bunca zamandan sonra gelip yaralarımı kanatmamalıydın.
Bana en sevdigim yanını gene göstermeyecektin..
biliyorum daha buraya yazdım ben.
"Atı Alan Üsküdar'ı Geçebilir de ;
Ah'ı Alan Sırat'ı Geçebilecek mi ! "..
Sana yazdim bunu ben.
Ben de seni unutmadım.ne benden caldigin masumiyeti, ne tertemiz sevgimi, ne ihanetini.. nasil unuturum ki?
ben de seni ozluyorum kendimden igrenerek..
simdi gelmis, "ben senin sevgine kurban olurum. ben seni hep sevecegim " demek ne demek.
O kabuk baglamasini bekledigim yaraya geldin bugun bicak soktun.
Aglayamiyorum da, ama bi parcam icimden koptu gitti.
Bunlari diyemem, kuyrugu dik tutmak boynumun borcu. farzediyorum ki okuma da. bilme. yazik olur hislerime de
kelamima da...

Kaynanaa gel yamacıma gel annem gel gel geel. 3 saat sonra sıcacık kollarımla seni bekliyor oliciim. Daha tanışmadan hatta dün gece bile onca çile çektirdin ya, gel yamacıma kaynanacıım. Sana bakışlar hazırladım. Kekini pıçaklıycam!

hayırdır acelen mi var teli ŞAK diye kapatıyorsun kocakafalı...

hic gelmemissin gibi saymak istiyorum olmuyor.:
hayatimin icine ettin, hala da ediyorsun. ve ben her gelisinde etkileniyorum
dilerim son gelisin olsun, dilerim hayatima dogru insan girer tez zamanda.
kimin gelmesini bekliyordum gene sen geldin ya..

hey sen sanki çok bir işe yarıyorsun gibi..
oğluna misafire kazak ol bot al onu al bunu al deyip duruyorsun...
hergün yan gelip yatmaktam millete laf sokmaktan haaa bide kahveye gitmekten
başka ne halt yapıyorsun ki..
hiç bir işe yaradığın yok ki senin..
ancak onu bunu istemeyi bilirsin..
bi bak bakalım oğlunun üstünde kazak ayagında ayakkabısı varmı..
ama nerdeee sende o akıl ancak kazagını da sen giy ayakkabısını da kardeşi ohh..
sömürün bakalım 1 yaptınız sustum 2 yaptınız sustum..
ama bu ne böyle sürekli kıyafetlerini alıp durmak.
bu kar da çıplak mı gezsin yani..
nasıl bir babasın sen anlamıyorum insan bi düşünür..
zaten sizin ailenin saçma sapan geleneklerini de anlamıyorum ya neyse gıcıkgiller...
(oğlun hariç ve bazı kişilerde tabi)

Son düzenleme:
özledim........................♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Aklımda tek şu soru var, acaba nişanlılığımızın 1.yılını güzel bi mesajla kutlayacak mısın?
Bi mesaj olmasa bile insan bi seni seviyorum der. Demezsende canın sağolsun.

Bugün yüzünü görmeyeli, kokunu solumayalı 4. hafta / özledim!
Seni çok seviyorum.

Sebebini bilmediğim davranışın daha ne kadar sürecek merak ediyorum doğrusu tamam ben pes ettim işte pes etmem suçlu olduğumu göstermiyo yanlııızzz bağırdıysam da haklı yere bağırdım şimdi bir de annen de aynılarını duy da iyice delir hakettin canım hakettin hiiiiiiç kusura bakma nazlı bebek olma yaşını çoktaaan geçtin sen

Sanırım insan 7' sinde neyse 70' inde o oluyor..Diyorum sana ailenden görmüyorsun diye ama hala yok diyorsun.Sıkıldım artık sana birşey söylemekten, hep ben uğraşıyorum.Eskidende herkes kendi parasını versin diyordun buluştuğumuzda ilk konuşmaya başladığımızda dönüş biletini alırsın diyordun şimdide beraber alırız diyorsun çalışan benim sanki. Ben senin eşin oluyorum ama hala benim için elini cebine atamıyorsun zoruna gidiyor ailene gelince neden bir dedikleri iki olmuyor. Sonra geçip bana başkasının eşini sevgilisini örnek gösterme herkes herşeyini yaparken hiç zoruna gittiğini sanmıyorum. Bende değerli olduğumu hissetmek istiyorum senin tarafından, benim için birşey yap istiyorum, herşeyi al diyorsun yap diyorsun madem bu kadar çok istiyorsun keşke sende birşeyler yapsan umarım düğün günü kuaför parasınıda bana ödetmezsin yada orda burda gezmeyiz artık. Sıkıldım artık kusmelerinden, ağır konuşmalarından, güvensizliğinden, başkalarını savunmandan, başkalarını taklit etmeye çalışmandan. Bizim hayatımız için bile başkalarından fikir alıyorsun kocaman adam oldun ama hala çocuk gibisin birşey anlatamıyorum. Bak gördüğün üzere knuşmuyorum susuyorum, uzun mesajlarım uğraşlarım bitti devam et böyle...Sen yardım et çünkü biz ev kurmayacağız, herkes ülsün gezsin eğlensin umrunda olmasın tek düşünen biz olalım. Kimse yanındaki üzülmesin istesin ben herşeyi kaldırırım ya sen beni üz başkalarını koru hala.

aşk yanlızca seninle yaşanılınca güzel birtanem sevdiğim adam

Ben senii annenden cok sevdim.. senle bu dunyada ayni yatakda olmasakda mezarda yan yana uyumak istiyorum ♡♥♡♥

Kafayı düzelttim senden sonra
Kendime yararım bundan sonra
ister surun,ister geber.. hakettigin hayati yasiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…