Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet heyecanlı değilim. Gerginim sadece. Mevcut durumumu sizler gibi "anormal" addedemiyorum zira normal olanın hangisi olduğunu kestiremiyorum. Ne yaptığımın bile henüz farkında değilim. En yakın iki arkadaşım evleniyor. Hayatımın 20 yılında var olmuş 2 insan evleniyor. Ene bir baktım ki ben de evleniyorum. Sanki benim dışımda gelişiyor her şey. Esasında tüm teferruatlar can sıkıcı. Evlenmek zorunluluk değil miydi? Kimileri için ki haksız sayılmazlar. Sevişmek ve üreyebilmek için resmi ve dini makamlarda onay verilmesi değil midir evlilik? E bohça nedir o zaman maralım? Dini bir zorunluluk mu, belediyenin şartı mı?

Peki ya sandık? Sandığı tam olarak hangi deliğe sokayım he validem? Ne yapayım ben o sandığı? Kırmızı kuşağa çamaşır suyu damlatsam kızar mısın bana? Ya da direkt parçalara ayırsam? Kına gecesinde kırmızı payetli örtüyü kaldırıp sıfatıma gözlerini dikerken "Eheheh daha ağlamamış hadi az daha böğürelim ve çember kara deliğe dönüşene dek dönelim" diyenlerin ortasında ağlamam şart mı? Ağlamazsam hevesli, ağlarsam kınalı kuzu mu olacağım?

Yemin ediyorum darlanıyorum. Yine söylüyorum heyecanlı değilim. Sevişebilmek için yaradan'ın ve resmi makamların iznine başvuruyorum sadece. O kadar. Ziyadesiyle gerginim. Mantı yapmana da hiç lüzum yoktu aslında. Hele ki o pencereleri hiç silmeyecektin. Ben kapansam yine odama. Kapatsam gözlerimi ve son 6 yılı hiç yaşanmamış saysam. Geçer mi? Yeniden doğarım belki.

Dramatikleşmeye bu denli hevesli başka canlı var mıdır ki yer kürede. Tamam ben ruhsuzum kabul. Lakin böyle değildim elbet evveliyatında. Ruhuma pençelerinizi geçirmeden önce gayet de yaşıyordum ben. Kına gecelerinde halay başı bile oluyordum. Hiç unutmam bir gün kolbastı oynamışlığım bile var. Bir şekilde dahildim oynak hayatlara. Gülümsüyordum en azından. Şimdi ise evleniyorum. Ben... Sanırım.

He bir de seni ömrümün sonuna dek affetmeyeceğim biliyorsun değil mi? Bilmiyorsun tabi.

İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır .

İnsan olmak için çok çaba sarf etmen gerek..

Neyse ki ahiret var neyse ki Rabbimin terazisinde kimsenin zerre tanesi hakkı kalmayacak kimsede..

İçgüdülerime çok güvenirim bugüne kadar beni hiç yanıltmadılar...
Senin durumun için de yanılacağımı sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz.
Kimse 1 gün içinde değişip tamamen farklı birine dönüşmez.

Sen bende sadece aliskanlikmissin oysa ki yazik sana :))
Simdi beklemedeyim.
Son bir kozum daha var, ondan sonra "eyvallah".

Canm oğlum,biz bu dünyada ne iyilik yaptık ta rabbim bizi seninle ödüllendirdi.... Şükürler olsun seni yaradana.....seni herşeyden çok seviyorum.....

Bitanem senle bnm bu şanssızlıgımız nolck böyle Şu arkerliğin en başından beri bi kere şans bize gülmedi niye bilmiyorum :26:
Her çarşı izninde benm kursum yüzünden sadece 15dk görebildiğim yüzünü bu hafta 1 saat görcem diye cumartesiyi iple çekerken dün verdiğin çarşı izinleri iptal oldu haberiyle moralim darma duman oldu Allah daha kötü şanssızlıklar vermesin napalım diye teselli ediyorum kendimi ama özledim işte Senide üzdüm ztn bni teselli ettin bol bol sende sinirliydin bu duruma ama bnm üzüldügümü ses tonumdan duyunca direk sakinleştin kıyamam ki bn sana
Aslında şanslıyım ki ben senle tanıştım gerisi hiç önemli degl tüm şanssızlıkları senle yaşarım ama sen yanımda ol yeterki
Seni çok seviyorum hayatım

İnatçılığınla, huysuzluğunla, kıskançlığınla, bakışlarınla, kokunla.. Seni çok özledim..

Uyandığımda ilk gördüğüm yüz seninki olmalı

O kadar!

Aileleri ya ikna edeceğiz ya da ikna edeceğiz başka yol yok !

Son düzenleme:
Atı Alan Üsküdar'ı Geçebilir de ;
Ah'ı Alan Sırat'ı Geçebilecek mi !

bu sozum sana, elbet bu dunyada da yuzyuze gelecegiz. ben emin olmadim hic bir seyden bundan emin oldugum kadar.:82::82:

Son düzenleme:
Ne zormuş böyle boş boş beklemek:26::26:
Bir sürü tahmin yürütüyorum ama hiç birinden emin olamıyorum

Beni bir daha bu kadar sinirlendirme bende öyle bağırmayayım unu hakettik aslında ikimize de ders olsun

Her şeye rağmen seni çok çok çok seviyorum biriciğim

Allahım sen bizi ve tüm sevenleri kavuştur inşallah.. aileleri sorun yapmadan.. (aminnnnn)

Aşkım ii diyorsunda ben nasıl anlatacagım demi sana da soramam ki nasıl söyleyim diye patlarsın galiba o kadar yıldan sonra nasıl söylersen söyle yeterrrr diye canım...

bugün dediğinde güzel ben evi gösteririm gönderirim bizimkileri gerisini sen düşün diye uyuz senii

abartma! ben ne söylüyorum sen ne söylüyorsun, hayret ya...

2o13 benım yılım ol derken sadece benim üstüme oyna demek istememiştim! Şu kara bulutlarını alsan artık başımdan diyorum nasıl olur?

Askerliğin bittiğinden beri seni gözümün önünden ayırmadım.
Şimdi kuzeninin yanına gittin bi garip kaldım ben...
Askerlik yaptığın zamanlardaki zor günler aklıma geldi.
Neyse 2 gün sonra alıyorum seni yine dizimin dibine daha da gitmek yok ona göre

Gelmeyecegim oraya. Sogudum senden. Kararimi gelme zamanim yaklasinca bildiricem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…