Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehtap bitti biteli, geri döneli 1 ay, 2 gün olmuş olabilir. Ama kendimi acemilikte gibi hissediyorum.. :26:
Çünkü çarşı var lakin yüzünü göremiyorum. Yeni bi haftanın başlangıcında haftasonu ''göreceğim'' umuduyla bekliyordum
Sana bazen cidden sinir oluyorum

Çığlık çığlığa bağırabilirim. Seni çok özlediiiiimmmmm! :26:

Ah planlar planlar bilsen ne dersin acaba aşkım biraz abarttım sanki ama olmayacak diye bişey de yok elbet sen bir geel de daha ne planlarım var beniiimm

iyiki varsın uğur böceğim

Arkandan konuşacak kadar kalitemizi yitirmedik senin Holywood daki avam starlığın bize sökmez canım(Özge)

Ağzından laf aramak öyle olmaz onu bile öğrenememişken senin havan kime
(Gamze)

Kaç yaşına gelmişsin ama hala ergen havasından çıkamamışsın arkandan konuşcak kadar önemsenmiyosun güzelim kendini bu kadar büyütmeeee

Bugün bayagi üstüne gittim galiba.. ama ne zaman taviz versem pişman ettin.
Sen en iyisi daha dikkat ederek yaşa. Ikimiz icim de iyi. Ve konuyu açmadan direkt kapaticam bundan sonra.
Diğer türlüsü görüyorsun ki yıpranma ile sonuclaniyor.

Seni bir daha arayacak mıyım bilmiyorum.
Sana karşı hiçbir şey hissetmedim.
Hiçbir zaman hissetmedim.
Nasıl olur da aşıkmışım gibi algılarsın?
Nasıl davranıyorum, ne yapıyorum da buna karar veriyorsun? :44:

Uzun zamandan sonra bugun senin icin daha uzun duracam. Gelir de konusmak istersen konusabiliriz. Insallah da sohbet ederiz diye umuyorum.

Güneş ile Dünya Arasina Ay Girince, Dünya Karanlikta Kalir.
ALLAH ile Kul Arasina Dünya Girince, Kul Karanlikta Kalir.

Cenab-i Hakk Yolumuzu Aydinlik Olanlardan Eylesin..

Hayırlı Cumalar .

Allah'ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle...[Amin]

Yine vazgeçtim ben kararımdan.
Ve yine buluşmalıyız diye düşünüyorum.
Ama bu defa kesinlikle son olmalı.

Gerçi kabul etmeme ihtimalin de olabilir.
Şımarık davranmıştım geçen gün.

Keyfin bilir istemezsen de.
Benim için hava hoş ve çok cesurum.

Bakalım ne diyeceksinnn...

Son düzenleme:
Senin 36 yılda adam edip eğitemediğini ben bir kaç ayda şöyle ya da böyle yola getirmeye başlamışsam şayet;Bu senin başarısızlığın mı,benim erdemim mi yoksa oğlunun bana olan sevgisi mi karar veremedim....

Biraz geri planda durmayı becerebilsen senin yarattığın canavarı insan haline sokucam da.........

Beni neden bu kadar üzdün sen yaa söylesene kalbimi kırmak için bu kadar ugraşma yaa
allah rızası için ugraşma bu kadar ben ne haldeyim haberin war mı ki bana bozuk atıyon sen??
yok işte bilmiyosun 2 gündür ne yaşadığımı sana telefonda ne dedim ihtiyacım war ya destek ol
yada bana şuan bişi deme kaldıramam dedim demi??
şuuruna yandığım adam sen hala neyin derdindesinde hala bişiler anlatmaya çalışıyon bana
sanki senin anında yaşamadım hiç sanki hiç ambulanslar çagırıp sokaklarda rezil olmadım bunları bilion
peki niye hala ısrarla noldu diyosun ki???
başta sakın aglama bak ii değilim dedin sustum ama sende gelme o zaman artık be adam üstüme gelme
yaa hasta olmasam böle olmazdı demi nie aglayım durduk yere ...
üstüme gelmesen bende o derece hüngür hüngür aglamazdım ...
bunu telafi etmeyecegini biliyorum akşam ne kadar özür dilesende kabul diil işte...
HATANI ANLAYIP VE Bİ DAHA ASLA YAPMAMAN GEREKTİĞİNİ ANLAMAN DİLEGİYLE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…