Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevdiğim herşeyim bitanecik sevgilim bnm özledim bee hakkaten çook özlediimm
ne olur gel artık canımın içi bu özlem hergün daha çok yaklaştırıyo seni bana
daha çok aşık oluyo karın sanaa can yoldaşım bnm seninle oldugum için hergün daha çok şükürler ediyorum allahıma
seni sana bırakmıcam ben daha çok sarıp sarmalıcam....
Erkegim bnm seni deliler gibi seviyorummm...

ATARSA 23

bitanemmm şafak çook karanlık dha ama üzülmek yok geçicek bu günler snra hep yanında olcam seni hiiç bırakmıycam seni çoook sevdiğimi unutma sevgilimmm

Her seyiiiimmm bu gece bir kez daha sükrettim benim olduğun için iyi ki benimsin iyi ki benimlesin gelecegim umudum kalbimin sesi sevdigim allahım bana yoklugunun acısını yasatmasın tekrardan bu askerlik bitince. Ne guzel hayaller kurduk bu aksam su soguk havada uzaklardan yime icimi sıcacık yaptın sesine kurban oldugum seviyorum be seni hem de çoooooooookkkk seviyoruuummm ve özledim aşkım çoooooooookkkkkkk özlediiiimmm. Kavusmaya sayacak daha zaman olsa daaa
BİRGÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK SEVDİĞİM SABIRRRR SABIRRR

şu ailenin gereksiz konuşmaları..
bakalım ileride başımıza ne açacak...
sinir sinir sinirrrrrr

Benim bütün hayallerimi bugün tükettin. Hiç bir şeye hevesim heycanım kalmadı. Teşekkür ederim, çok teşekkürler

Uyumam gerekk yanmda olamiyorsn bari aklmdan cikk .. Aci cekiyorumm seni cokk ozluyorummmmm .. Sana cok ihtiyacm vsr biliyrm emimim sennde bna oyle ama care yokki sabretmek zorundayz .. Cok ozledim cok cok cokkk...

senın azını burnunu dökerdimde neyseki uyuyorsun yan odada sevgili eşim sabah olsunda bı

Kendine bakmadan yorum yapma be canım komik oluyosun beni eleştirmeden önce kendini değiştirsen daha hoş olucaaak belli etmesemde gıcık oluyorum sanaaaaa

sözde içimden geçen her şeyi yazdım dimi buraya:26::26::26::26:
o kadar cesaretli olsam sesli düşünürdüm zaten

Özel günlerimizin çoğunu ayrı geçirdik bu yıl.. Ama bu son!

Nişanlanalı bugün tam 1.yılımız Ve geçen yıla göre, yaklaşık yarım saat sonra alyanslarımız yerlerini bulmak üzereydi..
Bütün gün bi lokma bile yemeden durmuştum, nişan bitişi burger king keyfi ise paha biçilemezdi.

Hele lunapark'a girdiğimizde suya basmamla ayaklarımın sırılsıklam olması.. Sonra beni kucağına alışın gözlerimin önüne geliyorda suratımı bi gülümseme alıyor. O gün hiç hayatımda yaşamadığım, mutluluğu taddım senin sayende.. Yüzükler takılırken, gözlerimden istemdışı akan gözyaşlarını görünce ellerimi sıkı sıkı tuttun ya hani.. Kaşlarını kaldırarak ''sakın!'' diye söylendin ya.. Sana bi kez daha aşık olmuştum o gün.. Bi kez daha ''iyiki'' dedim..
Şuan aramızın bozuk olması, bugünün benim için değerini kaybettirmiyor. Seni çok seviyorum.
Şükürler olsun ki benimsin. Seni çok seviyorum.

üzüldüm senin için.. ahını aldın diye düşünüyorum. rabbim daha güzel kaderler yazsın..

I love you büyük inişte, baba adamsın
3-4 aya iade edeceğim inşallah

Nutella isimlerinin son günü olduğunu öğrenip akşam vakti 21:30 da benim için avm ye giden, marketin 21:00 de kapandığını öğrenip üzüntüyle beni arayan canım sevgilim. Sen hayatıma girmiş en güzel beyaz çikolatasın zaten
Rabbim bizi birbirimize hayırlı eylesin Çok seviyorum seni çok

umarımmmmm asla mutlu olamazsın benim gözyaşlarımın içinde sende boğulursun!!!!!

anne, o garip güya sevgi sözcüklerini ben gerçekten hiiiç sevmiyorum. ama istemiyorum dedikçe inadına söylüyorsun sanki..

bir de diyorum ki, hani bela ve lanet okumayı bıraksan güzel olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…