Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey yoluna girdi.Huzurum ,ruhum kutsal gücün nuru ile dolu.
Bu enerjim sana da yansıyor değil mi Ömrüm

İyi ki farkındalığın farkındayız.

Neden yapıyosun bunu bana? Yoklugunun verdigi acı yetmez mi neden uzuyorsun beni? Ben senin icin endiselenirken dunku yaptigin konusma icime oturdu kalbime attigin kacinci yumruk bu? O kadar zaman gecti bazı seyleri aştigimizi dusunurken neden yine ayni seyleri hissettiriyorsun bana? Ailemin verdigi sıkıntı yetmezmis gibi bir de sen uzuyorsun beni... icimde heves birakmadin canım senden daha cok dusunuyorum ben olabilecekleri ve goze alabileceklerimi neden kafanda kurup kurup sıkıntı cıkartıyorsun kendine ve beni uzuyorsun? Evet ne kadar özür dilesen de telefisi olmayacak bir sekilde kırdın kalbimi... seni de anlamaya calısıyorum diyorum kendime sabret askerlik psikolojisi elbette duzelicek ama birbirimizi kırarak bir sey elde edebilecegimizi sanmiyorum. Her seye ragmen yanindayim afrani tafrani da cekerim sen de benimkini az cekmedin ama uzme ve uzulme artik canim lutfen...

Sana göre her şey atarr zaten.
Vallahi yazıp yazıp siliyorum mesajı telefondan. Gerçeği söylesem baslama gene bla bla bla..diyeceksin.
soylemesem de bendeki bu sogukluk sürer daha sakin bir insan olabilirdin bu kadar kasmazdik yanii

Bu nasıl bi farklı yansıtıştır arkadaş
Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi..Atalarımızın ağzını öperim..

Şimdiye kadar sizin bana yaptığınız tam olarak söylediğin şey değil miydi? Olmadığım bir insan yapmadınız mı beni elalemin gözünde?

Her şeyin sorumlusu olarak beni görmekten vazgeçtiğin zaman, huzura ereceksin sanıyorum ki..

Ulusa sesleniş yapıp milleti ayağına beklemek yerine, sıkıntı hissettiğin insanların kapısını kendin çalmayı dene..Bana mal ettiğin durumların benimle ilgisi olmadığını öğrenmek istiyorsan tabii..

Ha amacın sorun çözmek değil de sadece şov yapmak ve farklı algılar yaratmaksa, onu bilemem

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yüzünden annene yalan söyleyemem ben hiç kızma sonra bana neden söyledin diye sebebi sensn sordu da söyledim böyle olmaaya devam edersen de herşeyi sölerim bilmiş ol

sen beni anlamıyorsan sen hala benim kırıldığımı anlamıyorsan pes diyorum artık pes!

ah be arkadaşım, abartıyorsun.. bu fikrimin değişeceğini pek sanmıyorum.
ama bence sen biraz değişmelisin...

Düşündüğüm şeyi yaparsan hiç ama hiç şaşırmayacağım.
Ben herkesten her şeyi beklerim.
%100 güven asla yoktur içimde.
Bekliyorum şimdi.:44:

SevgiIi dediğin koIuna değiI, yüreğine yakışmaIı.
Ve öyIe geIip geçici bir heves değiI, sonsuza dek nefesin oImaIı !

SENDE benim hem koluma hemde yüregime yakışanımsın AŞKIMMM....

Özledim desem anlatabilir miyim ki??sana olan bize olan aşka sevgiye olan özlemimi
belki sen varsın belki aşk var belkide biz varız ama herşeye ragmen hala BİZE DAİR ÖZLEM VAR....

SEVMEK kapında kul köle olmaksa eger aç kapıyı ben geldimmm...
sevgilim ama senin kapında diil BİZİM AŞKIMIZIN KAPISINDAYIM BEN...

Uğruna bir şeyIerden vazgeçeceğin insanı buImak koIay;
ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kaImayacağın insanı buImak asıI oIay...

Yeni bir elbise bile aldım bugün.
Hangi renk oje hoş gelir gözüne?
Güzel şeyler hazırla benim için.
Yarın beni son görüşün olabilir çünkü.

bugun bir kere daha emin oldum ki, erkekler dumduz ya, onlarda girinti cikinti bir sey yok bildigin dumduuuzzz

Sen ne nankör ne vurdumduymaz ne rahat ne geniş ne bencil ne ilgisiz bi insansın yaa zor zamanımda bir gram ilgi göstermekten acizsin

''kanayan yerlerine kan dursun diye başka bedenler basarsan, mikrop kaparsın''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…